PRINT

Gør dit liv enklere med PIXMA Print Plan

Vælg en passende Print Plan, der passer til dine behov, og betal en månedlig pris baseret på dit printforbrug, og få blæk leveret til dit hjem, når du begynder at løbe tør.
En person, der holder et ark papir, går mod et bord, hvor der står Canon PIXMA Print Plan-pakker, print og en bærbar computer.

Derfor har du brug for et blækabonnement

Livet kan være hektisk. Uanset om du er studerende, en del af en travl familie eller driver en lille virksomhed, er der altid masser at gøre og holde styr på, der kan føles som en belastning. Det gælder helt sikkert, når det kommer til print. Med så mange af os, der nu studerer eller arbejder hjemmefra, kan det tage tid at holde øje med blækpatronniveauerne, måle, hvornår du skal bruge nye patroner, der skal købes i butikken eller online, og det kræver en indsats og planlægning at sikre, at du ikke løber tør for blæk, når det gælder allermest.

Hvis du tilmelder dig en abonnementsservice på Canon-blæk, f.eks. PIXMA Print Plan, kan den hjælpe med at fjerne denne bekymring. Hvis du har en kompatibel Canon PIXMA-printer, er det den ideelle løsning – enkel, nem at justere når som helst, og du løber aldrig tør for blæk, selv hvis du printer mange fotos og billedtunge dokumenter. Du betaler kun for det, du har brug for, så du sparer tid og penge.

Sådan tilmelder du dig Canon PIXMA Print Plan

Pixma_Print_Plan_Educational

Her forklarer Canon Europe Product Marketing Lead Suhaib Hussain, hvordan det hele fungerer. "PIXMA Print Plan handler om brugervenlighed," siger Suhaib. "Det løser hele problemet med blæk, så du ikke behøver bekymre dig om, hvornår du skal bruge patroner, hvilke patroner du rent faktisk har brug for, hvor du skal hente dem, og hvor meget de koster. Alt er automatisk – du får blot udskiftningspatroner leveret til døren, uanset hvor ofte du har brug for dem."

"Du kan ikke altid planlægge, hvornår du skal bruge blæk," fortsætter Suhaib. "Denne abonnementsservice sikrer, at du ikke løber tør, når du har noget vigtigt at printe, uanset om det er en realkreditansøgning eller børnenes hjemmearbejde. Det fjerner alt besværet ved at købe blæk."

Sådan fungerer det

Se nærmere på, hvordan Canon PIXMA Print Plan fungerer, for at se, hvordan du betaler en månedlig pris baseret på den sideplan, du vælger, modtager gratis blækleveringer, før printeren begynder at løbe tør, og hvordan du kan spare op til 50 % på omkostninger pr. side1.
  • Tilmeld dig en plan med gratis tilmelding og opsigelse
  • Administrér dit abonnement online ved hjælp af Min konto
  • Printeren bestiller automatisk blæk, når du er ved at løbe tør
  • Modtag din printer, og aktivér servicen for at komme i gang

Sidebaseret planlægning

En familie sidder ved et bord og farvelægger og laver papirklip, hvor en farverig find-fem-fejl-side kommer ud af en Canon-printer, sammen med PIXMA Print Plan-pakker.

PIXMA Print Plan frigør dig fra enhver bekymring, du måtte have om den mængde blæk, du bruger. I stedet kan du bare printe, lige som du vil, uden at gå på kompromis med kreativitet eller kvalitet.

En vigtig faktor i PIXMA Print Plan er, at de forskellige abonnementsmuligheder ikke afhænger af, hvor meget blæk du bruger. I stedet er de baseret på, hvor mange sider du forventer at printe hver måned. Dette fjerner enhver bekymring over blækomkostningerne, så hvis du vil printe mange fotos eller billeder, der kræver store mængder blæk pr. side, er det ikke et problem. Det betyder, at børn kan være lige så kreative, som de vil, med deres hjemmearbejde og håndværk – du behøver ikke spekulere over at printe kladder i sort/hvid eller i en lavere kvalitet, da det er det antal sider, du printer, som du betaler for, ikke den mængde blæk, der bruges.

"Det ændrer tankegangen omkring print," forklarer Suhaib. "Du kan bare printe, hvad du vil, uden at tænke på, hvor meget blæk du bruger."

Hvordan fungerer det så? Med en kompatibel PIXMA-printer, der er tilsluttet internettet via Wi-Fi, kan den smarte service fjernkontrollere blækniveauet, mens du printer. Når patronerne begynder at løbe tør, sendes der automatisk udskiftninger til dig uden leveringsgebyr, og de ankommer, før du løber tør for blæk. Der er ingen grænse for antallet af patroner – du modtager dem, når du har brug for dem, uden at løfte en finger.

Hvilket abonnement er det rigtige for dig?

En person arbejder på en bærbar computer på et hjemmekontor med farverige print og en Canon PIXMA Print Plan-pakke på skrivebordet ved siden af.

Det nuværende udvalg af printere, der er omfattet af PIXMA Print Plan, er ideelt til hjemmet og hjemmekontoret, og Canon har også planer om at udvide kompatibiliteten til flere modeller. Hold øje med printere med etiketten "Compatible with PIXMA Print Plan".

Ingen kan lide at bruge mere, end de har brug for – og hvis du er en spirende kok, der printer en håndfuld nye opskrifter om måneden, har du sandsynligvis brug for en mindre abonnementsplan end nogen, der driver en lille virksomhed hjemmefra og printer flere dokumenter om dagen. Uanset hvilken ende af skalaen du befinder dig i, kan en PIXMA Print Plan spare dig op til 50 % på blækomkostninger sammenlignet med konventionel patronbrug1, samtidig med at du får ro i sindet, når du bruger originalt Canon-blæk for at maksimere printkvaliteten og din printers driftssikkerhed.

Der er fire forskellige PIXMA Print Planer at vælge imellem, hver især til forskellige niveauer af print i hjemmet. Light Home Printing-planen dækker 30 sider pr. måned, mens Moderate Home Printing omfatter 60 sider pr. måned. For dem, der printer oftere, dækker Frequent Home Printing-planen 100 sider om måneden, mens Home Office Printing-planen indeholder 200 sider om måneden.

Fleksible ordninger

Et par hænder holder et print med grafik på, og en anden side kommer frem fra en Canon-printer.

Print af billeder, grafik og fotos kan bruge meget blæk. Ved at betale pr. side i stedet for den mængde blæk, du bruger, behøver du ikke gå på kompromis med dine design eller printvalg i et forsøg på at spare penge. Du kan også tegne et abonnement for en anden, f.eks. et barn, der studerer på universitetet.

Udover at være travlt kan livet også ændre sig med et øjebliks varsel – uanset om det er at få et nyt job, starte en universitetsuddannelse eller forberede et gør-det-selv-bryllup. Der er en række måder, hvorpå Canon-printabonnementer kan tilpasses skiftende krav, så du fortsat får den bedste service og valuta for pengene, selv når dine printbehov ændrer sig.

"Det er en meget fleksibel ordning," forklarer Suhaib. "Eventuelle ubrugte sider fra én måned overføres automatisk til næste måned. Og hvis du har brug for flere eller færre sider om måneden, kan du ændre din plan, når du har lyst. Det er hurtigt og nemt at tilmelde dig et abonnement online, og når du er sat op, kan du administrere og ændre dit abonnement via din Canon-online-konto. Hvis du øger din plan, træder den i kraft med det samme, og hvis du reducerer den, træder ændringen i kraft ved udgangen af den aktuelle månedlige faktureringsperiode. Du kan også helt opsige din plan til enhver tid."

Alle oplysninger om din konto er tilgængelige online, så du kan holde styr på, hvor mange sider du har printet i en given måned, og hvor mange du har tilbage i din abonnementsplan. Og der er ingen store gebyrer at bekymre sig om, hvis du overskrider din grænse. I stedet opkræves eventuelle ekstra sider individuelt mod et nominelt gebyr pr. side uden skjulte overraskelser.

"Alt er meget gennemsigtigt," siger Suhaib. "Du får notifikationer og e-mails, der holder dig opdateret om alt vedrørende din plan, og bekræftelser om eventuelle ændringer, du foretager, samt meddelelser, når dine nye patroner er på vej."

Kompatible PIXMA-printere

Et billede set oppefra af fødder, der står på en dørmåtte bag en Canon PIXMA Print Plan-pakke.

Med automatisk overvågning via internettet sikrer alle PIXMA Print Plan-abonnementer, at du får udskiftningspatroner leveret gratis til døren, så de er klar og venter, når du har brug for dem.

PIXMA Print Plan er i første omgang tilgængelig for alle, der ejer en af fire PIXMA-printereCanon PIXMA TS7450i-serien, PIXMA TS5350i-serien, PIXMA TS3550i-serien og PIXMA TR4750i-serien. De er også prisbillige, så der er ingen store omkostninger fra start af, og de er designet til at opfylde varierende printbehov i hjemmet.

PIXMA TS7450i-serien er perfekt til hjemmekontoret. Det er en 3-i-1-multifunktionsprinter, der tilbyder scanning og kopiering via et intuitivt interface på printerens 3,7 cm OLED-skærm. Den indeholder også en automatisk dokumentfremfører til 35 sider til scanning og kopiering af flere sider, mens den automatiske dupleksfunktion kan spare penge på papir med dobbeltsidet print. PIXMA TS5350i-serien tilbyder samme hurtige printhastigheder på 13 ipm (print pr. minut) for sort/hvid og 6,8 ipm for farve, og den kører på de samme patroner, men har et slankere design, der udelader en automatisk dokumentfremfører – så den er ideel til at gemme væk på mindre plads. Begge printere kan levere A4-fotoprint uden kant i fuld størrelse.

PIXMA TS3550i-serien er nem at konfigurere og perfekt til dem, der ønsker en printer, der er nem at bruge, men som stadig har smarte funktioner – f.eks. print fra din smartphone. Den har en indbygget scanner og en 3,8 cm LCD-skærm til nem justering af printindstillinger og til scanning og enkeltstående kopiering. Fotoprint uden kant fås i størrelser op til 13x18 cm, herunder 10x15 cm og 13x13 cm. Dokumenter kan printes med en hastighed på 7,7 sider/minut i sort/hvid og 4 sider/minut i farve. PIXMA TR4750i-serien har de samme blækpatroner som PIXMA TS3550i-serien, men den har hurtigere printhastigheder på 8,8/4,4 sider/min., den har en automatisk dokumentfremfører til 20 sider, enkeltstående faxfunktion og fuld A4-fotoprint uden kant.

Alle disse PIXMA-printere leveres komplet med opsætningspatroner, så du ikke behøver vente – du kan begynde at printe med det samme. Du kan derefter tilmelde dig en abonnementsplan, hvis og hvornår du vil. Mulighederne er altid åbne, så du har fuld kontrol over dem og sikrer, at du ikke er bundet til noget, der ikke fungerer for dig.

"Hvis og når du tilmelder dig en af abonnementsplanerne, får du straks tilsendt et sæt patroner", forklarer Suhaib. "De har et andet chipsæt end almindelige patroner, som du ville købe i butikken, der forbinder dem med din abonnementsplan og automatisk overvåger dine blækniveauer. De patroner, du får tilsendt, kan derfor kun bruges sammen med den printer, du har konfigureret i dit abonnement. Men hvis du opsiger dit abonnement på et hvilket som helst tidspunkt, kan du blot gå tilbage til at bruge almindelige patroner."

Hænder, der åbner en Canon PIXMA Print Plan-pakke, sammen med en bærbar computer, print og kontorartikler.

Abonnementsplanerne kan være en reel pengebesparelse for det travle hjemmekontor og for familier, der kombinerer arbejde og generelle dokumenter med børns hjemmeopgaver, kreativt håndværk og andre projekter.

Omskrivning af reglerne

Med sine fleksible abonnementer og sidebaserede tilgang omskriver PIXMA Print Plan i sidste ende regelbogen om print. Det betyder, at du kan gå i gang med at printe de sjove familiefotos eller mere sofistikerede mødekopier uden at skulle bekymre dig om udgiften til erstatningspatroner, eller om du sandsynligvis løber tør på et ubelejligt tidspunkt.

Denne abonnementsbaserede service gør det lige så billigt at printe fotos og billeder i fuld størrelse som at printe et par linjer tekst på en side, samtidig med at den garanterer, at du modtager nye patroner på forhånd, når du har brug for dem – så du har frihed til at printe, hvad du vil, når du vil.


Skrevet af Matthew Richards

  1. * Baseret på gennemsnitlige omkostninger pr. side i forhold til originalt standardblæk, der sælges til de 20 bedste alt-i-én-inkjetprintere i Vesteuropa, (Key Point Intelligence-undersøgelse – januar 2022). Pris pr. side (engelsk: Cost per page eller CPP) i månedligt abonnement på Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan) uden ekstra sider, sammenlignet med omkostninger pr. side til print af ISO/IEC 24711-sider på de 20 bedste alt-i-én-inkjetprintere med farvepatroner, prissat under 200 euro i Vesteuropa med patroner med standardkapacitet. Gennemsnitlig pris pr. side bruges til at bestemme procentvis besparelse i forhold til pris pr. side for Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan). Blækkapacitet og priser er baseret på oplysninger fra producentwebsiden i Tyskland. Salgspriser for blæk er ikke medtaget i denne undersøgelse. Keypoint Intelligence-undersøgelse fra januar 2022, bestilt af Canon, baseret på offentligt tilgængelige oplysninger pr. januar 2022. Printere udvalgt efter enhedssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vesteuropa.

Relaterede produkter

Relaterede artikler