PRINTTIPS

Find de bedste printere til studerende

Når du har brug for, at det ser godt ud på papiret, vil en Canon-printer gøre dig glad. Find de bedste muligheder, der passer til dine behov og dit budget.
En Canon-printer, der er ved at printe, står på et skrivebord i træ. En kvinde sidder foran den med nogle pakker printerpapir og ser på et billede på en tablet.

I denne digitale tidsalder foregår det meste af vores skriftlige kommunikation via sms, e-mail og elektroniske dokumenter, men der er stadig masser af gange, hvor du skal printe. Og det kan være billigt og nemt at lave en papirkopi.

Canons udvalg af printere er kendt for deres omkostningseffektivitet, effektivitet og driftssikkerhed. Nogle er bedst til tekst, mens andre er gearet til grafisk og fotografisk output, og der er mange modeller, der gør et fremragende stykke arbejde med begge dele, selvom du har et stramt budget.

For studerende er der, ud over behovet for nogle gange at aflevere opgaver på print, andre og mindre indlysende fordele ved print. Det kan være en stor hjælp at lave fysiske noter til hurtig og nem reference. Og selv om du vil aflevere dokumenter elektronisk, kan det at læse dem på print først gøre det meget nemmere at opdage fejl og samtidig være en kærkommen pause for øjnene, i stedet for at se alt på skærmen. Til grafiske og fotografiske undervisningsforløb, hvor du ofte skal indsende fysiske projekter, kan det virkelig hjælpe dig med at forholde dig til dit eget arbejde og finde områder til forbedring.

Hvis du ikke er vant til at klargøre projekter til print, kan du også bruge Canons Easy-PhotoPrint Editor-app, som giver dig mulighed for at redigere fotos og oprette collager, plakater og meget mere ved hjælp af en række skabeloner. Og med Canon Easy-Layout Editor-softwaren kan du endda lave flere filer (tekstdokumenter, regneark, PDF-filer, billeder osv.) som én fil og printe dem sammen på ét stykke papir. Du kan også bruge softwaren til at vælge de specifikke dele af en webside, du vil printe.

Mange universiteter og højere læreanstalter bruger nu Google Classroom til at organisere opgaver – hvis det også er tilfældet for dig, kan du bruge din Canon-printer til at printe dine dokumenter via clouden. Du skal blot logge på Google Classroom via printerens touchscreen eller appen på din mobile enhed, så kan du klikke dig igennem til den individuelle undervisning og printe opgaver, der er angivet af dine undervisere. Når du er færdig med arbejdet, kan du, hvis din Canon-printer har en indbygget scanner, endda scanne de færdige sider og sende dem igen direkte via printerskærmen eller -appen.

Der findes et stort udvalg af printere, der passer til alle behov, men vi er her for at give dig et par tips, der kan hjælpe dig med at finde en printer til studerende, der passer perfekt til dine behov og dit budget. Læs videre for at finde den perfekte printpartner.

Budgetvenlige printere til studerende

En Canon PIXMA-printer på et mørkegråt arbejdsbord. I baggrunden ses et lille træbord og tre stole.

Canon PIXMA TS205-serien er den mest prisbillige enkeltfunktionsprinter i serien. Den har ingen indbygget scanner, men er robust konstrueret og printer dokumenter i høj kvalitet i både sort/hvid og farver samt levende 6 x 4" fotos uden kant.

Hvis der er noget, der altid gælder for de studerende, så er det at forsøge at holde sig til et budget. Heldigvis starter Canons inkjet-printere på en meget beskeden pris i den kompakte og stilfulde form af Canon PIXMA TS205-serien.

PIXMA TS205 er enkel, ligetil og nem at bruge, og den er også ret hurtig og viser A4-sider i sort/hvid ved 7,7 sider/min. og A4-sider i fuld farve ved 4 sider/min. Den kan også printe blanke 6x4"-fotoprint til kant på lidt over et minut.

Printeren har både en lav pris og lave driftsomkostninger. Den kræver blot et par blækpatroner, en sort og en farve, som er hurtige og nemme at udskifte. Der er muligheder for høj kapacitet, som giver større omkostningseffektivitet, hvis du har brug for at printe i større mængder. Hvert par XL-patroner holder til ca. 400 A4-dokumenter i sort/hvid eller op til 300 i fuld farve.

Canon PIXMA TS305-serien tilføjer Wi-Fi-tilslutning til trådløst print og er også kompatibel med den gratis Canon PRINT-app til smartphones og tablets, så du kan printe problemfrit fra dine mobile enheder. Det betyder også, at du kan kopiere dokumenter ved hjælp af din mobile enheds kamera, selvom printeren ikke selv har en scanner, ved hjælp af Smartphone Copy-funktionen i appen. Du kan også bruge Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen på din enhed til at redigere dine fotos eller oprette collager, kort og andre personlige elementer, der kan printes.

En sort Canon PIXMA-printer omgivet af billeder og print, printer et ark A4-papir, og en hånd der holder en smartphone

Med Canon PIXMA TS3350-serien kan du printe trådløst fra clouden samt fra smartphones og tablets med den gratis Canon PRINT-app. Den har en 3,8 cm sort/hvid LCD-skærm og kan printe 5 x 5" kvadratiske fotos samt mere konventionelle størrelser op til 7 x 5".

Canon PIXMA TS3150-serien har en indbygget scanner, så du hurtigt og nemt kan digitalisere eller oprette kopier af eksisterende printede billeder og dokumenter. Den har også Wi-Fi-forbindelse og er kompatibel med Apple AirPrint og Mopria™ til Android, så du kan printe direkte fra din enhed. Den bruger de samme blækpatroner som Canon PIXMA TS205-serien og Canon PIXMA TS305-serien med de samme højtydende muligheder.

Ligesom PIXMA TS3150 indeholder PIXMA TS3350-serien en nyttig 3,8 cm-skærm til overvågning af printerstatus og kan printe større fotos uden kant på op til 7 x 5 tommer. Den kan også printe fra clouden ved hjælp af PIXMA Cloud Link via Canons PRINT-app.

De bedste kompakte printere til studerende

En Canon PIXMA-printer på kanten af et bord. Forskellige skriveborde og stole kan ses i baggrunden.

Den kompakte Canon PIXMA TS305-serie er ideel, hvis du mangler plads, men stadig har brug for dokument- og fotoprint i høj kvalitet.

Boliger til studerende er typisk ikke kendt for at have god plads, så lette printere med et lille format er ofte at foretrække. De Canon-printere til studerende, vi har nævnt indtil videre, starter med ca. 426 x 255 x 131 mm i størrelse og 2,5 kg i vægt for enheder kun til print og 435 x 316 x 145 mm og 3,9 kg for multifunktionsprintere. De kræver meget lidt plads, og det er nemt at flytte dem fra et sted til et andet, når det er nødvendigt.

En fordel ved Wi-Fi-forbindelsen i de fleste Canon-printere er, at du kan opbevare printeren et praktisk sted i stedet for at skulle have den tilsluttet en computer. Det er også praktisk at kunne printe fra hvor som helst ved hjælp af din bærbare computer eller telefon, uden at du behøver slutte den fysisk til printeren med et kabel. Du kan f.eks. sende et printjob fra en bærbar computer til en printer, før du overhovedet kommer ud af sengen om morgenen, og tage det med fra printbakken, når du er klar til at gå i gang.

Den kompakte Canon PIXMA TS305-serie måler kun 430 x 282 x 143 mm og vejer 2,9 kg og printer A4-dokumenter i fuld størrelse med op til 7,7 sider/min. i sort/hvid og 4 sider/min. i fuld farve. Den kan også levere blanke 6x4"-fotoprint til kant på blot 65 sekunder.

Uddan dig til næste niveau

En hvid Canon-printer står på et skrivebord. Foran den holder en kvinde et print med forskellige skitser af sommerfugle.

Canon PIXMA TS5350a-serien er perfekt til både hobbyprojekter og dokumentprint og har dobbelte papirfremføringsbakker. Den opretstående bag på enheden er ideel til tykkere kort- og fotopapir, da den forhindrer, at mediet vendes om, når det passerer gennem printeren, i modsætning til det papir, der opbevares i den forreste kassette. OLED-displayet på forsiden giver et klart overblik over menuvalg, og der er en LED-statuslinje, som lyser under print.

Canon PIXMA TS5350a-serien kan endnu mere, så du får et boost i produktiviteten. Den har Wi-Fi-forbindelse og er direkte kompatibel med Apple AirPrint, Mopria™ til Android og Canons egen PIXMA Cloud Link. Printeren har også en scanner med højere opløsning, der gør det muligt at optage og kopiere ultrafine detaljer ved scanning af dokumenter eller fotos og andre billeder. Den er også hurtigere og leverer A4-dokumenter i sort/hvid på op til 13 sider/min. og i farver på op til 6,8 sider/min. Den kan også fremstille blanke fotoprint uden kant op til A4 i størrelse og printe 6 x 4" fotos uden kant på blot 43 sekunder.

PIXMA TS5350a-serien har både en A4-kassette med ilægning fra forsiden og en bakke til indføring af papir fra bagsiden, som kan rumme forskellige papirstørrelser op til A4. Det er en virkelig nyttig funktion, hvis du vil printe illustrationer og fotos samt dokumenter, da du kan bruge den forreste kassette til almindeligt papir og indsætte specialmedier eller fotopapir i den bageste bakke efter behov. En anden bonus for både besparelser og miljøvenlighed er, at printeren har en automatisk dupleksfunktion til automatisk print af dobbeltsidede dokumenter, uden at du behøver vende siderne manuelt.

Få lavere driftsomkostninger

Et billede oppefra og ned af en Canon PIXMA-printer med et Canon-kamera oven på. Under printeren er der en montage af rejse-, mad- og portrætprint.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-printer, der er ideel til fotoprint, med seks genopfyldelige beholdere med farvestofbaseret blæk. Det byder på et udvidet farverum og gengiver flere gråtoner, hvilket sikrer fotografisk output i optimal kvalitet. Der er også en Canon PIXMA G550-enkeltfunktionsprinter med samme blækudvalg, men uden indbygget scanner.

Alle de printere til studerende, vi har nævnt, kombinerer en meget overkommelig indkøbspris med meget konkurrencedygtige driftsomkostninger. For at undgå at løbe tør for blæk, lige når du har brug for det, giver Canons printere dig besked, når de er ved at løbe tør for blæk, hvilket gør genbestillingsprocessen intuitiv og problemfri. Udskiftning af blækpatroner er en hurtig og nem proces, der blot tager et par sekunder.

Selvom blækpatroner er praktiske, er de dog mindre omkostningseffektive, hvis du jævnligt skal printe store mængder af sider. Canons MegaTank-printere tilbyder et økonomisk og mere bæredygtigt alternativ, der kan reducere driftsomkostningerne markant.

I stedet for blækpatroner har MegaTank-printere blækbeholdere, som du kan genopfylde med originalt Canon-blæk på flaske til en brøkdel af prisen på patroner. De klemmefri flasker er også udviklet, så efterfyldning er en enkel og fuldstændig problemfri proces, og hver farve har en unik dyseform, så man ikke kommer det forkerte blæk i den forkerte tank.

En ung kvinde, der holder en smartphone, sidder ved et skrivebord med en Canon PIXMA-printer.

Canon PIXMA G2520 er en MegaTank-printer med fantastisk værdi for pengene, og den er en god investering, når du tænker på, at du måske ikke får yderligere blækomkostninger i resten af din tid som studerende. Den fjerner også besværet ved at skulle købe nye patroner. Canon PIXMA G3520 (på billedet) giver alle de samme fordele, samtidig med at der tilføjes indbygget Wi-Fi.

Canon PIXMA G3520 er en multifunktionel MegaTank-printer med de sædvanlige print-, scannings- og kopieringsfunktioner samt Wi-Fi- og cloud-tilslutning. Den leveres komplet med nok blæk til at printe op til hele 6.000 sider i sort/hvid (mere end 7.600 i Economy Mode) eller op til 7.700 sider i farver.

Hvis du vil have alle disse fordele, men ikke har brug for Wi-Fi-tilslutning, er Canon PIXMA G2520 endnu billigere at købe og har præcis de samme lave driftsomkostninger. Desuden kan begge disse modeller endda printe bannere i fuld farve med en længde på op til 1,2 meter på almindeligt papir.

Valget er dit

For at holde styr på det hele i et travlt liv som studerende er det fantastisk at kunne printe, hvad du vil, når du vil, i stedet for at være afhængig af andre personer eller services til at gøre arbejdet for dig. Canons budgetvenlige PIXMA-printerserie giver dig det ultimative inden for praktisk, hurtigt og problemfrit print med den største driftsikkerhed. Og de fleste af dem har Wi-Fi-tilslutning kombineret med apps til dine mobile enheder, hvilket tilføjer endnu mere komfort og alsidighed til din printoplevelse.Skrevet af Matthew Richards

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • En kvinde sidder ved et skrivebord i hjemmet, hvor der står en bærbar computer, en skærm og en Canon MegaTank-printer samt fire blækflasker.

  PRINTTIPS

  Hvilken printer er den rigtige for dig?

  Find den bedste Canon-printer til dine behov, lige fra familier og studerende til hjemmekontoret.

 • En person bruger Easy-PhotoPrint Editor-appen på en tablet til trådløst at printe et billede af en familie på en Canon PIXMA-printer på et skrivebord.

  PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  PRINTTIPS

  MegaTank-printere og deres fordele

  Opdag seks grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer.

 • Et billede ovenfra af en åben bullet journal sammen med rammeskabeloner fra Creative Park og en Canon PIXMA-printer.

  KREATIVT PRINT

  Print lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-printer, og hold dig velorganiseret og mindful hele året rundt.