large sensor cameras

Professionelle kompaktkameraer med stor sensor

Den ultimative billedkvalitet med kontrol som et digitalt spejlreflekskamera vil tilfredsstille selv den mest krævende fotograf

powershot g series

PowerShot G-serien

Alle kompaktkameraer i PowerShot G-serien indeholder en 1,0-type sensor og en overlegen DIGIC-processor, så du får førsteklasses kvalitetsresultater i din hule hånd.

Se video

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II har en stor 1,5-type sensor og et skarpt, lysstærkt f/2-zoomobjektiv til optagelse af billeder i højeste kvalitet med ydeevne og alsidighed svarende til et digitalt spejlreflekskamera.

Find ud af mere om PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X kombinerer billedkvaliteten fra en stor 1,0-type sensor med den store fleksibilitet i et 25x zoomobjektiv for fantastiske nærbilleder og biograflignende filmoptagelser.

Find ud af mere om PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Enestående kvalitet med Canon-objektiv og HS System

Hurtig, skarp optik kombineret med højfølsomme sensorer og effektive DIGIC-processorer, så du kan mestre svag belysning.

DIGIC 7 - Canons mest effektive processor til dato

DIGIC 7 leverer professionel billedkvalitet ved at muliggøre ultrahurtig AF- og EOS-lignende indbygget billedkorrektion og -bearbejdning. Det tilbyder også forbedret motivregistrering, der sikrer sporing samt forbedret stabilisering med Dual Sensing IS.

canon digic 7

Indfang mere lys vha. store, højfølsomme sensorer

For at give dig førsteklasses resultater har Canons kameraer i PowerShot G-serien en 1,0-type sensor med et lysfølsomt område, der er over 4 gange større end i almindelige kompaktkameraer. PowerShot G1 X Mark II har imidlertid en 1,5-type sensor for DSLR-lignende kvalitet.

customisable camera controls

Frihed til fuld kontrol og kreativitet

Nyd fuld kreativ frihed fra komposition til redigering. Vores kompaktkameraer med stor sensor tilbyder knapper, der kan tilpasses, så du får direkte adgang til nyttige funktioner, samt avancerede funktioner som f.eks. understøttelse af RAW-filer og indbygget optisk ND-filter.

advanced movie features

Avancerede filmfunktioner

Skab smukke biograflignende filmoptagelser. Med vores nyeste professionelle kompaktkameraer får du fuld eksponeringskontrol, og du kan opnå perfekt fokus med Touch AF og MF Peaking. Få skarpe og jævne film, når du optager på farten, med Dynamic IS.

advanced movie features

Nem deling og fjernbetjening med Wi-Fi

Del nemt dine kreationer via Wi-Fi med NFC for at tilslutte til kompatible mobile enheder med et enkelt tryk, eller upload dem direkte fra kameraet til sociale netværk. Brug din smartphone som fjernbetjening via Camera Connect-appen.

shooting with wi fi

Udvid din kreativitet med kvalitetstilbehør

Brug Speedlite-flash til kreativ belysning, og eksperimentér med filtre ved brug af objektiv- 

filteradapter, eller tilføj en skarp elektronisk søger. Optag under vandet ned til 40 meter med et undervandshus, eller beskyt kameraet med læderetui i høj kvalitet.

Tilbehør

Mere kameratilbehør

Få mest muligt ud af dit Canon-kompaktkamera med alt fra modlysblænder og filteradaptere til bløde tasker og meget mere.

g3 x photography

Du er måske også interesseret i