Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Snap it, style it, print it - vær kreativ med Canon Zoemini-serien

Slip din kreativitet fri på farten med et instant-kamera og en lommeprinter

Deleværdige snapshots kan bruges til mere end at få likes. Med en Canon Zoemini, Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C kan du optage*, tilpasse og printe, uanset hvor du er, og være klar til at bytte, dele og demonstrere din kreative sans.

Din nye bedste ven

Tag din kompakte ledsager med dig - den slanke stil betyder, at du kan smutte den ned i din taske eller lomme, så du er klædt på til det hele.

Vælg mellem en række trendy farver, og match din lommeprinter med din personlige stil – hold stilen med en Rose Gold, White eller Black Canon Zoemini eller Canon Zoemini S, eller skil dig ud med en Bumble Bee Yellow, Mint Green, Seaside Blue eller Bubble Gum Pink Canon Zoemini C.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Når du har fundet din gadget i den rette farve, er det tid til at få mest muligt ud af din nye Canon Zoemini-livsstil - prøv disse idéer for at sætte skub i din inspiration.

1. Snap det

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Tag det perfekte snap hver gang med Canons Zoemini S og Canon Zoeminis selfie-spejl. Indtag en positur, lav en grimasse eller hiv din ven med ind i billedet for at få et perfekt indrammet, spontant foto. Har du brug for lidt mere lys? Aktivér Canon Zoeminis lysring, og tag en selfie, der er værd at dele.

Hvis du vil tage et fantastisk gruppefoto, skal du tjekke Canon Mini Print-app'ens fjernudløserfunktion på Canon Zoemini S. Stil jer til rette, og print resultaterne, så alle dine venner kan se dem.

2. Giv det attitude

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Brug Canon Mini Print-app’en** på Canon Zoemini og Canon Zoemini S til at give dine billeder lidt ekstra attitude. Prøv forskellige rammer og filtre for at skabe et stiliseret print, eller tilføj nogle sjove AR’er, kruseduller eller skriblerier til et foto, som får dig til at smile.

3. Behold det

2 girls sticking printed pictures on a board.

Din Canon Zoemini S og Canon Zoemini C har den perfekte lommestørrelse og er altid lige ved hånden til at tage det perfekte snap. Genoplev øjeblikket med et mini-billede med klæbende bagside på 2x3", som er ideelt til at lægge i tasken eller pungen, eller til at klæbe fast på din kalender.

Gør din instant-kameraprinter til din foretrukne rejsekammerat. Tag billeder af dine yndlingssteder og -seværdigheder, og klæb dem op ved siden af dine andre minder for at skabe en farverig rejsescrapbog. Skriv dine minder og noter ned, så du får en lille tidskapsel, som du kan se tilbage på og dele med dine venner.

Skal du holde fødselsdagsfest? Prøv at skabe en kollage, så du kan mindes dagen, og få alle til at snappe og printe. Alle minderne kan klæbes op, så alle kan beundre dem - og fødselsdagsbarnet kan derefter tage dem med hjem, når dagen er slut.

4. Pift dem op

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Giv dine ejendele et personligt præg med nogle klæbende instant-snaps. Pil bagsiden af dine bedste selfies og gruppebilleder for at opdatere væggene i soveværelset, give lidt glamour til spejlet eller give din bærbare computer, taske og telefon et personligt præg.

Hvis du vil have et sjovt og kreativt projekt, skal du sammensætte en collage eller et humørtavle med dig og dine bedste venner, eller sammensætte nogle af dine yndlingsøjeblikke i en lyskæde for at skabe en prangende visning.

5. Sæt mærkat på

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Forvandl almindelige etiketter til unikke navnemærkater, og brug dem til julegaver eller fødselsdagsgaver. Saml dine bedste billeder af dine venner, og klæb dem på gaver for at skabe en stilfuld og mindeværdig etiket. Ved særlige lejligheder kan du bruge skøre billeder og selfies, der kan deles, til at dekorere og fremstille dine egne kort, eller klæbe nogle tilpassede billeder på for at lave personlige invitationer.

Dine hurtige minisnapshots kan også hjælpe dig med at holde orden. Sortér dine sko, og læg smykker eller tøj, der ikke passer til sæsonen, i æsker. For at hjælpe dig med at huske hvad der er i hver kasse, skal du blot tage et billede af indholdet og klæbe det fast udvendigt. Så er det klaret!

6. Sig det med et foto

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Har du noget, du vil sige? Prøv at tage et nuttet billede og straks printe det for at lave en personlig bemærkning, f.eks. for at sige tak eller dele ud af din kærlighed til andre! Du skal blot indstille printet til 2x2" og tage et portræt med din Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C. Læg din besked med en sød kommentar, en krusedulle eller nogle skriblerier i bunden.

7. Få det rigtige look

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Gør dine evner indenfor god stil bedre med en personlig lookbook. Tag en selfie, når du ser skarpest ud, og klæb det op på dit klædeskab - så ved du altid, hvad du skal have på. Eksperimentér også med dit hår - prøv en smart opsat frisure, vintage-stil med kraftigt krøl eller en kompliceret fletning, og få et hurtigt øjebliksbillede af resultatet - perfekt til fremtidige stiltips. Du kan også bytte og dele dine billeder med vennerne, så du får den altafgørende second opinion!

8. Ønsk dig det

Ser du noget, du kan lide? Tag et billede af de der søde sko, og lav din egen ønskeliste, så du og dine venner kan se, hvornår det er tid til selvforkælelse, eller som du kan dele med dine nærmeste, hvis du har lyst til at give et tip til din fødselsdag!

* Canon Zoemini S og Canon Zoemini C har et indbygget kamera.

** Ansvarsfraskrivelse: Kræver en mobil enhed, der kan oprette forbindelse til Canon Zoemini eller Canon Zoemini S via Bluetooth® og Canon Mini Print-app'en, som kan downloades gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheder med iOS 9.0 eller nyere og Android-enheder med Android 4.4 eller nyere.

Skrevet af Claire Price

Relaterede artikler
Zoemini S2 print story

INSTANT-KAMERAER

Fang rytmen med Canon Zoemini S2

Gør øjeblikke til minder med Canons bærbare 2-i-1-minifotoprinter.

Express your style with print

INSTANT-PRINTERE

Udtryk din stil med print

Find ud af, hvordan modebloggeren Izzy Manuel bruger Canon Zoemini S2 til at vække sine billeder til live.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATIVT PRINT

Udtryk dig gennem kreativ dagbogsskrivning

At skrive dagbog kan være en måde at udtrykke din kreativitet og styrke din mentale sundhed på.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker