PRINTTIPS

Den humørforstærkende kraft ved print

Fotografier fanger øjeblikke i tiden – find ud af, hvordan du printer dine yndlingsbilleder og dekorerer dit hus med minder.
En Canon SELPHY SQUARE QX10-printer ved siden af en scrapbog fyldt med små print.

Det er ikke altid muligt at tilbringe tid sammen med de mennesker, vi elsker, og selvom e-mail, sociale medier og videoopkald har revolutioneret den måde, vi kommunikerer på over lange afstande, er de ikke for alle. Bedsteforældre kæmper måske med teknologien, små børn har måske ikke tålmodigheden, og alle andre er måske for trætte af at stirre på skærmen, til at de gider gøre det i fritiden.

Fotografier fanger øjeblikke i tiden, og hvis du vælger at printe disse øjeblikke, bliver de mere betydningsfulde. Når du hænger billeder af venner eller familie i dit hjem, vil du kunne fornemme en form for tilknytning, og når du sammensætter en samling print i en scrapbog eller et album, får du nem adgang til glade minder, og det er også en tankefuld gave.

Her er et par forslag til, hvordan du kan udnytte den stemningsskabende effekt fra print.

En lille dreng, der hjælper med at hænge et indrammet billede af sine bedsteforældre op på en væg.

Et håndgribeligt objekt er langt mere tilfredsstillende end at rulle gennem billederne på kamerarullen. Hyld familie og venner ved at lave betydningsfulde print, som du kan hænge op i dit hjem.

Hæng billeder, hvor du vil se dem

En forælder og et barn, der hænger printede fotos, der er klemt på en snor, op i en vindueskarm.

At dekorere dit hjem med minder er en fantastisk måde at højne humøret på og hjælpe dig med at føle dig tæt på dem, du holder mest af.

En kvinde, der fjerner bagsiden af en billedramme. Der står en printer i Canon PIXMA TS5350a-serien, et foto og en pakke Glossy Photo Paper på skrivebordet foran hende.

Printere i Canon PIXMA TS5350a-serien er ideelle til hobbyprojekter og kreationer, og med Wi-Fi-aktiveret print kan du styre det hele fra din smartphone.

At se venners eller familiens ansigter på billeder kan få dig til at føle dig gladere. Indtil for nylig var det almindeligt for folk at have billeder af dem, de holder af, i deres tasker eller tegnebøger – hvis de havde en dårlig dag, kunne de se på billedet for at komme i bedre humør. Digitale fotografier, der er gemt på smartphones, kan være det moderne alternativ, men det er stadig nemmere at føle sig forbundet med hinanden gennem et printet foto. Hæng billeder op, hvor du bruger meget tid, f.eks. køkkenet eller kontoret, for at give dig selv små humørtilskud i løbet dagen.

Printeren Canon PIXMA TS5350a-serien er et godt valg til hverdagens print. Tilslut den direkte til din smartphone, og print 4x6"-fotos uden kant på blot 36 sekunder.

Gør dine print til et hobbyprojekt

En lille dreng, der klistrer printede fotos ind i en brun papir-scrapbog.

SELPHY Square QX10 er ideel til scrapbøger, da billederne har en klæbende bagside og ikke kræver klistret lim eller tape.

En Canon SELPHY Square QX10-printer oven på en scrapbog.

Du kan nemt at tilpasse dine billeder med filtre, rammer eller ekstra tekst med SELPHY Photo Layout-app'en.

At lave en scrapbog er et sjovt projekt, der vil underholde børnene i timevis. Det kan også hjælpe dem med at bevare tilknytningen til familiemedlemmer, som de måske ikke har set i et stykke tid.

SELPHY Square QX10 er den perfekte printer til scrapbøger. Tilslut printeren direkte til din smartphone via Wi-Fi og SELPHY Photo Layout-app'en, og lad dine børn tilføje filtre, rammer og tekst til billederne på filmrullen, før billederne printes. Når billederne er printet, kan du fjerne bagsiden af printet og sætte dem direkte i din scrapbog uden brug af tape eller lim. Den hvide kant er ideel til at skrive personlige kommentarer eller sjove tekster på.

Hvis du tror, at scrapbøger kun er for børn, så kan du jo genopdage glæden ved at lave dine egne fotoalbum eller tage og printe hverdagens fotos til dagbogen? SELPHY Square QX10 er kabelfri og bærbar, så du kan printe hvor som helst, hvilket betyder, at du kan have den stående på dit natbord eller pakke den sammen med din dagbog på din næste weekendtur.

Husk nuet

To unge kvinder poserer til en selfie, der tages med et Canon Zoemini S2.

Hverdagens begivenheder, som f.eks. at mødes med vennerne, er stadig værd at fotografere og fejre. Canon Zoemini S2 er en printer i lommeformat, som du kan tage med overalt.

At leve i nuet betyder mere end blot at få mest muligt ud af de gode tider. Det betyder at være til stede og lære at værdsætte hver dag for det, den er. Fotografier kan hjælpe med at højne øjeblikket og få det til at føles vigtigt, uanset om du fejrer en fødselsdag med dine nærmeste venner eller gør noget så enkelt som at tage din hund ud på en gåtur. Et digitalt fotografi af din hund kan gå tabt i det digitale lager på din smartphone eller dit kamera, men et instant-print gør øjeblikket mere betydningsfuldt.

Canon Zoemini S2 er et kamera med 8 Megapixel opløsning og en instant-printer i ét. Med et selfie-spejl og indbygget lysring er det med til at sikre, at du ser så godt ud som muligt, når du fanger de personlige øjeblikke. Du kan slutte Canon Zoemini S2 til din smartphone via Bluetooth og Canon Mini Print-appen, hvilket betyder, at selvom du glemmer at tage den med dig, kan du løfte øjeblikket ved at printe et billede, så snart du kommer hjem.

Send billeder med posten

Et lille barn vinker til sine bedsteforældre under et videoopkald på en tablet.

At sende billeder med posten er endnu en måde at bevare kontakten med dem, der bor langt væk.

En Canon SELPHY Square QX10 ved siden af en smartphone.

Du kan printe flere billeder på Canon SELPHY Square QX10 og sende dem til venner og familie.

Bare fordi det er muligt at dele billeder med det samme via internettet, betyder det ikke, at det at sende et printet foto med posten har mindre betydning. Bedsteforældre er måske ikke så aktive på sociale medier eller trygge ved at lave videoopkald, men de vil nyde at modtage printede billeder af børnebørnene – eller endda en hjemmelavet scrapbog – med posten. Og det er ikke kun bedsteforældre. Hvem vil ikke gerne modtage billeder af særlige minder med posten? Det er sjovere end rudekuverter!

Send billeder, der er taget og printet i øjeblikket med Canon Zoemini S2, eller print flere kopier af det samme foto – et til dig selv og et til dem – på SELPHY Square QX10. Eller hvis du vil sende noget lidt større, kan du fylde din PIXMA-printer med standardfotostørrelse (4x6") eller A4 Glossy Photo Paper.

Uanset om du printer for at minde dig selv om de flygtige øjeblikke, for at hjælpe med at højne det øjeblik, du befinder dig i, eller for at holde kontakten med venner og familie, som du måske ikke kan besøge så meget, som du gerne ville, er der så mange måder, hvorpå print kan have en positiv indvirkning på dit liv.


Skrevet af Matthew Bowen

Relaterede produkter

 • Printere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.
 • Instant-kameraer og printere i ét i lommestørrelse

  Canon Zoemini S2

  Tag bedre selfies med en kameraprinter i lommestørrelse, komplet med spejl, ringlys, fjernudløser og live-visning.
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS5350a-serien

  Vis dine designs frem med PIXMA TS5350a-seriens alsidige mediehåndtering, coole kreative apps og enkle tilslutning til smartphones
 • Relaterede artikler

 • KREATIVT PRINT

  Skab hele året rundt

  Se de inspirerende idéer til din SELPHY Square QX10 fra Jesus Sauvage.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Lav en eksplosionsæske

  Lini Trinh deler sin eksplosionsæske af papirklip, der er fremstillet ved hjælp af en Canon SELPHY CP1500.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Kom i julestemning med fotodekorationer

  I det andet SELPHY Craft Club-projekt deler Duygu Turgut Gokpinar sin erfaring med Canon SELPHY Square QX10.

 • TIPS TIL PRINT

  Skab en personlig gave

  Canon Photo Cube hjælper dig med at skabe en gave fuld af glade minder.