PRINTTIPS

De mange fordele ved en MegaTank-printer

Canons MegaTank-printere giver dig mulighed for at printe hurtigere, nemmere, med bedre kvalitet og enorme plads- og omkostningsbesparelser. Her er alt, hvad du behøver vide for at vælge en model, der passer perfekt til dine behov.
A small office with a Canon MAXIFY GX5040 printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

Canons MegaTank-printere har superlave driftsomkostninger og brugervenlige funktioner og er perfekte til travle brugere i hjemmet, på kontoret og i skolen. De anvender indbyggede, genopfyldelige blæktanke med flasker med usædvanligt høj kapacitet i stedet for konventionelle patroner. De kan printe tusindvis af sider fra et sæt blækflasker, så du kan printe i flere måneder eller år frem. Det betyder også mindre plastaffald, da blæk til udskiftning ikke behøver blive bestilt så ofte.

Med et udvalg af forskellige MegaTank-printermodeller kan du vælge en, der passer til dine behov og dit budget. Til brug derhjemme, uanset om du er studerende, ejer af en mindre virksomhed eller forælder, der jonglerer med kravene til børnenes hjemmearbejde, tilbyder modeller fra PIXMA G-serien høj effektivitet, og hvis printhastigheden er din prioritet, så kan de hurtigste PIXMA G3560 - og PIXMA G2560 MegaTank-modeller spare dig tid. PIXMA G3560 leveres med indbygget Wi-Fi, og det samme gør den cloud-forberedte PIXMA G3520, så du kan fjernprinte fra mobile enheder.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520, PIXMA G3560 og MAXIFY GX6050 er multifunktionelle 3-i-1-printere, der giver dig mulighed for at printe, kopiere og scanne, mens MAXIFY GX7050 tilføjer faxfunktioner. Men hvis du bare ønsker at drage fordel af de langsigtede omkostningsbesparelser, der opnås med en MegaTank-printer, giver den strømlinede PIXMA G1520 og den nye funktionsrige Canon MAXIFY GX5050 dig en enkeltstående printer uden scanning og kopiering.

Uanset om du er på udkig efter en brugervenlig allround-printer til din familie, en driftssikker enhed, der kan holde trit med dine deadlines på studiet, eller en printer, der fremstiller store printvolumener til lave omkostninger for din virksomhed, er her seks grunde til, at en MegaTank-printer vil fungere for dig.

1. Prisbillige print i høj kvalitet

Canon PIXMA G3520-printeren med hobbypapirark på bordet omkring den set oppefra.

Canons MegaTank-serie drager fordel af flotte farver og producerer utroligt skarpe print, der gengiver selv de mindste detaljer.

En PIXMA G650-printer set ovenfra omgivet af fotopapir, printede fotografier og et Canon-kamera.

Ved hjælp farvestofbaseret blæk i seks farver leverer PIXMA G550 - og PIXMA G650 MegaTank-printere perfekt fotokvalitet, især på blankt og halvmat papir, med tilstrækkelig kapacitet til 3.800 6x4” fotoprint, 3.700 sider fra den sorte flaske eller 8.0001 sider fra det fulde sæt blækflasker.

Basismodellerne i MegaTank-serien (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520) kan alle levere op til 7.6001,2 sider fra en enkelt sort blækflaske, når de bruges i Økonomifunktion, eller op til 7.7001 sider fra et komplet sæt flasker. Disse MegaTank-printere har også en papirkapacitet til fremføring af op til 100 ark fra printerens bagside, så du kan bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på at fylde printeren op.

Som en printer, der i højere grad er gearet til hjemmekontoret, giver Canon PIXMA G5050, G6050 eller G7050 dig et output på op til 8.3003 sider i Økonomifunktion fra sort blæk samt automatisk tosidet print og en papirfremføring for og bag med høj kapacitet på i alt 350 ark almindeligt papir til de virkelig produktive miljøer. G7050 har desuden en 35-arks automatisk dokumentfremfører og separate faxfunktioner.

Til et travlt kontormiljø med flere brugere er Canon MAXIFY GX-serien af MegaTank-printere den perfekte løsning. Modellerne omfatter MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050, som leverer sort/hvid- og farvedokumenter i professionel kvalitet med en gennemsnitlig besparelse på 85 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjetprintere4.

For dem, der ønsker at øge produktiviteten og reducere omkostningerne yderligere, kan GM2050 og GM4050 3-i-1 sort/hvid-blækbeholderprintere fremstille op til 18.000 sider fra tre sorte blækflasker5.

De betydelige omkostningsbesparelser og produktivitetsgevinster, som Canons MegaTank-printere leverer, er ikke på bekostning af printkvaliteten. Til dokumentprint tilbyder de fleste MegaTank-printere flotte farver fra farvestofbaseret farveblæk, og et usædvanligt skarpt dokumentprint opnås med det dedikerede Pigment Black-blæk. Selv meget lille tekst og hvide tegn på farvede baggrunde vil bevare en høj grad af klarhed. I sammenligning bruger MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 pigmentblæk til alle tre farver samt sort, hvilket giver yderst holdbare forretningsdokumenter i høj kvalitet, der er vand-, friktions- og tuschbestandige.

PIXMA G550 og PIXMA G650 har farvestofbaseret blæk i seks farver, hvilket giver enestående foto-output i farver. De leverer optimal kvalitet med flere gråtoner og et større farverum.

2. Blækbeholdere, der nemt kan genopfyldes

En kvinde, der sætter fotoprint op på en opslagstavle. En Canon PIXMA G3520-printer står på skrivebordet nedenunder.

Canon MegaTank-printere bruger genopfyldelige blækbeholdere, der kan printe tusindvis af sider, så du kan fokusere på andre ting.

Genopfyldelige blækflasker til Canon MegaTank-printere.

Du behøver ikke bekymre dig om at spilde blæk – flaskerne stopper automatisk med at fylde på, når tanken er fuld.

Genopfyldning af blækbeholderne på MegaTank-printere er en enkel proces, som alle kan gøre derhjemme eller på kontoret. De integrerede blækbeholdere er tydeligt synlige foran på printeren, så det er nemt at holde styr på blækniveauet. Når de skal efterfyldes, skal du blot løfte de farvekodede hætter, der er nemme at åbne, og sætte blækflaskerne i for at påfylde blækket.

Med deres klemmefrie design gør Canons blækflasker genopfyldningsprocessen ren og hurtig. MegaTank-printere har også unikt formede blækbeholderindløb. Disse indløb passer til nøgledyserne på de nydesignede blækflasker, hvilket eliminerer risikoen for at fylde forkert blæk i den forkerte beholder ved en fejltagelse. De specialdesignede flasker stopper også automatisk tømningen, når tankene er fulde.

3. Høje printhastigheder

MAXIFY GX5050-printeren på et ryddeligt skrivebord med kontorartikler, en skærm, tastatur og telefon.

Når du har brug for hurtige print, men arbejder på et lille kontor uden meget plads, tilbyder MAXIFY GX5050 de samme forretningsorienterede fordele og hurtige printhastigheder som MAXIFY GX6050 og GX7050, men uden en scanner og automatisk dokumentfremfører, hvilket gør den kompakt og slank.

En Canon PIXMA G3520-printer, der genopfyldes med blæk.

Med alle Canon MegaTank-printere kan du nemt holde styr på blækniveauet foran på printeren.

Canon PIXMA G3560 og PIXMA G2560 opnår begge en printhastighed på 10,86 sider/minut for dokumenter i sort/hvid og 6,06 sider/minut for farveprint. De er et godt valg, når du skal overholde stramme deadlines. For endnu mere presserende opgaver tilbyder 4-i-1 PIXMA G7050 op til 136 sider/minut ved print med sort blæk og 6,86 sider/minut ved print i farver, og den har også en automatisk dokumentfremfører til 35 ark til brugere, der har brug for nem kopiering og scanning af dokumenter på flere sider.

MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 har en printhastighed på op til 246 sider/minut i sort/hvid og 15,56 sider/minut i farve, sidstnævnte tilføjer også simultan, dobbeltsidet scanning og fuld fax-funktion til hurtig og nem scanning, fotokopiering og fax af dobbeltsidede dokumenter. Hvis du bare vil have printfunktionalitet, leverer den pladsbesparende MAXIFY GX5050 den samme hastighed og kvalitet som de andre to GX-modeller, men uden den indbyggede scanner eller automatiske dokumentfremføring.

Til print i hverdagen giver PIXMA G3520, PIXMA G2520 og PIXMA G1520 med 9,16 sider/minut med sort blæk og 56 sider/minut med farve en hurtig produktionstid for dokumenter.

Alle MegaTank-printere er designet til at holde nedetiden på et absolut minimum. De leveres med en vedligeholdelsespatron, der er nem at udskifte, hvilket gør det mindre sandsynligt, at du bliver nødt til at sende din printer til service. Du kan spore brugen af vedligeholdelsespatronen via din PC eller printerdriver eller via Canon PRINT-appen (PIXMA G3520 og PIXMA G3560) eller printerskærmen (alle undtagen PIXMA G1520). Printeren giver dig besked, hvis der er et vedligeholdelsesproblem, så eventuelle fejl er nemme at løse.

4. Problemfri trådløs printteknologi

En Canon PIXMA G3520-printer på et bord ved siden af en smartphone.

Med Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, der er en del af MegaTank-serien, kan du printe trådløst fra din smartphone eller tablet, hvilket gør det enkelt og tidsbesparende, når du skal nå en deadline.

Både Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560 og en række andre modeller fra MegaTank-serien har indbygget Wi-Fi. Det er nemt at oprette forbindelse og starte print fra en computer eller mobil enhed med et tryk på en knap. PIXMA G5050, G6050, G7050, GM4050 og GM2050 samt MAXIFY GX6050, GX7050 og GX5050 har også Ethernet til netværksmiljøer, der har brug for en hurtig, stabil og sikker forbindelse.

Hvis du fjernarbejder og har brug for at dele dokumenter med kolleger på kontoret, eller hvis du har brug for en papirkopi af studiemateriale til et online-kursus, kan du få adgang til en Wi-Fi-aktiveret MegaTank-printer via internettet fra en computer eller en mobil enhed og printe direkte fra populære cloud-tjenester som Google Drev, Google Classroom, Dropbox, Evernote og meget mere.

Det kunne ikke være nemmere at styre alle dine print- og vedligeholdelsesbehov fra din smartphone ved hjælp af Canons PRINT-app, og der er andre Canon-apps, der tilbyder flere måder at være kreativ på derhjemme. Creative Park-appen7 har alt lige fra papirkunst og lykønskningskort, der kan tilpasses, til festdekorationer og 3D-modeller, mens Easy-PhotoPrint Editor-appen gør det muligt at forvandle dine yndlingsfotos til stilfulde print eller unikke gaver med skabeloner til kalendere, kort, plakater og meget mere.

Vil du ikke downloade nogen app? Med undtagelse af GM2050 og GM4050 er MegaTank-printere kompatible med Apple AirPrint og Mopria til Android, så brugere på samme netværk som deres printer nemt kan tilslutte og printe via deres mobile enheds indbyggede printprotokol.

5. Understøttelse af en lang række medier

En kvinde, der bruger en tablet til at printe trådløst på en MegaTank-printer.

Canon MegaTank-printere understøtter en række papirtyper, herunder genklæbeligt fotopapir og overføringsbilleder, der kan stryges på, og mange kan endda printe bannere, der er over en meter lange.

MegaTank-printere kan levere dokumenter i høj kvalitet og smukke print af fotos uden kant8 i størrelser op til A4 dag ud og dag ind – men de er meget mere alsidige end det. Sortimentet understøtter et bredt udvalg af mediestørrelser og -typer, der er ideelle til virksomhedsadministration og meget mere, f.eks. oprettelse af visitkort med mat og dobbeltsidet mat papir. PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520G1520, G550 og G650samt MAXIFY GX6050, GX7050 og GX5050 kan endda fremstille reklamebannere på 1,2 meter på almindeligt papir. MegaTank-printere kan gøre hjemmearbejdet sjovt og give timevis af familieunderholdning.

6. Robust og brugervenligt design

En MAXIFY GX7050 og MAXIFY GX6050 på en arbejdsflade ved siden af en stor stak papir og printerblæk.

Fra deres kompakte, pladsbesparende design til brugervenlige funktioner er MegaTank-printere som MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 designet til at være så brugervenlige som muligt.

De fleste af Canons MegaTank-printere9 har en LCD-skærm med to linjer, som viser flere informationer om printerindstillingerne. Skærmen gør det ikke kun nemt at kontrollere status for din printer og indstillinger for trådløs forbindelse samt justere printindstillingerne direkte på printeren, du kan også kontrollere eventuelle vedligeholdelseskrav som f.eks. rensning af printhovedet. Skærmen gør det også nemt at rette fejl ved at give dig klare instruktioner eller koder, der henviser til brugervejledningen for nem fejlfinding. Endvidere har MAXIFY GX6050 og MAXIFY GX7050 større touchscreens for forbedret brugervenlighed og styring.

MegaTank-printere har en automatisk slukkefunktion, der sparer energi, når de ikke bruges, og en automatisk tænd-funktion (Auto Power On), der gør det muligt at starte print uden først at trykke på ON/OFF-knappen. Dette gør dem mere praktiske, især hvis du har brug for at printe dokumenter eksternt til en Wi-Fi- og Cloud-aktiveret model.


Skrevet af Marcus Hawkins og Matthew Richards

 1. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftelige blæktanke efter den indledende opsætning.
 2. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 26 % flere sider end i standardfunktion.
 3. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 38 % flere sider end i standardfunktion.
 4. Forventede gennemsnitlige besparelser ved print af 1.000 sider pr. måned over 5 år baseret på de oprindelige købsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk eller toner. Sammenligningsmodellerne til besparelserne i de samlede ejeromkostninger omfatter de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjet-printere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data 1. kv. 2020 - 3. kv. 2020). Se Canons webside for yderligere oplysninger.
 5. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 19752-diagrammet i sort/hvid og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning. Sidekapacitet varierer betydeligt afhængigt af det printede indhold og andre faktorer.
 6. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 7. For at se de understøttede modeller bedes du besøge https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Hvis din printer ikke understøttes, kan du besøge Creative Park-websiden.
 8. Undtagen Canon PIXMA GM2050 og GM4050.
 9. Canon PIXMA G1520- og GM2050-printere har ikke nogen LCD-skærm.

Relaterede produkter

 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i professionel kvalitet hver dag med denne kompakte, genopfyldelige MegaTank-printer til store volumener.
 • PIXMA G3560 FRT-billede

  MegaTank-printere

  PIXMA G3560

  Bliv tilsluttet, og spar penge – med meget produktivt og prisbilligt print, du kan regne med hver gang
 • Canon PIXMA G2560 FRT-billede

  MegaTank-printere

  PIXMA G2560

  Denne højtydende alt-i-én-printer er superhurtig og praktisk og leverer knivskarpe dokumenter og levende fotos dag efter dag.
 • MegaTank-printere

  PIXMA G7050

  Print op til 18.000 sider, og få glæde af et uafbrudt workflow med en 35-arks automatisk dokumentfremfører for høj kvalitet med lave driftsomkostninger.
 • MegaTank-printere

  PIXMA G6050

  Printer med genopfyldelig blækbeholder med høj kapacitet, kvalitet og funktionalitet til en lav pris pr. side.
 • MegaTank-printere

  PIXMA G5050

  Forlæng oppetiden, og reducér omkostningerne med en problemfri printer med genopfyldelig blækbeholder
 • Relaterede artikler

 • PRINT

  Canon PosterArtist

  Opret professionelle plakatdesign hurtigt, nemt og gratis.

 • TIPS TIL PRINT

  Ofte stillede spørgsmål om printer, blæk og papir

  Canon-ekspert Suhaib Hussain besvarer almindelige spørgsmål om printerteknologi, blæk og papir.

 • TIPS TIL PRINT

  Hvilken printer er den rigtige for dig?

  Find den bedste Canon-printer til dine behov, lige fra familier og studerende til hjemmekontoret.

 • PRINT

  Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

  Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.