PRINT

De bedste printere til studerende

Find en printer, der passer perfekt til dine behov og dit budget.
En ung mand med ryggen til kameraet læner sig op ad et skrivebord, hvor der står en Canon PIXMA-printer, planter og kontorartikler.

I denne digitale tidsalder foregår det meste af vores skriftlige kommunikation via sms, e-mail og elektroniske dokumenter, men der er stadig masser af gange, hvor du skal printe.

Canons udvalg af printere er kendt for deres omkostningseffektivitet, effektivitet og driftssikkerhed. Nogle er bedst til tekst, mens andre er gearet til grafisk og fotografisk output, og der er mange modeller, der gør et fremragende stykke arbejde med begge dele, selvom du har et stramt budget.

For studerende er der, ud over behovet for nogle gange at aflevere opgaver på print, andre og mindre indlysende fordele ved print. Det kan være en stor hjælp at lave fysiske noter til hurtig og nem reference. Og selv om du vil aflevere dokumenter elektronisk, kan det at læse dem på print først gøre det meget nemmere at opdage fejl og samtidig være en kærkommen pause for øjnene, i stedet for at se alt på skærmen. Til grafiske og fotografiske undervisningsforløb, hvor du ofte skal indsende fysiske projekter, kan det virkelig hjælpe dig med at forholde dig til dit eget arbejde og finde områder til forbedring.

En bærbar computer på et skrivebord med træeffekt sammen med en Canon PIXMA-printer.

Canon har en række print-apps og software, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din printer.

Hvis du ikke er vant til at klargøre projekter til print, kan du med Canons Easy-PhotoPrint Editor-app redigere fotos og oprette collager, plakater og meget mere ved hjælp af en række skabeloner. Desuden kan du lave flere filer (tekst, regneark, PDF-filer, billeder) og printe dem sammen på ét stykke papir med Canon Easy-Layout Editor.

Mange universiteter og højere læreanstalter bruger nu Google Classroom til at organisere opgaver – hvis det også er tilfældet for dig, kan du bruge din Canon-printer til at printe dine dokumenter via clouden. Du skal blot logge på Google Classroom via printerens touchscreen eller appen på din mobile enhed, så kan du klikke dig igennem til den individuelle undervisning og printe opgaver, der er angivet af dine undervisere. Når du er færdig med arbejdet, kan du, hvis din trådløse Canon-printer har en indbygget scanner, endda scanne de færdige sider og sende dem igen direkte via printerskærmen eller -appen.

Læs videre for at finde den perfekte printpartner.

Budgetvenlige printere til studerende

En Canon PIXMA-printer på et mørkegråt arbejdsbord. I baggrunden ses et lille træbord og tre stole.

Canon PIXMA TS205-serien er den mest prisbillige enkeltfunktionsprinter i serien. Den har ingen indbygget scanner, men er robust konstrueret og printer dokumenter i høj kvalitet i både sort/hvid og farver samt levende 10 x 15 cm-fotos uden kant.

Hvis der er noget, der altid gælder for de studerende, så er det at forsøge at holde sig til et budget. Heldigvis starter Canons inkjet-printere ved en meget beskeden pris, og den kompakte og stilfulde Canon PIXMA TS205-serie er en ideel printer til studerende.

PIXMA TS205 er enkel, ligetil og nem at bruge, og den er også ret hurtig og printer A4-sider i sort/hvid ved 7,7 sider/min. og A4-sider i fuld farve ved 4 sider/min. Den kan også printe blanke 10 x 15 cm-fotoprint uden kant på lidt over et minut1.

Printeren har både en lav pris og lave driftsomkostninger. Den kræver blot et par blækpatroner, en sort og en farve, som er hurtige og nemme at udskifte. Der er muligheder for at købe blækpatroner med høj kapacitet, som giver større omkostningseffektivitet, hvis du har brug for at printe i større mængder. Hvert par XL-patroner holder til ca. 400 A4-dokumenter i sort/hvid eller op til 300 i fuld farve.

Canon PIXMA TS305-serien tilføjer Wi-Fi-tilslutning til trådløst print og er også kompatibel med den gratis Canon PRINT-app, så du kan printe problemfrit fra dine mobile enheder. Det betyder også, at du kan kopiere dokumenter, selvom printeren ikke selv indeholder en scanner.

En sort Canon PIXMA-printer omgivet af billeder og print, printer et ark A4-papir, og en hånd der holder en smartphone

Med Canon PIXMA TS3350-serien kan du printe trådløst fra clouden samt fra smartphones og tablets med Canon PRINT-app. Den har en 3,8 cm sort/hvid LCD-skærm og kan printe 13 x 13 cm kvadratiske fotos samt mere konventionelle størrelser op til 13 x 18 cm.

Alt-i-én-printeren fra Canon PIXMA TS3150-serien har en indbygget scanner, så du hurtigt og nemt kan digitalisere eller oprette kopier af eksisterende printede billeder og dokumenter. Den har også Wi-Fi-forbindelse og er kompatibel med Apple AirPrint og Mopria™ til Android, så du kan printe direkte fra din enhed. Den bruger de samme blækpatroner som Canon PIXMA TS205-serien og Canon PIXMA TS305-serien med de samme højtydende blækpatroner som tilbehørsmuligheder.

Ligesom PIXMA TS3150 indeholder den budgetvenlige printer fra Canon PIXMA TS3350-serien en nyttig 3,8 cm-skærm til overvågning af printerstatus og kan printe større fotos uden kant på op til 13 x 18 cm. Den kan også printe fra clouden ved hjælp af PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-app.

De bedste kompakte printere til studerende

En Canon PIXMA-printer på kanten af et bord. Forskellige skriveborde og stole kan ses i baggrunden.

Den kompakte Canon PIXMA TS305-serie er ideel, hvis du mangler plads, men stadig har brug for dokument- og fotoprint i høj kvalitet.

Boliger til studerende er typisk ikke kendt for at have god plads, så lette printere med et lille format er ofte at foretrække. De Canon-printere til studerende, vi har nævnt indtil videre, starter med enkeltfunktionsprinterne med ca. 426 x 255 x 131 mm i størrelse og 2,5 kg i vægt og 435 x 316 x 145 mm og 3,9 kg for multifunktionsprintere. De kræver meget lidt plads, og det er nemt at flytte dem fra et sted til et andet, når det er nødvendigt.

En fordel ved Wi-Fi-forbindelsen i de fleste Canon-printere er, at du kan opbevare printeren et praktisk sted i stedet for at skulle have den tilsluttet en computer. Det er også praktisk at kunne printe fra hvor som helst ved hjælp af din bærbare computer eller telefon, uden at du behøver slutte den fysisk til printeren med et kabel. Du kan f.eks. sende et printjob fra en bærbar computer til en printer, før du overhovedet kommer ud af sengen om morgenen, og tage det med fra printbakken, når du er klar til at gå i gang.

Den kompakte Canon PIXMA TS305-serie måler kun 430 x 282 x 143 mm og vejer 2,9 kg og printer A4-dokumenter i fuld størrelse med op til 7,7 sider/min. i sort/hvid og 4 sider/min. i fuld farve. Den kan også levere blanke 10 x 15 cm-fotoprint uden kant på blot 65 sekunder.

Uddan dig til næste niveau

En hånd holder et dokument, mens det kommer ud af en Canon PIXMA-printer.

Canon PIXMA TS7650i kører på den samme udformning af pigmentbaseret sort blæk som Canons GX-serie af printere til virksomheder, hvilket giver særligt kraftig tekst, der er meget modstandsdygtig over for udtværing.

Canon PIXMA TS5350i-serien kan endnu mere, så du får et boost i produktiviteten. Den har Wi-Fi-forbindelse og er direkte kompatibel med Apple AirPrint, Mopria™ til Android og Canons egen PIXMA Cloud Link. Printeren har også en scanner med højere opløsning, der gør det muligt at optage og kopiere ultrafine detaljer ved scanning af dokumenter eller fotos og andre billeder. Den er også hurtigere og leverer A4-dokumenter i sort/hvid på op til 13 sider/min. og i farver på op til 6,8 sider/min. Den kan også fremstille blanke fotoprint uden kant op til A4-format og printe 10 x 15 cm-fotos uden kant på blot 43 sekunder.

PIXMA TS5350i-serien har både en A4-kassette med ilægning fra forsiden og en bakke til indføring af papir fra bagsiden, som kan rumme forskellige papirstørrelser op til A4. Det er en virkelig nyttig funktion, hvis du vil printe illustrationer og fotos samt dokumenter, da du kan bruge den forreste kassette til almindeligt papir og indsætte specialmedier eller fotopapir i den bageste bakke efter behov. En anden bonus for både besparelser og miljøskånsomhed er, at printeren har en automatisk dupleksfunktion til automatisk print af dobbeltsidede dokumenter, uden at du behøver vende siderne manuelt.

Den kompakte Canon PIXMA TS7650i-printer er en anden prisbillig løsning til studerende. Den er hurtig og printer sort/hvid- og farvesider ved henholdsvis 15 sider/min. (ipm) og 10 sider/min. (ipm), og det pigmentbaserede sorte blæk er også mindre tilbøjeligt til at udtvære på almindeligt papir – en stor fordel, når du bruger overstregningspen.

PIXMA TS7650i er nem at konfigurere takket være et intuitivt interface, der er baseret på en farveskærm, der kan vippes. Den har gode forbindelsesmuligheder med hurtig og nem parring til iOS-enheder via Wi-Fi, hvilket eliminerer behovet for adgangskoder. Du kan også oprette forbindelse via Wi-Fi Direct på iOS- og Android-enheder takket være en QR-kode, der vises på printerens skærm.

Som med PIXMA TS5350i-serien giver en separat intern papirkassette og den bageste papirbakke mulighed for at ilægge almindeligt papir og fotopapir samtidig. Der er også en lidt højere PIXMA TS7750i-version, der har en indbygget 35-arks ADF (automatisk dokumentfremfører), som kan være en sand tidsbesparelse ved scanning eller kopiering af dokumenter med flere ark.

Begge modeller er også kompatible med PIXMA Print Plan2, som kan reducere blækpatronomkostningerne med op til 50 %3. Den abonnementsbaserede service overvåger printerens blækniveau og leverer nye patroner til døren, så snart den registrerer, at du er ved at løbe tør, så du sparer tid og kræfter.

Få lavere driftsomkostninger

En Canon PIXMA-printer med et Canon-kamera ved siden af og et udvalg af rejse-, mad- og portrætprint, der er lagt omkring den.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-printer, der er ideel til fotoprint, med seks genopfyldelige beholdere med farvestofbaseret blæk. Det byder på et udvidet farverum og gengiver flere gråtoner, hvilket sikrer fotografisk output i optimal kvalitet. Der er også en Canon PIXMA G550-enkeltfunktionsprinter med samme blækudvalg, men uden indbygget scanner.

Alle de printere til studerende, vi har nævnt, kombinerer en meget overkommelig indkøbspris med meget konkurrencedygtige driftsomkostninger.

Selvom blækpatroner er praktiske, er de dog mindre omkostningseffektive, hvis du jævnligt skal printe store mængder af sider. Canons MegaTank-printere tilbyder et økonomisk og mere bæredygtigt alternativ, der kan reducere driftsomkostningerne markant.

I stedet for blækpatroner har MegaTank-printere blækbeholdere, som du kan genopfylde med originalt Canon-blæk på flaske til en brøkdel af prisen på patroner. De klemmefri flasker er også udviklet, så efterfyldning er en enkel og fuldstændig problemfri proces, og hver farve har en unik dyseform, så man ikke kommer det forkerte blæk i den forkerte tank.

En ung kvinde, der holder en smartphone, sidder ved et skrivebord med en Canon PIXMA-printer.

Canon PIXMA G2520 er en MegaTank-printer med fantastisk værdi for pengene, og den er en god investering, når du tænker på, at du måske ikke får yderligere blækomkostninger i resten af din tid som studerende. Den fjerner også besværet ved at skulle købe nye patroner. Canon PIXMA G3520 (på billedet) giver alle de samme fordele, samtidig med at der tilføjes indbygget Wi-Fi.

Canon PIXMA G3520 er en multifunktionel MegaTank-printer med de sædvanlige print-, scannings- og kopieringsfunktioner samt Wi-Fi- og cloud-tilslutning. Den leveres komplet med nok blæk til at printe op til hele 6.000 sider i sort/hvid (mere end 7.600 i Economy Mode) eller op til 7.700 sider i farver.

Hvis du vil have alle disse fordele, men ikke har brug for Wi-Fi-tilslutning, er Canon PIXMA G2520 endnu billigere at købe og har præcis de samme lave driftsomkostninger. Desuden kan begge disse modeller endda printe bannere i fuld farve med en længde på op til 1,2 m på almindeligt papir.

Valget er dit

For at holde styr på det hele i et travlt liv som studerende er det fantastisk at kunne printe, hvad du vil, når du vil, i stedet for at være afhængig af andre personer eller services til at gøre arbejdet for dig. Canons budgetvenlige PIXMA-printerserie giver dig det ultimative inden for praktisk, hurtigt og problemfrit print med den største driftsikkerhed. Og de fleste af dem har Wi-Fi-tilslutning kombineret med apps til dine mobile enheder, hvilket tilføjer endnu mere komfort og alsidighed til din printoplevelse.Skrevet af Matthew Richards

 1. Fotoprinthastigheden er baseret på standardindstillingen ved brug af ISO/JIS-SCID N2 på Photo Paper Plus Glossy II og tager ikke højde for databehandlingstiden på værtscomputeren.
 2. PIXMA Print Plan stilles kun til rådighed for bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.
 3. Baseret på gennemsnitlige omkostninger pr. side i forhold til originalt std.blæk til de 20 bedste alt-i-én-inkjetprintere i Vesteuropa, (Keypoint Intelligence-undersøgelse – jan. 2022). Pris pr. side (CPP) i mdl. abonnement på Canon PIXMA Print Plan (200 sider) u. ekstra sider, sammenlignet med omk. pr. side til print af ISO/IEC 24711-sider på de 20 bedste alt-i-én-inkjet-farveprintere, prissat under 200 euro i Vesteuropa med std.kapacitetspatroner. Gennemsnitlig pris pr. side bruges til at bestemme procentvis besparelse i forhold til pris pr. side for Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan). Blækkapacitet og priser er baseret på oplysninger fra producentwebsiden i Tyskland. Salgspriser for blæk er ikke medtaget i denne undersøgelse. Keypoint Intelligence-undersøgelse fra jan. 2022, bestilt af Canon, baseret på offentlig info pr. jan. 2022. Printere udvalgt efter enhedssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vesteuropa.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  De bedste Canon-printere til fotos

  Uanset om du vil vise dine fotos i en ramme, i en scrapbog eller på et klistermærke, skal du finde den printer, der passer bedst til dine kreative behov.

 • PRINT

  Den rigtige Canon print-app til dig

  Vær kreativ og velorganiseret med Canons print-apps - der er en, der passer til ethvert projekt.

 • PRINT

  De bedste printere til designere

  Printere er vigtige værktøjer for designere – vi hjælper dig med at vælge den rigtige model til dine behov.

 • KREATIVT PRINT

  De bedste bærbare Canon-printere

  Udforsk Canons udvalg af kompakte printere for at finde ud af, hvad der passer til dig.