KREATIVT PRINT

Gør dine kreative hobbyprojekter levende med SELPHY Photo Layout-appen

Bloggeren Emma Jewell, der er ekspert i hobbyarbejde, demonstrerer, hvordan man skaber projekter, der imponerer, ved hjælp af Canon SELPHY Photo Layout-appen.
En hånd, der tager et printet ark af farverige billeder fra en Canon SELPHY CP1300-printer, der er omgivet af perler, halskæder og et farvekort.

Hobbyekspert og kunstner Emma Jewell er indbegrebet af alt, hvad der glimter, ikke kun af navn, men også af natur. Fra hendes Instagram-feed, der er fyldt med regnbuens farver og med inspiration til hobbyarbejde, til hendes månedlige Craft and Cocktail Club – Emma har en passion for at lave ting – især hvis der er tale om glimmer.

"Jeg tror, at alle har et håndværk. De skal bare finde ud af, hvad det er," siger Emma, der har sit eget håndværksbrand, Sassy Crafting, og blev freelancer inden for hobbyarbejde for fem år siden.

Emma, der er en selverklæret elsker af farver, glitter og "at sætte tingene i regnbuerækkefølge", tog udfordringen op med at vise, hvor sjovt det kan være med Canon SELPHY Photo Layout-appen. Appen giver dig ikke kun mulighed for at skabe interessante fotolayouts, men kan også bruges som et kreativt kunst- og designværktøj med mulighed for at tilføje filtre, tekst, stempler og grafik, hvilket gør den ideel til scrapbøger og sjove, personlige fotoprojekter. Og når du er tilfreds med dine kreationer, giver den bærbare Canon SELPHY CP1300 Wi-Fi-fotoprinter dig mulighed for øjeblikkeligt at printe dine inspirerende montager.

Her viser Emma, hvorfor den gratis Canon SELPHY Photo Layout collage-app og Canon SELPHY CP1300-minifotoprinteren er den perfekte kreative håndarbejdskombination.

1. Indsamle idéer

En række perler og halskæder ved siden af et stykke papir med billeder af perlehalskæder og armbånd.

Emma har blogget siden 2014 og har produceret indhold til mærker som Hobbycraft, Cricut og Trimcraft. Hun elsker at lave sine egne unikke kreationer i stedet for at købe generiske varer i butikkerne.

"Jeg elsker scrapbøger, og jeg elsker at gøre tøjet personligt," siger Emma, der brugte SELPHY Photo Layout-appen til at samle idéer til sine hobbyprojekter. "Jeg har samlet inspiration – forskellige mønstre og farver – til et par jeans, jeg ville skræddersy, nogle idéer til farverig vægkunst, en broderet makeup-taske med pailletter og nogle smykker med 90'er-plastikperler og en kæde.

"Jeg samler idéer overalt, herunder Pinterest. Jeg ville virkelig lave noget med jeans og blomster, så jeg kiggede på tusindfryd. Jeg brugte appen til at samle puslespillet og se, hvilke design der fungerede godt."

2. Redigere dine inspirerende idéer

Tusindfryd af tekstil, et stykke papir med billeder af tusindfryd og et billede af jeans med tusindfryd på en hvid overflade.

Appens kombinationslayout giver dig mulighed for at arrangere fotos i forskellige størrelser, og Emma brugte denne mulighed til at lave en fotocollage af tusindfryd til de jeans, hun havde planlagt at lave om.

Tusindfryd af tekstil, et stykke papir med billeder af tusindfryd og et billede af jeans med tusindfryd på en lilla overflade ved siden af en Canon SELPHY CP1300-printer.

SELPHY Photo Layout-appen har en række muligheder for at tilføje filtre, stempler, tekst og grafik, så du kan lave din egen sjove fotocollage.

SELPHY Photo Layout-appen har seks layoutmuligheder at vælge imellem:

Select & Print: Denne indstilling opretter et enkeltbillede.

N-up: Denne indstilling opdeler papiret i lige dele af to, fire eller otte fotos pr. side.

Shuffle: Denne indstilling blander automatisk billeder med forskellige billedformater for at oprette en færdiglavet collage af dine billeder.

Bookmark: Denne indstilling opretter to layouts på langs.

Combination: Denne indstilling arrangerer billeder i forskellige størrelser sammen (som derefter kan klippes ud efter print).

Label: Med denne indstilling kan du bruge dine billeder til at oprette kvadratiske eller mini-etiketter.


Hvis du har downloadet den nyeste version af appen, kan du oprette et bogmærkelayout med to forskellige design i stedet for det samme design, der gentages. Hobbyfolk får også mulighed for at vælge mellem et forbedret udvalg af farver til tekst og grafik og en "brugerdefineret lak"-funktion, der giver en unik UV-punkteffekt, som vil få nogle områder af billedet til at fremstå mere skinnende end andre, hvilket giver nogle spændende kreative muligheder.

Emma brugte flere forskellige layouts til at samle sine idéer. "For nogle tilføjede jeg tekst og nogle af klistermærkerne," siger hun. "Jeg har sat blomsterklistermærkerne oven på jeansene for blot at se, hvordan de ville se ud. Appen gav mig også mulighed for at tilføje en prikket baggrund på et af afsnittene," forklarer Emma. "Jeg brugte tre billeder og et prikket område, hvilket betød, at jeg kunne tilføje noter, hvis jeg ville."

3. Printe dine design

Et udvalg af farverige hobbymaterialer og print på en Canon SELPHY CP1300-printer.

Emma elsker farver og glitter, og hendes farverige design passer perfekt til Canon SELPHY CP1300, der producerer print i kortstørrelse med et udvalg af finish.

En Canon SELPHY CP1300-printer, der printer et ark papir med fire forskellige funklende mønstre på.

Canon SELPHY CP1300, som er kompatibel med Apple AirPrint, gør det nemt at lave sjove snapshots, der kan vises på tavler og vægge.

Emmas print, som blev lavet hurtigt og nemt takket være den bærbare Canon SELPHY CP1300-fotoprinter, matchede hendes varemærke og livlige stil. "Farverne var virkelig klare og viste virkelig alle de nuancer, jeg ville vise. Jeg printede endda et lille farvediagram for et af dem, og det viste virkelig farverne, som de var på skærmen," siger Emma.

"Jeg kunne godt lide, hvor hurtigt SELPHY CP1300 printede. Det er rart og hurtigt og en enkel proces at sende billedet fra appen direkte til printeren. Det var også nemt at flytte ting ind eller ud, hvis noget ikke var helt rigtigt, eller jeg havde skiftet mening – jeg kunne bare nemt printe en anden version. Jeg kan virkelig godt lide papiret i 6x4"-formatet, fordi du kan få et par billeder på ét ark."

SELPHY Photo Layout-appen er også kompatibel med den bærbare Canon SELPHY Square QX10-printer.

4. Finde inspiration til dit eget hobbyprojekt

En makeup-taske med et glitrende ark, snor og pailletter placeret på den, foruden et billede af et par hvide støvler med en skinnende, holografisk effekt.

Med et inspirerende billede – som f.eks. dette par holografiske støvler – er det en fantastisk måde at få dit kreative projekt i gang på. "Skoene med det holografiske element var et udgangspunkt," forklarer Emma. "Et eksempel på den type outfit, som denne makeup-taske ville passe til."

Emmas bedste tip til håbefulde hobbyentusiaster er at bruge et sjovt tema til at kickstarte dit projekt og lade det udvikle sig derfra. "Saml så meget inspiration, som du kan," siger hun. "Vælg derefter et billede, du vil begynde med, uanset om det er en farve, en ting, du vil gøre personlig, eller endda bare et billede af nogle sko – brug det som udgangspunkt."

Emmas idéer begynder normalt, når hun skal løse problemer og vil skabe sin egen ting i stedet for at gå i butikker for at købe en løsning. "Jeg har en notesbog til ting, der bare popper op i mit hoved, når jeg vandrer rundt," siger hun. "Jeg tænker på ting, som jeg måske selv vil have på eller bruge i mit hus. I stedet for at købe noget tænker jeg, "Hvordan kan jeg lave det, jeg leder efter?"

Uanset om du udforsker dine hobbyidéer med den bærbare Canon SELPHY CP1300 eller SELPHY Square QX10, kan SELPHY Photo Layout-appen hjælpe med at udtrykke din kreativitet med fotocollager.

For at få mere hobbyinspiration, lige fra papirsommerfugle til moodboards – klik her.

Skrevet af Lorna Dockerill

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • KREATIVT PRINT

  Skab hele året rundt

  Se de inspirerende idéer til din SELPHY Square QX10 fra Jesus Sauvage.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Lav en eksplosionsæske

  Lini Trinh deler sin eksplosionsæske af papirklip, der er fremstillet ved hjælp af en Canon SELPHY CP1500.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Kom i julestemning med fotodekorationer

  I det andet SELPHY Craft Club-projekt deler Duygu Turgut Gokpinar sin erfaring med Canon SELPHY Square QX10.

 • KREATIVT PRINT

  Lav et vision board over dit liv

  Tilpas dit rum til din stil med Canon SELPHY Square QX10.