Spejlløse kameraer og digitale spejlreflekskameraer med APS-C

Stor kvalitet, lille størrelse
SE SERIEN
eos r10 aps-c comparison sample

OVERSIGT

Hvad er APS-C?

Sensoren i et APS-C-kamera er mindre end sensoren i et fullframe-kamera. Et APS-C-kamera optager ikke hele bredden af billedet, som det samme objektiv ville producere på et fullframe-kamera – der er en ”beskæringsfaktor” på ca. 1,6x, som har den virkning at zoome ind på scenen, fordi dit motiv er så meget større i billedet. Det betyder, at hvis du bruger et 200mm-objektiv på et APS-C-kamera, får du et synsfelt, der svarer til et 320mm-objektiv på et fullframe-kamera – med andre ord er den "effektive brændvidde" 1,6x større.

Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte Canon-kamera

Vores kameravælger vil føre dig gennem vores udvalg af kameraer og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig.

EOS R-systemkameraer med APS-C

APS-C-udvalget af spejlløse kameraer tilbyder det allerbedste inden for EOS R-teknologi og bringer kreativitet til alle.

Kameraer i EOS M-serien med APS-C

Vær altid parat med et kompakt, let og lille APS-C-kamera med udskifteligt objektiv med en kvalitet som i et spejlreflekskamera.

 • Spejlløse kameraer

  EOS M6 Mark II

  Et bærbart, effektivt spejlløst kamera med en opløsning på 32,5 Megapixel og kontinuerlig optagelse med op til 14 fps.
 • Spejlløse kameraer

  EOS M50 Mark II

  Skab indhold af høj kvalitet til dit publikum, og tilføj dit eget kreative præg – uanset om det er fotos, videoer eller livestream
 • Spejlløse kameraer

  EOS M200

  En blanding af spejlrefleks-kvalitet og smartphone-bekvemmelighed i et smart hus, der kan tages med overalt. Det har aldrig været nemmere eller sjovere at tage fantastiske billeder.

Digitale EOS-spejlreflekskameraer med APS-C

Digitale spejlreflekskameraer med APS-C giver en traditionel optageoplevelse med et større hus, udskiftelige objektiver og en optisk søger, så du kan se præcis, hvad du optager, direkte igennem objektivet.

 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 90D

  Et digitalt spejlreflekskamera med alle funktioner, der fører dig tættere på, giver dig mulighed for at optage hurtigere og tage fantastiske billeder med 32,5 Megapixel opløsning.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 850D

  Tag næste skridt inden for kreativ kontrol, og optag smukke, detaljerede fotos og fantastiske 4K-film med et let og tilsluttet digitalt spejlreflekskamera, der inspirerer dig og leverer flotte resultater.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 250D

  Verdens letteste digitale spejlreflekskamera med bevægelig skærm1 med Canon DIGIC 8, 4K-film og Creative Assist.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 2000D

  Få glæde af flotte fotos og Full HD-film med 24,1 Megapixel. Udvid din kreativitet med dette sjove og nemme digitale spejlreflekskamera.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 4000D

  Nyd kreative fotos og Full HD-film i digital spejlreflekskamerakvalitet med dette nemme og intuitive EOS-kamera med 18 Megapixel.

Hvorfor vælge APS-C?

sammenligning af EOS R10 fullframe og aps-c

Kom tættere på

Beskæringsfaktoren for en APS-C-sensor gør mindre eller mere fjerne motiver større i billedet, hvilket øger den effektive brændvidde for ethvert objektiv med 1,6x. Det kan være en stor fordel i genrer som f.eks. natur-, action- og sportsfotografering . Ved hjælp af et højtydende, men alligevel prismæssigt overkommeligt objektiv, f.eks. Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM, på et APS-C-kamera får du et effektivt zoomområde på 112-480mm, der bringer det ind i supertelefotoområdet.

Bevar kvaliteten

Du kan beskære billeder fra et fullframe-kamera for at skabe den samme effekt, men antallet af Megapixel reduceres, så de resulterende billeder bliver mindre og dermed mindre skarpe, når de forstørres igen. Optagelse med et kamera i APS-C-format sparer også tid og kræfter ved manuel beskæring af billeder på redigeringstidspunktet.

sammenligning af eos r7 fullframe og aps-c
EOS 850D

Kompakt og let

Da APS-C-sensorer er mindre, kan kameraer gøres mere kompakte og lettere, hvilket er ideelt til gade- og rejsefotografering. Da der kræves en mindre billedcirkel fra et objektiv, der er designet til APS-C-kameraer, kan objektivet være mindre og lettere, og det kan derfor være mere prisbilligt.

Objektivernes kompatibilitet

Læs mere om de forskellige typer af Canon-objektiver, og hvordan du kan se, om de passer til dit kamera.
201211 150million RFEFlens poster Nologo