A3 Professional Photo Printers

Professionelle fotoprintere

Tag komplet kreativ kontrol over dine billeder med de professionelle fotoprintere fra Canon.

SE SERIEN

Serie af professionelle A3-fotoprintere

Disse A3-printere med 8, 10 eller 12 blæktanke er designet til at opfylde kravene fra enhver fotograf: fra øvede entusiaster til topprofessionelle.

PIXMA PRO-200

PIXMA PRO-200 har fokus på levende fotoprint i farve, alsidighed og brugervenlighed og er det ideelle valg for fotoentusiaster og spirende fotografer.

Læs mere

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

En professionel imagePROGRAF-printer i skrivebordsstørrelse, der leverer driftsikkert print i A3+-gallerikvalitet med nemt workflow.

Læs mere

ImagePROGRAF PRO-300

Vælg den rigtige fotoprinter

PIXMA-serien af professionelle printere bliver demonstreret af Canon Explorer, David Noton, der forklarer forskellene mellem pigmentblæk- og farveblækbaserede blæksystemer.

Avancerede softwareløsninger

Medier til Canons professionelle fotoprintere

Kombinér din Canon-printer med blæk og fotopapir fra Canon for at sikre optimal ydeevne og uovertruffen kvalitet med hvert print.

Canon-blæk til Pro-printere

Canon har brugt mange år på at udvikle FINE-printhovedteknologisystemer og raffineret blæk for at give dig de resultater, som du kan nyde i dag.

Få mere at vide

Canon Ink for Pro Printers

Support til Pro-fotoprintere

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding på din professionelle fotoprinter.

LÆR MERE

Du er måske også interesseret i…