KREATIVT PRINT

Canon Zoemini-serien: Dine ultimative festivalvenner

Læs vores bedste tips til, hvordan du nyder magien ved en festival med Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini 2.
To kvinder i flamboyant tøj tager en selfie med et instant-kamera, mens de sidder ved indgangen til et telt, der er pyntet med farverige guirlander.

Lige fra singalongs på hovedscenen og skovvandring til teltrejsningskatastrofer og at blive venner med hele dansegulvet når "din sang" kommer på: Festivaler er en chance for at undslippe den daglige rutine – uanset om det er universitetsdeadlines eller 8-til-16-hamsterhjulet på kontoret.

Med så meget at se og lave kan det være svært at huske alle de gode ting bagefter – og endda under – især efter flere nætter med meget lidt søvn. Det er her, Canon Zoemini-serien kommer ind i billedet. Disse instant-kameraprintere og lommeprintere er en nem, enkel og hurtig måde at dokumentere dit festivaleventyr på. De også fantastiske til at gøre det sjovt, mens du er der, med alt fra vandflaskeetiketter til selfie-print på stedet.

Her er vores bedste tips til at bruge Canon Zoemini-serien til at forbedre din festivaloplevelse.

1. Medbring en ledsager i lommestørrelse

En person med 70'er-lignende tøj putter en Canon instant-kameraprinter i lommen på de orange bukser.

Canon Zoemini-serien af instant-kameraprintere er kompakt og bærbar og er den perfekte festivalledsagere. De kræver heller intet blæk, så alt, hvad du behøver, er en pakke ZINK TM-papir, så er du klar til at printe.

Uanset om du bruger Canon Zoemini S2 med dens 8 Megapixel-kamera eller Canon Zoemini 2, der parres med din smartphone via Bluetooth, er den lette og kompakte størrelse i Canon Zoemini-serien nem at tage, printe og dele billeder med.

Canon Zoemini S2 vejer kun 188 g og kan nemt være i en lomme eller lille rygsæk, så du kan skabe minder, mens du er på farten. Du kan ilægge op til 10 ark ad gangen, batteriet holder til ca. 25 optagelser, og der er et microSD-kortslot til, når du løber tør for papir.

Den lige så lille Canon Zoemini 2 har et indbygget batteri, der kan genoplades fuldt ud via en powerbank på blot 50 minutter via USB-C. Den kan også printe under opladning.

2. Indret dit "rum"

To kvinder står inde i et telt. Den ene sætter fotografier fast på en farverig guirlande, den anden holder en instant-kameraprinter.

Dekorér din guirlande med selvklæbende instant-print fra Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 for at gøre jeres område til jeres eget – det kan også gøre det nemmere at finde teltet igen efter en lang dag med fest.

Hænder sætter runde fotoklistermærker fast på en lyseblå vandflaske.

Runde klistermærker er perfekte til mærkning af dine festivalfornødenheder, herunder vandflasker, gummistøvler og klapstole. Bagsiden af klistermærket kan genbruges, så husk at opbevare al affaldet og bortskaffe det korrekt.

Festivalens højdepunkter er ikke altid på hovedscenen – de bedste ting sker ofte med dine nærmeste venner på campingpladsen. Hvorfor ikke dokumentere din vens morsomme forsøg på at rejse det gamle familietelt? I kan være kreative og hænge fotos op mellem teltene for at markere jeres område eller hænge 2x3"-print op som guirlander ved indgangen.

Du kan tilføje rammer og filtre i Canon Mini Print-appen eller dekorere dine yndlingsbilleder med kruseduller og skrift – og pil nemt bagbeklædningen af for at sætte dem fast.

Både Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini 2 kan printe på Canon ZINK 1.3" Pre-Cut Circle Sticker Paper, så du kan også dekorere genanvendelige vandflasker og andre festival-musthaves med runde selfies af dig og dine venner. Det er en fantastisk måde at huske, hvad der hører til hvem.

3. Hyld festivalmoden

To Canon instant-kameraprintere på et tæppe ved siden af miniprint, solbriller, hårbånd og en pailletjakke.

Når det kommer til festivalmode, er det bedre, jo vildere det er. Lav en udfordring blandt dine venner for at fange de bedst klædte festgæster. Tag fotos, og personliggør dem på din mobile enhed, og print derefter på Canon Zoemini 2, når du er tilbage i dit telt for at afgøre, hvilket outfit der vinder.

Festivalgængere gør en stor indsats for at perfektionere deres festivallook – de farverige hatte, stilfulde briller og vilde outfits er alle en del af morskaben. Men at vælge, hvad du skal have på, før du forlader campingpladsen, kan være noget af en gåde. Hvorfor ikke bede en ven om at tage et par billeder af nogle forskellige outfit-muligheder, så du kan printe dem på din Canon Zoemini 2 for at se, hvilke der fungerer bedst?

Alternativt kan du starte et projekt og tage billeder af de bedste outfits, du ser i løbet af dagen, og derefter udstille dine print på kreative måder.

4. Fang stemningen

En hånd holder en smartphone, som viser Canon Mini Print-appen. På bordet ved siden af er der en Canon instant-printer og flere miniprint.

Hav det sjovt med at udforske festivalpladsen for at finde de bedste baggrunde til dine fotos. Hvis vejret bliver dårligt, kan du stadig få dine fotos til at poppe ud med klistermærker, filtre, rammer og meget mere i Canon Mini Print-appen.

Den tid, der går, før solen står op og går ned, når lyset er blødest og varmest, er kendt inden for fotografering som den "gyldne time" – og det er en fantastisk mulighed for at tage stemningsfulde billeder. Når du går mellem telte og musikscener, skal du holde øje med steder, der giver interessante billeder, især når lyset begynder at falme.

Du kan også prøve at eksperimentere med Canon Zoemini S2's forskellige funktioner, herunder landskabsformatet uden flash, portrætformatet med automatisk flash og selfies med ringlys.

Canon Zoemini S2 printer med 314 x 600 dpi og Canon Zoemini 2 med 314 x 500 dpi, hvilket bør yde retfærdighed til dine kreative billeder og sikre, at farverne virkelig står ud.

Hvis vejret er fladt og gråt, kan du prøve at skifte Canon Zoemini S2 fra levende farver til sort/hvid-funktion via filterknappen, der er nem at få adgang til.

5. Vær kreativ med dine selfies

To kvinder ligger på et tæppe og tager en selfie med en Canon instant-kameraprinter.

Tag en selfie med spejlet og lysringen, og tjek din positur med Live View fra Canon Mini Print-appen.

To grinende kvinder med små fotoklistermærker. Den ene holder også et Canon instant-kamera, mens den anden sætter print på en guirlande.

Den der selfie af dig og din ven, der forsøger at sætte jeres telt op? Du griner måske ikke på det tidspunkt, men du vil grine af det, når du tænker tilbage på det senere.

Canon Zoemini S2 er bygget til at tage selfies, og en festivalplads er fyldt med sjove baggrunde. Overtal en ven til at tage med dig på en tur i en forlystelse, eller find et højere udsigtspunkt for at tage et billede af dig og dine venner med teltene og scenerne bag jer. Der er en praktisk håndledsrem, der sikrer, at du ikke mister den, når du er på farten.

6. Del fotos med dine nye venner

Hænder, der holder en smartphone, der viser Canon Mini Print-appen, med miniprint, der er spredt rundt omkring.

Gør dine billeder levende med Canons Mini Print-appens smarte funktioner til at style med.

Efter flere dages camping ved siden af hinanden, er du sikkert blevet venner med nogle af de andre festivalgæster. Hvorfor ikke dele jeres festivaloplevelse og give dine nye venner et håndgribeligt minde om jeres tid sammen?

Canon Zoemini S2 tager mindre end et minut at printe og har en flerfarvet LED-indikator, så du ved præcis, hvornår dine print er på vej.

Når du åbner Canon Mini Print-appen, er det ikke kun din kamerarulle, du kan vælge billeder fra – du kan også få adgang til billeder fra Facebook, Instagram og Google Fotos. Desuden giver appens kamerafunktion dig mulighed for at ændre kontrast, farvebalance og mætning i realtid.

7. Glem aldrig et øjeblik

En collage af festivalfotos, der kommer fra en Canon-instant-kameraprinter sammen med et udvalg af print og en lille udfoldelig scrapbog.

Hvorfor ikke skabe en scrapbog med festivalminder, som du kan dele med vennerne?

Dine festminder falmer måske hurtigt, men du kan holde festivalens ånd i live ved at lave en særlig scrapbog, som du fremover kan kigge i – eller give til en af dine festivalvenner.

Canon Mini Print-appen har et smart collageværktøj til at kombinere dine yndlingsbilleder. Du kan vælge mellem to til otte billeder og derefter bruge appen til at ændre layoutet. Der er også en flisefunktion til at lave en selvklæbende plakat med fire eller ni mindre billeder.

Så næste gang du pakker til en weekend med sjov derude, skal du huske at putte Canon Zoemini S2 eller Canon Zoemini 2 i din rygsæk. Sammen med dit telt og din solcreme er de de nye uundværlige ting, du bare skal have med til din næste festival.Skrevet af Jack Fittes

Relaterede produkter

Relaterede artikler