Digital Photo Professional

Digital Photo Professional (DPP) er software til behandling, visning og redigering af RAW-billeder taget med EOS digitalkameraer og PowerShot-modeller med RAW-funktion. Med DPP kan du nemt udføre grundlæggende og avanceret redigering og print af RAW-billeder. Et eksempel på de tilgængelige redigeringsfunktioner er rotation, justering af hvidbalance, justering af dynamikområde, justering af farve og finjustering af tonekurveegenskaber.

DPP understøtter sRGB, Adobe RGB og Wide Gamut RGB Color Management System (CMS) ved brug af internationalt Colour Consortium (ICC)-profil.

Digital Photo Professional er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.