VLOGGING

Fire kunstnere, fire talenter, ét kreativt samarbejde

Find ud af, hvad der skete, da content creators, der bruger Canon-udstyr til at showcase deres arbejde online, mødtes for at lave en kortfilm.
En musiker, en danser og en fodboldspiller, der står foran en væg med en ugle, der er graffitimalet i neon.

Sociale medier har gjort os alle til indholdsskabere, så hvordan sikrer du, at dine videoklip og opslag skiller sig ud fra mængden? Canons Crew Create-kampagne samlede fire britiske kunstnere, som alle bruger forskellige Canon-kameraer og -objektiver til at skabe deres opslag og videoer på sociale medier, for at vise, hvad der er muligt – uanset budget eller færdigheder.

Fodboldfreestyler Ewan Baggott, også kendt som EABSkills, har været en ivrig fotograf siden barndommen og bruger flagskibet Canon EOS R6 til at filme skills og tricks til sine 10.700 Instagram-følgere. ”Jeg var besat af fotografering, da jeg var yngre," siger han. ”Den allerbedste billedkvalitet er altafgørende for det, jeg gør."

Musiker og producer Jack Garratt, der har vundet en Brit Award, bruger et Canon EOS RP til at dokumentere sin kreative proces og dele billeder af livet på farten med sine 90.900 Instagram-følgere. "Jeg elsker at tage billeder," siger han. ”Jeg har altid et kamera med mig."

Danser Nifè har mere end 1,5 millioner følgere på TikTok. Hun bruger et Canon EOS M50 Mark II til at optage sin dans og sin undervisning på video. ”Det er let, nemt at bruge, og jeg kan bare lægge det i min taske," siger hun.

Gadekunstneren Fat Cap Sprays holder lav profil, så han filmer sine korte procesvideoer, som har fået mere end 72 millioner TikTok-likes på, med et Canon PowerShot G7 X Mark III. ”Det er virkelig kompakt og meget let, hvilket er perfekt, når jeg holder en spraydåse i min anden hånd," siger han.

Her møder vi de fire kunstnere, finder ud af lidt mere om deres kreative proces og ser, hvad de lærte af at mødes for at samarbejde om en kortfilm, der showcaser deres evner.

Læs mere:

Fodboldfreestyleren

En ung mand sparker en fodbold mod et mål med et Canon-kamera monteret på et stativ bag ham.

”Jeg samarbejder altid med andre influencere," siger fodboldfreestyler Ewan Baggott, også kaldet EABSkills. ”Der er et superfint lille fællesskab i fodboldfreestyle-verdenen, hvor vi hjælper hinanden. Samarbejde fører til venskaber for livet."

En mand i en hvid hættetrøje, der holder en fodbold under sin venstre arm med et Canon-kamera i sin højre hånd.

Ewan Baggott

Fodbold-freestyler, presenter og producer.

Social:@eabskills

Foretrukne kamera:Canon EOS R6

"Da jeg var yngre, var jeg besat af fodbold, og jeg var også besat af fotografering," siger Ewan. "Jeg tænkte: "Hvordan kan jeg kombinere fodbold og kameraer?"

Ewan begyndte at filme tricks og færdigheder og dele dem online og lægger nu sine fodboldinspirerede montager op på TikTok, Instagram og YouTube. ”Jeg elsker, at jeg kan være fri og gøre, hvad jeg vil," siger han.

”Samarbejdet var en virkelig cool mulighed for, at forskellige skabere kunne mødes og vise forskellige aspekter af hinandens arbejde," tilføjer han. ”Vi ringede sammen før mødet for at prøve forskellige idéer af. Jeg lyttede til [den musik,] Jack havde skabt og tænkte: ”Jeg skal lave en freestyle-sekvens på det beat."

”Der var helt sikkert et par ting, der bekymrede mig på dagen. Jeg var bekymret over at tabe bolden, og jeg ville have styr på rummet. Jeg havde brug for at kende de fire vægge, jeg havde, og at sikre, at jeg ikke ramte kameraet, når bolden kom imod mig!"

"Det er vigtigt at arbejde sammen med andre mennesker, fordi alle er forskellige. Du kan tage lidt fra det ene sted og lidt fra et andet sted. Det største er altid, at man lærer noget. Hvis du arbejder med en anden, lærer du af vedkommende, og vedkommende lærer af dig."

Musikeren og producenten

En mand iført bukser med guldblomstret mønster, der sidder i et hjemmestudie med et Canon-kamera, der hviler på hans knæ.

"Mine idéer kan komme fra hvor som helst," siger den prisbelønnede musiker og producer Jack Garratt. ”Nogle gange er melodien allerede helt færdig i mit hoved. Andre gange kan det tage mig flere år."

En visning bagfra af en mand med brunt, krøllet hår vendt mod venstre og set gennem søgeren på et Canon EOS RP.

Jack Garratt

Brit Award-vindende musiker og producer.

Social:@jackgarratt

Foretrukne kamera:Canon EOS RP

Jack har altid været passioneret omkring musik. ”Jeg har altid ville lægge hele mit hjerte i at skrive og performe," siger han. ”Jeg skrev den første sang, da jeg måske var 13 eller 14 – det var altid noget, jeg gjorde helt naturligt."

Han mener, at sociale medier har tilskyndet ham til både at være en bedre fotograf og en bedre performer, men han er selektiv omkring, hvad han slår op online. "Jeg vælger selv de øjeblikke, hvor jeg vil have folk med. Nogle gange er det en sang, jeg måske arbejder på, og så spiller jeg nogle akkorder eller en basgang over den. Andre gange sætter jeg mig bare ned med en guitar og mumler gennem en sang, jeg er begyndt at skrive."

Han var ivrig efter at se, hvordan hans musik ville blive fortolket af de andre kunstnere på dagen – og at sikre, at den passede til energien i deres performances. ”Jeg ville sikre mig, at det, jeg spillede, afspejlede det, som de andre gjorde. Jeg var vild med muligheden for at spejle og matche andre menneskers energi.

”Det var en helt fantastisk oplevelse at se musikken repræsenteret i andre menneskers kunst. En virkelig fascinerende del af at skabe noget er at se, hvordan andre mennesker fortolker det."

Danseren

En kvinde med et kamera ,der filmer sig selv hoppe i luften og danse på beton foran et jernbanespor.

”At skabe indhold giver mig frihed,” siger danseren Nifè. "Jeg har friheden til at være den, jeg vil være, gøre det, jeg vil, skabe det, jeg vil skabe."

En kvinde med blå fletninger og en pink jumper holder et Canon-kamera i dets stativ.

Nifè

Danser med base i London, der showcaser sine trin på TikTok og Instagram.

Social:@itsjustnifee

Foretrukne kamera:Canon EOS M50 Mark II

Nifè har danset hele sit liv. ”Min mor ville sige, at jeg dansede, da jeg blev født," siger hun. "Jeg var meget genert, da jeg var yngre. Dans var det eneste, der gav mig selvtillid. Selv nu tror jeg, at jeg kun er selvsikker på grund af det, jeg har lært af dansen. Jeg har lært, hvordan jeg fremstiller mig selv, hvordan jeg bevæger mig, hvordan jeg føler mig godt tilpas i min krop, og i hvem jeg er."

Nifè fik til opgave at lave en danserutine til videoen, men hun ville også efterlade noget plads i sin koreografi, så hun kunne freestyle på dagen.

”Jeg vidste, at når jeg kom ind i rummet, ville der være noget, jeg kunne arbejde med," siger hun.

"Musikken [til samarbejdet] var typisk ikke det, jeg ville vælge, men jeg fik at se, hvilken del af mig der ville gøre noget anderledes. Jeg fik at se, hvordan andre mennesker arbejder med noget. Du skal interagere med andre skabere for at lære mere, prøve idéer af, for at give hinanden råd. Jeg var bange for at blive nervøs. Nerver kan være meget irriterende, men de er der alligevel. Jeg var også bekymret for, om noget gik galt, med rummet. Jeg var nødt til at arbejde lidt hårdere med det her. Jeg skulle være lidt smartere."

Street art-kunstneren

En graffitikunstner, der sprøjter et billede af et neonfarvet, skinnende jordbær på en sort væg, mens et Canon-kamera optager processen.

”Der er mange kreative sjæle, hvor jeg er fra i London, så vi får alle idéer fra hinanden,” siger street art-kunstneren Fat Cap Sprays. ”Jeg elsker virkelig at arbejde med forsømte og slidte vægge og bringe dem til live."

Et Canon-kamera på et stativ, der peger mod en gadekunstner i mørkt tøj, som sidder på hug foran en væg med graffiti, med nogle spraydåser.

Fat Cap Sprays

East London-gadekunstneren, der er kendt for sit skinnende neondesign i tegneseriestil.

Social:@fatcapsprays

Foretrukne kamera:Canon PowerShot G7 X Mark III

”Når folk ser et kunstværk, ser de kun slutresultatet, men ved at filme det viser jeg processen – hvordan det hele bliver til, lag for lag,” siger street art-kunstneren Fat Cap Sprays. ”Jeg kan også vise alle den tilfredshed, jeg oplever, når jeg maler. Det betyder meget at dele kreativitet. Det bringer lykke ind i folks liv."

Fat Cap Sprays fik til opgave at skabe baggrundsgrafikken til videoen. Han designede en ugle i neonrød som kontrast til den sorte baggrund. ”Ugler har det bedste syn, og de er nattedyr, så jeg ønskede, at øjnene skulle være som kameraets objektiver – øjnene på de 4 content creators," siger han.

”Min del var meget anderledes end de andre kunstneres. Hvis jeg fejlede, kunne jeg male det igen og blive ved med at tilpasse det, indtil jeg var tilfreds. Der var meget mere pres på de andre content creators, fordi de var nødt til at præstere med kameraet rettet mod dem og gøre det igen og igen, indtil det blev rigtigt.

”Ved at mødes kunne vi skabe noget anderledes, som ingen havde set før. Det handler om at udveksle idéer og tanker for at skabe noget særligt. Vi har alle forskellige talenter, men vi kan alle lave indhold sammen på en underholdende måde."

Se, hvad der skete, da disse top-skabere samlede deres kreative talenter i dette fantastiske samarbejde:

En mand i en rød skjorte, der spiller en elektrisk guitar.

Skrevet af Andrea Ball

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • En kvinde holder et kamera på et stativ i arms længde rettet mod sig selv, hvor en terrasse af flerfarvede bygninger ved flodbredden er ude af fokus bag hende.

  VLOGGING

  Sådan bliver du vlogger

  Kom i gang, og producér kvalitets-vlogs med vores vlogging-tips til begyndere.

 • En person, der vlogger med et Canon EOS R10. I baggrunden er der et appelsintræ fyldt med frugt.

  VLOGGING

  De bedste Canon-kameraer til vlogging

  Canons fantastiske vlogging-kameraer gør det nemt at gøre din vlog levende ved hjælp af masser af kontrol og enestående videokvalitet.

 • En kvinde, der sætter sit Canon PowerShot G7 X Mark III op ved siden af sin bærbare computer for at filme sin yogaundervisning i stuen.

  KOMPAKTKAMERAER

  Det bedste kompaktkamera til indhold

  Opdag, hvordan PowerShot G7 X Mark III kan hjælpe dig med at slippe din kreative gnist løs i hverdagen.

 • Den kendte bager Matt Adlard tager et foto af en chokoladedessert med Canon EOS M50 Mark II.

  MADFOTOGRAFERING

  En opskrift på succes: Vi præsenterer Canon EOS M50 Mark II

  Matt Adlard, den selvlærte bager og stjerne på de sociale medier, får en forsmag på EOS M50 Mark II.