Højere hastighed

Optagelse af øjeblikke på splitsekunder

Livet bevæger sig ret hurtigt, så du har brug for et kamera med masser af hastighed til at indfange de unikke øjeblikke.
To flamencodansere i traditionelle kjoler poserer i en gårdhave med armene hævet.

Derfor har vi bygget EOS R10 til at optage op til 15 billeder/sek. med den mekaniske lukker og op til 23 billeder/sek.1 med den lydløse elektroniske lukker2 – begge med samtidig AF-sporing og automatisk eksponering. Det gør EOS R10 til et godt valg til action, uanset om du er på et luftshow, en regatta eller i teateret.

Skift til RAW Burst-metode, så kan du optage med op til 30 billeder/sek. med en beskæring på 75 %3. Resultaterne gemmes som en enkelt filmfil for at hjælpe med at holde styr på tingene, og enkelte billeder kan udpakkes og gemmes som RAW-, JPEG- eller HEIF-filer. Når Pre-shooting er aktiveret, optager kameraet også 0,5 sek., før optagelsen begynder, så du altid er sikker på at få det afgørende øjeblik.

Canon EOS R10 – RAW Burst-optagelse

Hurtig reaktion

Hjertet i EOS R10 er en DIGIC X-processor, der leverer livlig ydeevne. Kameraet starter op på en brøkdel af et sekund – klar til brug, så snart du ser et øjeblik, der er ved at ske. Knapperne reagerer hurtigt og er nemme at finde, mens du kigger i søgeren. Og når man taler om søgeren, viser den verden med minimal forsinkelse og med ubetydelig blackout under en kontinuerlig optagelse.

Canon EOS R10 – Digic X-processor

Digic X-processor

 1. Kontinuerlig optagelseshastighed kan variere afhængigt af forskellige forhold. Se specifikationerne for at få flere oplysninger.
 2. Der kan genereres andre lyde end lukkeren (blænde, lyd fra fokus på objektivdrev og elektronisk lyd osv.).
 3. UHS-II-kort anbefales, og nedenstående gælder
  * Brug et SD Speed Class 10 eller hurtigere kort, når du optager med RAW Burst-metode.
  * Hvis du bruger et kort med langsom skrivehastighed, og der er lavt resterende batteriniveau, optages billeder muligvis ikke korrekt.
  * Antallet af mulige optagelser afhænger af billedet.
  * Der kan vises bånd af lys, og optagede billeder kan blive påvirket af lyse og mørke striber ved optagelse med RAW Burst-metoden under blitzudladning fra andre kameraer, eller ved optagelse under fluorescerende lys eller andre flimrende lyskilder.

Relaterede artikler

 • FORDELE

  Oplev en ny slags autofokus

  Vi har brugt AI-teknologi med dyb læring og tusindvis af billeder fra den virkelige verden til at lære Canon EOS R10 at genkende mennesker, dyr og køretøjer, så de holdes i skarpt og præcist fokus, når de bevæger sig hen over billedet.

 • FORDELE

  Det er din historie, fortæl den på din måde

  Optag flot video med det samme kamera, som du bruger til uovertrufne fotos. EOS R10 er en yderst kompetent indholdsskaber, der giver dig mulighed for at fortælle din historie med stillbilleder eller levende billeder.

 • FORDELE

  Se det. Optag det.

  Uanset om du går fra en smartphone eller fra et digitalt spejlreflekskamera, får Canon EOS R10 dig hurtigt i gang og optager kreativt på måder, du ikke kunne før.

 • FORDELE

  Et supertilsluttet kamera

  EOS-kvalitet møder smartphonebekvemmelighed – en perfekt kombination til alle, der kan lide at optage indhold til sociale medier, redigere på farten eller fjernstyre deres kamera. Uanset om du er blogger, influencer eller bare kan lide at dele billeder med venner og familie, har det aldrig været nemmere at få din kreativitet online.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.