KREATIVT PRINT

Snap it, style it, print it - vær kreativ med Canon Zoemini-serien

Slip din kreativitet fri på farten med et instant-kamera og en lommeprinter.
En Canon Zoemini 2 og en pakke med ark med klistermærker ligger på et skrivebord med en række ting til dagbogsføring.

Deleværdige snapshots kan bruges til mere end at få likes. Med Canon Zoemini S2-instant-kameraet og -printeren kan du tage perfekte billeder eller tage nemme selfies ved hjælp af det indbyggede spejl og ringlys. Style og print, uanset hvor du er, med Canon Mini Print-appen 1, og byt, del og vis din kreative åre.

Med Canon Zoemini 2-mini-fotoprinteren kan du redigere fotos, der er taget på din smartphone, ved hjælp af Bluetooth og Canon Mini Print-appen og derefter vække minderne til live ved trådløst at printe dem og dele dem med venner.

Begge instant-printere bruger Canon ZINK-papir, som giver problemfrit, ultraholdbart og udtværingsfrit print uden blæk.

Tre Canon Zoemini 2-printere i Rose Gold, Pearl White og Navy Blue er lagt på farverige stykker krøllet papir, de printer hver et forskelligt billede.

Canon Zoemini 2-printeren fås i tre stilfulde farver og har et USB-C-stik til hurtig opladning – du kan endda printe fra den, mens den oplader, hvilket betyder, at du aldrig går glip af en chance for at skabe minder på farten.

Din nye bedste ven

Uanset hvilken printer du vælger, kan du have din ledsager i lommestørrelse tæt på. Deres slanke design betyder, at du kan lægge dem i din taske eller lomme, så du er klar til hvad som helst.

Vælg mellem tre farver, så din lommeprinter matcher din personlige stil – vær elegant med Rose Gold eller Pearl White, eller vær med på moden med Navy Blue.

Når du har din accessory i den rette farve, er det tid til at få mest muligt ud af din nye Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 – prøv disse idéer for at sætte skub i din inspiration.

To venner ses bagfra, mens de holder en Canon Zoemini S2 op og bruger spejlet til at tage en selfie.

Canon Zoemini S2's indbyggede ringlys er der til perfekt at eksponere dine selfies og giver en rund refleksion i dine øjne for et poleret, influencer-værdigt look.

1. Snap it

Tag det perfekte snap hver gang med Canons Zoemini S2's selfie-spejl. Indtag en positur, lav en grimasse eller hiv din ven med ind i billedet for at få et perfekt indrammet, spontant foto. Har du brug for lidt mere lys? Canon Zoemini S2's indbyggede ringlampe vil give dig det der influencerglimt i øjnene, så du får en selfie, der er værd at dele.

Hvis du vil have et gruppebillede af hele truppen, kan du tjekke Canon Mini Print-appens fjernudløserfunktioner og selvudløserfunktioner til Canon Zoemini S2. Kom i position med Live View-funktionen, fang stemningen, og print resultaterne, som alle dine venner kan se.

Ikke mere papir? Intet problem. Du kan gemme alle dine billeder på Canon Zoemini S2's Micro SD-kort for at se, printe og dele dem senere.

Et par hænder holder en telefon, der viser Canon Mini Print-appen, og tilføjer effekter til et selfie-billede.

Med en række kreative værktøjer, fra collage- og rammefunktioner til skydere for lysstyrke, kontrast og mætning, er Canon Mini Print-appen klar til at tilpasse dine billeder og printe med det samme via din smartphone.

2. Style it

Brug Canon Mini Print-appen sammen med Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 for at give dine billeder lidt ekstra attitude. Uanset om det er fotos, der er taget med Canon Zoemini S2, selfies fra dine sociale medier eller hundebilleder fra din smartphones kamerarulle, kan du lyse dine billeder op ved at justere lysstyrke, kontrast og mætning i appen.

Du kan også prøve med forskellige rammer og filtre for at skabe et stylet print, eller tilføj nogle sjove AR'er, kruseduller eller skriblerier for et skræddersyet foto, som får dig til at smile. Hvis du vil have et sjovt og kreativt projekt, kan du sammensætte en collage eller et mood board af dig og dine bedste venner eller sammensætte nogle af dine yndlingsøjeblikke i en lyskæde for at skabe en prangende visning.

Der ses et par hænder, som holder et rundt klistermærke med et fotografi over en rejsebog fyldt med noter og fotos.

2x3" og runde ZINK-klistermærker er ideelle til scrapbøger.

3. Keep it

Lev og genoplev dit bedste liv med instant-print med 2x3"- og rundt ZINK-printpapir med klæbende bagside. Disse klistermærker uden blæk, der er vand- og rivsikre, udtværingsfri og af høj kvalitet, er ideelle til trådløst print af dine yndlingsbilleder fra din smartphone og dine sociale medier via Canon Mini Print-appen og Canon Zoemini 2. De er også fantastiske til instant-printede fotos med Canon Zoemini S2.

Dekorér dit telefoncover, brevpapir eller andre ejendele på farten, så du aldrig efterlader dine minder. Tag fjollede billeder af kæledyr, og pil bagbeklædningen af for at pryde din dyrevens transportkasse, print smartphone-selfies og gruppebilleder for at opdatere dit værelses vægge, give dit spejl lidt glamour eller gøre dine ejendele personlige.

Gør din Canon Zoemini 2-instant-printer til din foretrukne rejsekammerat. Tag billeder af dine yndlingssteder og -seværdigheder, og klæb dem op ved siden af dine andre minder for at skabe en farverig rejsedagbog. Skriv også dine minder og noter ned, så du får en lille tidskapsel, som du kan se tilbage på og dele med dine venner.

Skal du holde fødselsdagsfest? Prøv at skabe en kollage, så du kan mindes dagen, og få alle til at snappe og printe. Sæt en fotostand og en printstation op med enten din smartphone og Canon Zoemini 2 eller alt-i-én-enheden Canon Zoemini S2. Hvert printet minde kan klæbes op, så alle kan beundre dem – og fødselsdagsbarnet kan derefter tage dem med hjem, når dagen er slut.

4. Share it

Har du noget, du vil sige? Prøv at tage et nuttet billede og printe det med det samme for at lave en personlig bemærkning, f.eks. for at sige tak eller dele ud af din kærlighed til andre. Du skal blot tage et portræt med din Canon Zoemini S2 eller på din telefon og derefter åbne billedet i Canon Mini Print-appen. Skriv din besked med en tankefuld note, krusedulle eller besked i bunden, print dit billede, og del med den, hvis dag du gerne vil forsøde.

Alle andre kan også deltage. Du skal blot bede dine venner om at sende dig billeder fra deres telefoner, derefter åbne Canon Mini Print-appen og printe alles personlige klistermærker fra din Canon Zoemini 2

Et udvalg af tøj og tilbehør er lagt ud på en seng sammen med Canons instant-kameraer og -printere og et udvalg af små fotografier.

Brug Canon Zoemini S2, når du pakker tøj sammen til opbevaring, til at lave sjove etiketter, der viser, hvad der er i hver beholder.

5. Label it

Det vand- og udtværingsfri ZINK-printerpapir, der bruges i Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2, er fantastisk til at kategorisere dit hjem med etiketter. Arrangér reoler og vinylsamlinger i alfabetisk rækkefølge, eller ryd dine køkkenskabe op ved at putte det hele i mærkede glas. Du kan også sortere sko og putte smykker i æsker eller pakke tøj, der ikke skal bruges i den aktuelle årstid. For at hjælpe dig med at huske hvad der er i hver kasse, skal du blot tage et billede af indholdet og klæbe det fast udvendigt. Så er det klaret.

Forvandl almindelige etiketter til unikke navnemærkater, og brug dem til julegaver eller fødselsdagsgaver. Saml dine bedste billeder af dine venner, og klæb dem på gaver for at skabe en stilfuld og mindeværdig etiket. Ved særlige lejligheder kan du bruge skøre billeder og selfies, der kan deles, til at dekorere og fremstille dine egne kort, eller klæbe nogle tilpassede billeder på for at lave personlige invitationer.

Du kan endda gøre dit skolearbejde endnu bedre ved hjælp af Canon Zoemini 2. Brug klistermærker til at mærke lærebøger til skolen eller universitetet eller til at organisere dine noter, så du kan læse dem op før en stor eksamen.

En Canon Zoemini 2 står oven på en scrapbog, der er dækket af små fotografier, og printer to runde klistermærker med selfies.

Optag dit yndlingsudseende og dine yndlingsstyles med en hurtig selfie, så du altid kan huske, hvor godt den frisure passede til det outfit.

6. Get the look

Gør dine evner indenfor god stil bedre med en personlig lookbook. Tag en selfie, når du ser skarpest ud, og klæb det op på dit klædeskab – så ved du altid, hvad du skal have på. Du kan endda planlægge dine ferie- og festivaloutfits på denne måde, så du ved, hvad du skal pakke i god tid i forvejen.

Eksperimentér med dit hår ved at prøve en smart opsat frisure, vintage-stil med kraftigt krøl eller en kompliceret fletning, og få et hurtigt øjebliksbillede af resultatet – perfekt til fremtidige stiltips. Du kan også bytte og dele dine billeder med vennerne, så du får den altafgørende second opinion!

Ser du noget, du kan lide? Tag et billede af de der søde sko, og lav din egen ønskeliste, så du og dine venner kan se, hvornår det er tid til selvforkælelse, eller som du kan dele med dine nærmeste, hvis du har lyst til at give et tip til din fødselsdag.

Skrevet af Claire Price og Peter Wolinski

  1. Ansvarsfraskrivelse: Kræver en mobil enhed, der kan oprette forbindelse til Canon Zoemini 2 og Canon Zoemini S2 via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som kan downloades gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheder med iOS 9.0 eller nyere og Android-enheder med Android 4.4 eller nyere.

Relaterede produkter

Relaterede artikler