MERE FLEKSIBELT

Det er din historie, fortæl den på din måde

Optag flot video med det samme kamera, som du bruger til uovertrufne fotos. EOS R10 er en yderst kompetent indholdsskaber, der giver dig mulighed for at fortælle din historie med stillbilleder eller levende billeder.
Canon EOS R10 – Fordel – Mere fleksibelt

Ganske enkelt utroligt: 4K, der overgår forventningerne

Dokumentér dine handlingsmættede rejseeventyr med enestående 4K/30p-video, der produceres ved oversampling af 6K-output fra EOS R10’s sensor på 24,2 Megapixel. Resultatet er ganske enkelt enestående: Skarphed og klarhed med dristige, naturlige farver. Optagelsen ser fantastisk ud på et 4K-TV og kan også beskæres under redigering uden tab af kvalitet, hvis du planlægger output i Full HD-opløsning.

4K/60p1-optagelse giver også silkeblød gengivelse af motiver i bevægelse og optagelser, der kan blive langsommere under redigering, så du får smukke slowmotion-effekter, der helt sikkert vil imponere dit publikum. Når du optager i Full HD-opløsning, kan billedhastigheder på op til 120 p faktisk bruges, hvilket afslører endnu flere finesser i bevægelser. Det er en fantastisk mulighed for hurtig action, fra skolens sportsdag til dit holds fodboldkamp.

Til motiver i slowmotion og gradvist skiftende scener har EOS R10 4K- og Full HD-timelapse-funktioner, der giver episke resultater. HDR PQ-kompatibilitet giver også ekstra fleksibilitet i efterbehandlingen.

Canon EOS R10 – Fleksibilitet

Overtag styringen

Når du optager livets opdagelser med video, kan EOS R10 være lige så automatisk eller manuelt, som du vil have det. De, der gerne vil have kontrol, vil elske funktioner som fokus-peaking, som identificerer kritisk skarphed og såkaldte ”zebraer” – områder af scenen, der er overeksponerede, markeret med et karakteristisk stribet zebramønster.

Du kan optage i længere tid med EOS R10 end med andre hybridkameraer – op til to timer, faktisk2. Det er fantastisk til optagelse af livebegivenheder som f.eks. koncerter eller teater, eller når du optager interviews, hvor du må lade kameraet optage, mens du stiller spørgsmål.

Den perfekte balance

En af de ting, der gør EOS R10 til sådan en fuldendt allrounder, er den ideelle balance mellem hastighed, opløsning og ydeevne i svagt lys. Dette er et kamera, du kan bruge til alt, lige fra uforglemmelige landskaber badet i gyldent lys til spontane gadeportrætter optaget i tusmørke.

Med en sensor med 24,2 Megapixel og DIGIC X kan kameraet yde sit bedste under alle lysforhold takket være en standard ISO-følsomhed, der spænder fra ISO 100 til ISO 32.000 (kan udvides til ISO 52.100). Der er endda en indbygget flash, som kan tilføje lidt ekstra, hvis du har brug for det.

Canon EOS R10 – Den perfekte balance

Ved optagelse af stillbilleder kan brugerne gemme deres billeder som JPEG-filer eller HEIF-filer. Ligeledes kan RAW-filer optages for at opnå det ultimative inden for billedkvalitet, hvilket giver masser af muligheder for ekstra kreativitet i efterbehandlingen.

 • Standard RAW er en 14-bit fil, der indeholder alle de data, der registreres af sensoren – alt, hvad du behøver for at skabe imponerende kunstværker til redigering.
 • CRAW (eller Compact RAW) optager mindre plads på kameraets hukommelseskort med en ubetydelig forringelse af billedkvaliteten.
 • RAW Burst giver mulighed for kontinuerlig optagelse med op til 30 fps med en beskæring på 75 procent, hvor resultaterne gemmes i en enkelt fil. Individuelle billeder kan udpakkes senere ved hjælp af vores Digital Photo Professional-software (DPP).
 • Dual Pixel RAW gør det muligt at justere visse egenskaber for et billede efter optagelse, f.eks. bokeh, ghosting og skarphedspunktet.

RAW-filer fra EOS R10 kan redigeres og behandles ved hjælp af computersoftware som DPP, i kameraet ved hjælp af DIGIC X-processoren eller i image.canon-skyen3,4 med sin neurale motor for den ultimative billedkvalitet.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. 4K 60p-optagelsesmetode er beskåret til 64 % af det vandrette område.
 2. Maks. tilgængelig filmoptagelsestid: Normal: 2 t. Film med høj billedhastighed (Full HD 120/100 fps): 30 min. – hvis kameraets interne temperatur bliver for høj, kan optagelsestiden blive reduceret. 4K 30p HQ: Ca. 50 min. ved start fra +23 °C.
 3. Tjenesten lanceres i slutningen af juli 2022, og opdatering af kameraets firmware vil være påkrævet.
 4. RAW-billeder, der er taget med RAW Burst-funktion, kan ikke fremkaldes. Cloud RAW-billedbehandling er en betalt tjeneste. Køb af et abonnement via Canon Imaging App-tjenesteabonnementer er nødvendigt. Du kan finde flere oplysninger på: https://sas.image.canon

Relaterede artikler

 • FORDELE

  Oplev en ny slags autofokus

  Vi har brugt AI-teknologi med dyb læring og tusindvis af billeder fra den virkelige verden til at lære Canon EOS R10 at genkende mennesker, dyr og køretøjer, så de holdes i skarpt og præcist fokus, når de bevæger sig hen over billedet.

 • FORDELE

  Optagelse af øjeblikke på splitsekunder

  Livet bevæger sig ret hurtigt, så du har brug for et kamera med masser af hastighed til at indfange de unikke øjeblikke

 • FORDELE

  Se det. Optag det.

  Uanset om du går fra en smartphone eller fra et digitalt spejlreflekskamera, får Canon EOS R10 dig hurtigt i gang og optager kreativt på måder, du ikke kunne før.

 • FORDELE

  Et supertilsluttet kamera

  EOS-kvalitet møder smartphonebekvemmelighed – en perfekt kombination til alle, der kan lide at optage indhold til sociale medier, redigere på farten eller fjernstyre deres kamera. Uanset om du er blogger, influencer eller bare kan lide at dele billeder med venner og familie, har det aldrig været nemmere at få din kreativitet online.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.