MERE FORBUNDET

Et supertilsluttet kamera

EOS-kvalitet møder smartphonebekvemmelighed – en perfekt kombination til alle, der kan lide at optage indhold til sociale medier, redigere på farten eller fjernstyre deres kamera. Uanset om du er blogger, influencer eller bare kan lide at dele billeder med venner og familie, har det aldrig været nemmere at få din kreativitet online.

Et supertilsluttet kamera

Canon EOS R10 – Fordele – Mere tilsluttet

Billeddeling på den nemme måde

Vores Canon Camera Connect-app er hurtig og nem at bruge, så du kan komme videre med den vigtige opgave, det er at være kreativ. Når forbindelsen er oprettet, fastholder din mobile enhed og dit EOS R10 et ”altid tændt” Bluetooth® Low Energy-link, så 2,4 GHz Wi-Fi® kan aktiveres hurtigt og problemfrit, når billeder skal overføres. Det kan ske automatisk, når du optager1, eller bagefter, mens du gennemser kameraets hukommelseskort fra din telefon og vælger billeder undervejs.

Når billederne er overført til din telefon, kan de redigeres med dine foretrukne apps (f.eks. Canon DPP Express til iOS2), overføres til sociale medier eller sendes til venner og familie ved hjælp af en app til beskeder. Det er en fantastisk mulighed, når du rejser, og du vil dele dine eventyr med venner og familie derhjemme eller dine følgere online.

Hvis du optager til sociale medieplatforme, kan du prøve EOS R10’s lodrette videounderstøttelse, som optager opretstående optagelser, der er velegnede til stories, reels og smartphoneskærme.

Canon tilslutningsmuligheder – Camera Connect-appen

Dit indhold, din cloud

Vores image.canon-gateway giver dig mulighed for at overføre fotos og film til online cloudlagring – direkte fra kameraet ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi® eller ved hjælp af din tilsluttede smartphone – uden behov for en computer. Herfra kan dit indhold flyttes til langtidslagring (du får som standard 10 GB) eller en anden cloudlagerplatform, f.eks. Adobe Creative Cloud eller Google Drive3. Dine filer kan også downloades automatisk til din hjemme-pc eller Mac-computer, så når du sætter dig ved skrivebordet, er dit indhold klar til redigering.

Dit indhold, din cloud

Vi går live om 3, 2, 1…

Vloggere og indholdsudviklere kan bruge EOS R10 til at streame professionelt udseende video direkte til deres følgere på YouTube4. Billed- og lydkvalitet er fremragende – lige det, du har brug for til at tage din kanal op på et højere niveau ved at udvide dit publikum.

Canon EOS R10 – Vlogging

Du skal blot slutte kameraet til et Wi-Fi®-netværk5, så kan du streame direkte til din YouTube-kanal – der kræves ingen computer. En skærm, der kan vippes og drejes, svinger ud fra kameraets hus og kan roteres, så den vender mod dig – ideel til optagelse af dig selv.

 1. Automatisk billedoverførsel ved kameraopstart understøttes, når automatisk afsendelse er aktiveret. Automatisk overførsel sker ikke efter hvert enkelt billede, men når kameraet slukkes og tændes igen.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone og Lightning er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. tvOS er et varemærke tilhørende Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One og YouTube er varemærker tilhørende Google LLC
  Adobe, Creative Cloud er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande
 4. Kameraets livestreamingtjeneste understøtter kun livestream på YouTube. Før du bruger livestreamingtjenesten, skal du registrere dig på image.canon. Se YouTube for at få de seneste krav. Livestreaming på YouTube kan ændres, stoppes eller afsluttes uden varsel. Canon påtager sig intet ansvar for tjenester, der leveres af tredjeparter, herunder deres livedistribution på YouTube.
 5. Brug af Wi-Fi® kan være begrænset i visse lande eller områder.

Relaterede artikler

 • Canon EOS R10 – Fordel – Større skarphed

  FORDELE

  Oplev en ny slags autofokus

  Vi har brugt AI-teknologi med dyb læring og tusindvis af billeder fra den virkelige verden til at lære Canon EOS R10 at genkende mennesker, dyr og køretøjer, så de holdes i skarpt og præcist fokus, når de bevæger sig hen over billedet.

 • Canon EOS R10 – Fordel – Højere hastighed

  FORDELE

  Optagelse af øjeblikke på splitsekunder

  Livet bevæger sig ret hurtigt, så du har brug for et kamera med masser af hastighed til at indfange de unikke øjeblikke

 • Canon EOS R10 – Fordel – Mere enkelt

  FORDELE

  Se det. Optag det.

  Uanset om du går fra en smartphone eller fra et digitalt spejlreflekskamera, får Canon EOS R10 dig hurtigt i gang og optager kreativt på måder, du ikke kunne før.

 • Canon EOS R10 – Fordel – Mere fleksibelt

  FORDELE

  Det er din historie, fortæl den på din måde

  Optag flot video med det samme kamera, som du bruger til uovertrufne fotos. EOS R10 er en yderst kompetent indholdsskaber, der giver dig mulighed for at fortælle din historie med stillbilleder eller levende billeder.

 • NYHEDSBREV

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.