MERE ENKELT

Se det. Optag det.

Uanset om du går fra en smartphone eller fra et digitalt spejlreflekskamera, får EOS R10 dig hurtigt i gang og optager kreativt på måder, du ikke kunne før.
Canon EOS R10 – Fordel – Mere enkelt

Næste generations EOS R-teknologi møder brugervenligt design – en vinderkombination, der hjælper dig med at udforske, uanset hvor du er.

For dem, der er nye inden for fotografering eller Canon EOS-kameraer, findes der en guidet brugergrænseflade. Når den er aktiveret, lærer den dig, hvordan du bruger dit kamera, og også om principperne for fotografering. Og når du er klar til at slukke den guidede brugergrænseflade, er kameraets standardskærme og menuer hurtige og intuitive. Et design, der er så godt, at du glemmer, at det er der.

Dit vindue ud til verden

EOS R10’s EVF med 2,36 millioner punkter giver en klar og virkelighedstro visning af verden og viser præcis, hvordan et optaget billede eller filmklip vises – med 100 % dækning. Det giver dig mulighed for at få vist eksponering, dybdeskarphed, hvidbalance, Picture Style og meget mere.

Canon EOS R10 – EVF

Det er behageligt, selv når du optager hele dagen, takket være en opdateringshastighed på 120 fps1, 0,95 x forstørrelse og et 22 mm søgerokular væk fra kamerahuset. Strømsparefunktion på 60 fps er også tilgængelig. De viste oplysninger kan tilpasses, så du kan holde dig informeret uden at blive distraheret. Søgeren kan også justeres, så den passer til dit syn, fra -3 til +1 m - 1 dioptri.

Canon EOS R10 – Sammenligning af OVF Assist

OVF Assist hjælper dem, der skifter fra kameraer med optiske søgere, f.eks. digitale spejlreflekskameraer. Den simulerer oplevelsen af en optisk søger ved hjælp af HDR-teknologi og afslører detaljer i mørke skygger og lyse områder i stedet for at få vist billedeffekter.

Den elektroniske søger suppleres af en stor 7,5 cm touchscreen, der kan vippes og drejes, med 1,04 millioner punkter, så du kan komponere og optage fra høj til lav og se dit motiv på en anden måde. Det er også fantastisk til optagelse af video.

Canon EOS R10 – Touchscreen, der kan vippes og drejes

APS-C MØDER EOS R

Vi har bygget EOS R10 omkring en APS-C-sensor, der måler ca. 22,3 x 14,9 mm. Det giver dine objektiver 1,6x større telerækkevidde sammenlignet med den samme brændvidde på et fullframe-kamera og gør også EOS R10 mindre og lettere – den ideelle rejseledsager. Isoler fjerne detaljer i landskaber, og kom tæt på dyrelivet i parken, så du får maksimal effekt.

Canon EOS R10 – Sammenligning af APS-C og fullframe

Brugertilpassede knapper, der arbejder for dig

Dem, der kommer til EOS R10 fra DSLR-verdenen, behøver ikke bruge lang tid på at vænne sig til det nye kamera. Betjeningsfunktionerne er der, hvor du forventer at finde dem – lige under dine fingre og tommelfingre – og navigering på menusider vil føles velkendt, men med forbedringer.

Canon EOS R10 – Brugerkontrol

Der er brugerdefinerede optagelsesmetoder, hvor du kan få adgang til forprogrammerede kameraindstillinger med det samme, samt en Min Menu-skærm, der kan tilpasses, og hvor de mest anvendte menupunkter kan vises. Brugerdefinerede funktionsknapper er også tilgængelige, så du kan justere indstillingerne, mens du optager, uden at fjerne blikket fra motivet.

 1. Den maksimale billedhastighed under AF, halvt tryk på udløserknappen eller kontinuerlig optagelse er 59,94 fps. Bemærk, at skærmens billedhastighed kan være lavere afhængigt af det objektiv, du bruger, og optagelsesforholdene.

Relaterede artikler

 • FORDELE

  Oplev en ny slags autofokus

  Vi har brugt AI-teknologi med dyb læring og tusindvis af billeder fra den virkelige verden til at lære Canon EOS R10 at genkende mennesker, dyr og køretøjer, så de holdes i skarpt og præcist fokus, når de bevæger sig hen over billedet.

 • FORDELE

  Optagelse af øjeblikke på splitsekunder

  Livet bevæger sig ret hurtigt, så du har brug for et kamera med masser af hastighed til at indfange de unikke øjeblikke

 • FORDELE

  Det er din historie, fortæl den på din måde

  Optag flot video med det samme kamera, som du bruger til uovertrufne fotos. EOS R10 er en yderst kompetent indholdsskaber, der giver dig mulighed for at fortælle din historie med stillbilleder eller levende billeder.

 • FORDELE

  Et supertilsluttet kamera

  EOS-kvalitet møder smartphonebekvemmelighed – en perfekt kombination til alle, der kan lide at optage indhold til sociale medier, redigere på farten eller fjernstyre deres kamera. Uanset om du er blogger, influencer eller bare kan lide at dele billeder med venner og familie, har det aldrig været nemmere at få din kreativitet online.

NYHEDSBREV

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.