KREATIVT PRINT

Vis din stil frem: Sådan kan du indrette dit rum for at vise din personlighed

Creator Susannah Arul brugte Canon SELPHY Square QX10-printeren til at vække sin personlige stil til live ved at skabe en iøjnefaldende indretning i hjemmet. Her deler hun sine tips, herunder hvordan du opdaterer din indretning, når din smag ændrer sig.
Et billede set ovenfra af en Canon SELPHY Square QX10-printer på et skrivebord omgivet af miniprint, kontorartikler, en lille lampe, en vase af blomster og en plante.

Med travle liv og stadigt mere stramme budgetter kan det være nemt at overse vigtigheden af rummet omkring os. Uanset om det er en stue, hvor vi tilbringer det meste af vores aftener; et soveværelse, hvor vi gerne vil have hyggelig hule; eller et værelse på universitetskollegiet, som repræsenterer det sted, der virkelig er vores eget, kan vores miljøer have stor indflydelse på at få os til at føle os trygge, hjemme og som os selv.

Designer og content creator Susannah Arul er en person, der ved, hvor vigtigt det er at kunne sætte sit stempel på et sted hurtigt og omkostningseffektivt uden at gå på kompromis med stilen. "Jeg er netop færdig med universitetet, hvor jeg konstant flyttede, og derefter flyttede hjem og derefter ud igen, så jeg var altid i gang med at dekorere og omdekorere," forklarer hun.

Susannah har en uddannelse inden for tekstildesign fra Nottingham Trent University og arbejder i øjeblikket som grafisk printdesigner. Hun skaber indretning og livsstilsindhold på sociale medieplatforme, hvor hendes TikTok-videoer har modtaget flere end 1,3 millioner likes. Susannahs nyeste indretningsprojekt blev skabt ved hjælp af Canon SELPHY Square QX10. "Denne bærbare printer er den perfekte mulighed for at få et rum til at føles personligt," siger hun. "Jeg ville ønske, at jeg havde haft den på universitetet for at få et pift af hjemme og det velkendte."

SELPHY Square QX10 gav Susannah mulighed for at printe billeder, der fangede hendes opmærksomhed, direkte fra sin smartphone via Canon SELPHY Photo Layout-appen. Resultatet? En kunstnerisk vision for det kommende år, der afspejler hendes liv og stil samt giver inspiration. Her afslører hun, hvordan du kan gøre det samme.

Udtryk din stil

En grøn Canon SELPHY Square QX10 printer et farverigt billede. På skrivebordet omkring den er der flere print, samt en blyantsholder, blomster, tre farverige æsker og en potteplante.

Canon SELPHY Square QX10 er kompakt – kun 14,3 cm x 10,2 cm x 3,1 cm – og fås i fire farver: Sort, hvid, pink og grøn. Så den er ikke kun med til at skabe spændende boligindretning, men selve printeren er lille nok til at passe ind i ethvert rum og stilfuld nok til at passe ind i alle farvetemaer.

Susannah beskriver sin nuværende indretning som eklektisk, farverig og maksimalistisk. "Der er masser af stueplanter, mønstre og kunsttryk, glitrende diskokugler og masser af ting, jeg selv har lavet eller malet," siger hun. "Jeg har altid følt, at det er vigtigt at gå hele linen ud, når jeg dekorerer, for virkelig at få mine værelser til at føles som mine egne. Men hvis din stil er minimalistisk, er det det, der gør dig glad.

"Jeg printede billeder af nogle af mine lykkeligste og stolteste øjeblikke fra det foregående år og samlede dem i en gallerivæg for at sætte mig i en positiv tankegang," fortsætter hun. "Jeg printede også "æstetiske" fotos fra Pinterest og min kamerarulle af smukke farvepaletter og -mønstre, så jeg kan blive kreativt inspireret til mit designjob. Dette hjalp med at skabe et galleri af billeder, der ikke kun er inspirerende for mig, men også passer til æstetikken i mit rum.

"Når inspirationen rammer, skal du handle så hurtigt som muligt og bare samle alt, der giver dig glæde," anbefaler Susannah til spirende skabere og designere. "Og når du sætter det hele sammen, vil det være fyldt med liv."

"Farvepaletter og -stilarter begynder at dukke op," tilføjer Susannah. "Du kan derefter oversætte det til det virkelige liv ved hjælp af Canon SELPHY Square QX10-printeren."

At ændre tingene

Næroptagelse af en person, der redigerer et foto i Canon SELPHY Photo Layout-appen.

Når Canon SELPHY Photo Layout-appen er downloadet, er den nem at bruge. Du kan tilpasse layout og vælge mellem seks overmalinger, før du trykker på Print. Desuden kan den tilsluttes direkte til Canon SELPHY Square QX10 via Wi-Fi, hvilket betyder, at der ikke er besværlige kabler, der fylder dit rum.

En person sætter et miniprint på en cremefarvet væg ved siden af en farverig plakat. På skrivebordet foran væggen står en Canon SELPHY Square QX10 sammen med kontorartikler og en potteplante.

Canon SELPHY Square QX10 er en fantastisk måde at eksperimentere og finde din stil på, som du kan ændre, når og hvis din smag og interesse ændrer sig. "Jeg holder mig ikke rigtig til nogen bestemte indretningsdesign, regler eller Feng Shui," siger Susannah. "Jeg omringer mig bare med ting, jeg elsker, og som bringer mig glæde."

Efterhånden som der skabes nye minder, og nye idéer tager fat, gør Canon SELPHY Square QX10 det nemt at udskifte de billeder, der bruges, afhængigt af humør eller årstid. Du kan begynde med positivitet og inspiration, som Susannah, og potentielt gå over til en energisk sommerstemning efterfulgt af varm, nostalgisk fordybelse, når vintermånederne trækker ind. Det interne batteri i Canon SELPHY Square QX10 kan producere op til 20 print fra én opladning, så det er en hurtig og omkostningseffektiv måde at skabe din egen indretning og forandre dit rum på med Canon SELPHY Square QX10, uden lange shoppingture og for mange økonomiske investeringer.

"Jeg elsker, at printeren er så nem at bruge, og i det øjeblik, hvor du føler dig inspireret, kan du straks reagere på det og skabe det, du vil," siger Susannah.

Canon SELPHY Photo Layout-appen tilbyder også mange måder at tilpasse dine kreationer på, f.eks. stempler, kanter, tekst, overlejringer og layout. Og takket være SELPHY Square QX10 kan du printe fotos med kanter, der kan tilføres tekst, for et særligt look, du vil værdsætte. "Jeg brugte teksten til at skrive over billeder for at udpege glade minder, og stemplerne til at tilføje små kruseduller over billederne. Jeg skrev også datoen på et par," siger Susannah.

Del rejsen

En væg dækket af kunstneriske plakater, miniprint af folk, der hygger sig, og inspirerende postkort.

Inspirationen kan slå til på et hvilket som helst tidspunkt, så vær åben over for nye kreative påvirkninger, fortæller Susannah. "Uanset om det er at gemme billeder, du ser på sociale medier, et tilfældigt postkort med et smukt print eller en farvepalet, der inspirerer dig," siger hun.

Tilsammen giver Canon SELPHY Square QX10-printeren og Canon SELPHY Photo Layout-appen masser af potentiale for indhold på sociale medier, hvilket var et fantastisk match til Susannahs projekt. "Jeg tror, at printeren er det perfekte værktøj til at gøre sociale medier levende," siger hun. "I stedet for at samle inspirerende billeder på en virtuel tavle kan du skabe et rigtigt billede i stedet for. Jeg kan derefter dele min inspiration med mine følgere, og de smukke collager, jeg har lavet i mit værelse, betyder, at det altid er perfekt."

Hver SELPHY Square QX10-printer leveres med en pakke Canon XS-20L kvadratisk fotopapir med klæbende bagside, som giver dig mulighed for nemt at fastgøre billeder til vægge, bærbare computere eller notepads og fjerne dem lige så nemt, når du har lyst til en forandring eller nye inspiration rammer dig, så du kan dele dem med dine følgere, som Susannah gjorde i sin TikTok-video. "Klistermærkeformatet gør det endnu nemmere og giver dig mulighed for at vise billederne med det samme," siger hun begejstret.

Slutresultatet

Et pink spejl dækket af miniprint læner sig op ad en cremet væg, der også er dækket af print, samt flere farvestrålende plakater.

"Som designer samler jeg altid små ting, der inspirerer mig, og dette projekt var den perfekte mulighed for, at jeg kunne samle, printe og vise dem alle på ét sted," siger Susannah.

En grøn Canon SELPHY Square QX10-printer står på et skrivebord foran en lampe og et spejl. Væggen ovenfor er dækket af farverige plakater og print.

Canon SELPHY Square QX10 printer levende 68x68 mm-billeder på fotopapir af høj kvalitet med et vandafvisende beskyttende lag og kanter til tekst.

"Det færdige eksemplar ser ud som en del af møblerne allerede – farverne og printene og det "maksimalistiske" design komplementerer mit værelse perfekt. Jeg elsker, hvordan det også fungerer som vision board og som et dekorativt kunstværk," siger Susannah. "Jeg valgte et sted, som jeg vidste, jeg ville bruge hver dag. Gallerivæggen spreder sig rundt om mit skrivebord – det sted, hvor jeg arbejder som designer, som skaber af socialt medieindhold, og hvor jeg gør mig klar om morgenen. Billederne skyller hen over væggen og rundt om mit toiletbordsspejl – så hvis jeg ikke føler mig så selvsikker eller motiveret, ser jeg billeder fra det foregående år, der fanger mine mest stolte øjeblikke. Hver dag, når jeg sidder ved mit skrivebord, bliver jeg inspireret, uanset hvad jeg laver."

Susannas sjove, stilfulde vision board passer perfekt til hendes eksisterende indretning, og det giver ikke blot hende inspiration, men også hendes følgere. Og uanset om du er professionel designer, eller du lige er begyndt, og du leder efter en nem måde at udforske din kunstneriske side på, med mulighed for at foretage ændringer, efterhånden som nye idéer dukker op, tilbyder Canon SELPHY Square QX10 en fantastisk måde at omfavne og straks vise din kreativitet frem på.

Kat Halstead

Relaterede produkter

Relaterede artikler