MAXIFY GX3050

MegaTank-printere

Canon MAXIFY GX3050

Print forretningsdokumenter i store volumener og høj kvalitet, samtidig med at du sparer penge på omkostningerne pr. side1 og de samlede ejeromkostninger2 med denne brugervenlige 3-i-1 MegaTank MAXIFY GX-printer med genopfyldelige blæktanke.

Fremragende produktivitet, klassens bedste omkostninger pr. side og samlede ejeromkostninger3

Omkostning pr. side (engelsk: CPP eller Cost per page) er det beløb, det koster at printe en enkelt side. Dette bestemmes ved at dividere blækomkostningerne med sidekapaciteten.

De samlede ejeromkostninger (engelsk: TCO eller total cost of ownership) er en beregning af, hvad en printer ville koste dig baseret på de oprindelige indkøbsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk over en fast periode.

MAXIFY GX3050

En MegaTank-virksomhedsprinter med høj kapacitet og meget lave driftsomkostninger.
Canon Camera

Sammenlign funktionerne

Vælg den hjemmekontorprinter, der passer bedst til dine behov.

Funktioner

Print, kopiér, scan med Wi-Fi og cloud

Print, kopiér, scan og fax med ADF, Wi-Fi/Ethernet og cloud

Printteknologi

Printer med genopfyldelige blæktanke

Printer med genopfyldelige blæktanke

Sidekapacitet (print af A4-farvedokumenter)

Sort: 6.000 sider4 (økonomifunktion (Economy Mode) 9.000 sider)5

Farve: 14.000 sider4 (økonomifunktion (Economy mode) 21.000 sider)5

Sort: 6.000 sider4 (økonomifunktion (Economy Mode) 9.000 sider)5

Farve: 14.000 sider4 (økonomifunktion (Economy mode) 21.000 sider)5

Skærm

1,35"/3,4 cm LCD, sort/hvid

2,7"/6,7 cm touchscreen, farve

Hurtige printhastigheder6

Sort 18 sider/min.
Farve 13 sider/min.

Sort 18 sider/min.
Farve 13 sider/min.

FPOT (First Print Out Time) S/H

Ca. 8 sek.

Ca. 8 sek.

ADF

-

35-arks ADF

Alsidig mediehåndtering

Almindeligt papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, Kuverter, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, Light Fabric Iron on Transfers, 1200mm bannere

Almindeligt papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, Kuverter, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, Light Fabric Iron on Transfers, 1200mm bannere

Komplette tilslutningsmuligheder

USB
Wi-Fi (2,4 GHz og 5 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz og 5 GHz)
Ethernet

Scanning

Scan til e-mail

Scan til e-mail
Scan til mappe

Kapacitet ved almindeligt papir

Bageste bakke: 100 ark
Kassette: 250 ark

Bageste bakke: 100 ark
Kassette: 250 ark

Mål

Ca. 399 × 417 × 216 mm

Ca. 399 × 417 × 251 mm

Vedligeholdelsespatron

Ja – kan udskiftes af brugeren

Ja – kan udskiftes af brugeren

Store fordele for din virksomhed

Disse højeffektive MAXIFY GX-printere er bygget til at trives på krævende arbejdspladser.

Vigtigste fordele

Kompatible apps og software

Print dokumenter, fotos og meget mere direkte fra din mobile enhed med den gratis Canon PRINT-app, eller design og print hurtigt visuelt iøjnefaldende plakater og foldere med PosterArtist. Brug PIXMA Cloud Link til at sende scanninger til – eller print fra – populære cloud-tjenester, herunder Dropbox, Google Drev og OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor forvandler dine yndlingsfotos (fra din enhed eller cloud-lager) til stilfulde, personlige gaver som f.eks. kort og kalendere.

Den brugervenlige Easy-Layout Editor giver dig mulighed for frit at arrangere layoutet af forskellige dokumenter, før du printer dem. Ideel til print af billeder, plakater, websider og meget mere.
SE MERE

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå ikke glip af de seneste tilbud fra Canon, de bedste tips og praktiske kurser samt nyheder og invitationer til lokale events.
MAXIFY GX3050

Kassens indhold

Alt, hvad du skal bruge for at få dit højeffektive forretningsprint i gang – du skal bare tilføje papir.

 • MAXIFY GX3050, inkjetprinter med genopfyldelig MegaTank

 • 4 højtydende blækflasker (1 x sort og 1 x C/M/Y)

 • Strømkabel

 • Manualer og andre dokumenter

Canon MAXIFY GX3050
Bedømmelser og anmeldelser

Arbejd i harmoni

Når du bruger Canon-blæk og -papir i harmoni med din Canon-printer, får du exceptionelle resultater i professionel kvalitet hver gang.

 • Canon Camera

  GI-56 BK

  Sort pigmentblæk med høj kapacitet til forretningsdokumenter af høj kvalitet.
 • Canon Camera

  GI-56 Y

  Gul pigmentblæk med høj kapacitet til forretningsdokumenter af høj kvalitet.
 • Canon Camera

  GI-56 M

  Magenta pigmentblæk med høj kapacitet til forretningsdokumenter af høj kvalitet.
 • Canon Camera

  GI-56 C

  Cyan pigmentblæk med høj kapacitet til forretningsdokumenter af høj kvalitet.
 • Canon Camera

  Blæk

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Vedligeholdelsespatron, der kan udskiftes af brugeren, for at minimere nedetid.
 • Leder du efter noget lignende?

  Hvorfor ikke udforske nogle af disse produkter fra vores PIXMA- og MAXIFY-serie

  Du vil måske også være interesseret i

 • MAXIFY GX3050

  Blæk, toner og papir

  Et komplet udvalg af blæk, toner og papir fra Canon til din printer.

 • MAXIFY GX3050

  Originale forbrugsstoffer

  Originale Canon-forbrugsstoffer er designet til at fungere i perfekt harmoni med din Canon-printer.

 • MAXIFY GX3050

  Printere til erhverv

  Nem print, kopiering, scanning og fax med vores omfattende printerportefølje.

  1. Omkostning pr. side (engelsk: CPP eller Cost per page) er det beløb, det koster at printe en enkelt side. Dette bestemmes ved at dividere blækomkostningerne med sidekapaciteten.
  2. De samlede ejeromkostninger (engelsk: TCO eller total cost of ownership) er en beregning af, hvad en printer ville koste dig baseret på de oprindelige indkøbsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk over en fast periode.
  3. Ansvarsfraskrivelse: De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på de oprindelige købsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk eller toner over en fast periode (se nedenfor for betingelser). Bemærk, at ekstra variable omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger, herunder, men ikke begrænset til, andre forbrugsstoffer, blæk- og tonerpakker, højtydende blæk- og tonerpakker, service, strømforbrug og reservedele.

   De angivne procentvise omkostningsbesparelser repræsenterer en vurdering af de samlede omkostningsbesparelser for det angivne printvolumen på 1.000 sider pr. måned (50 % farve og 50 % sort/hvid) over en periode på 60 måneder (5 år).

   De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på følgende beregning: [Gennemsnitlig pris pr. farveside x farveprintvolumen – minus sider fra medfølgende blæk-/toner] plus [Gennemsnitlig pris pr. side i sort/hvid x printvolumen i sort/hvid – minus sider fra medfølgende blæk-/toner] plus [hardwareomkostninger] plus [omkostninger for vedligeholdelsespatron (kun til MAXIFY GX-modeller)].

   Sammenligningsmodellerne i de samlede ejeromkostninger (TCO) omfatter de sammenlignelige konkurrerende modeller fra Epson. Salgsprisen for printerne i EUR (€) og prisen på forbrugsstoffer blev indhentet på producentens officielle webside (https://www.epson.de/) den 12. september 2022.

   Hardware og forbrugsstoffer til Canon MAXIFY GX7000-, GX6000-, GX5000-, GX4000- og GX3000-serien er inkluderet og udelukkende til dette TCO-beregningsformål ved hjælp af den vejledende udsalgspris ("RRP"), som omfatter moms.

   Moms er inkluderet, men bemærk, at leveringsgebyrer ikke er inkluderet i prisberegningerne. Priserne kan ændres på grund af markedsforholdene.

   Printomkostningerne er baseret på brug af de standardindstillinger, der anvendes på både Canon-printere og konkurrerende printere. Dette er i overensstemmelse med de testbetingelser, der anvendes i ISO/IEC-udbyttetest for den relevante kategori.

   Prisen pr. side blev beregnet ud fra forbrugsstofsprisen som angivet på producentens websider divideret med producentens offentliggjorte udbytte, der officielt er oplyst i offentligt tilgængelige oplysninger. Prisen pr. side er baseret på den printsimulering af testmønstre, der er angivet i ISO/IEC24712 for inkjet-printere.

   Alle producenters specifikationer og ydelsesdata er blevet indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, producentens egne brochurer og websider. Canons og konkurrenternes blækkapacitet er taget fra producentens offentliggjorte specifikationer.

   Med henblik på en rimelig sammenligning og nøjagtig datarapportering blev dataene for forbrugsstoffernes ydelse taget fra den højeste standardmængde af forbrugsstoffer, der var tilgængelig på udgivelsestidspunktet, og som er blevet fastlagt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen omfatter ikke kombipakker, XL og multipakker. Disse data er offentligt tilgængelige.
  4. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
  5. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af blæk ved at reducere tætheden, og der kan printes 50 % flere sider end i standardfunktion.
  6. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.