PRINTTIPS

6 grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer

Er det på tide, at du vælger en MegaTank-printer? Opdag fordelene ved denne serie af Canon-printere.
Canon Camera
Canons PIXMA G-serie af MegaTank-printere bruger integrerede, genopfyldelige blækbeholdere med utroligt højtydende flasker i stedet for almindelige patroner. De kan printe tusindvis af sider fra et sæt blækflasker, så du kan printe i flere måneder eller år frem. De er billigere i drift end traditionelle printere og meget brugervenlige, og de er perfekte til travle hjem, kontoret og studerende.

Med et udvalg af forskellige MegaTank-printermodeller kan du vælge en, der passer til dine behov og dit budget. Hver printer har et højt effektivitetsniveau, men hvis printhastigheden er din prioritet, kan de hurtigste MegaTank-modeller PIXMA G3560 og PIXMA G2560 spare dig tid. PIXMA G3560 leveres med indbygget Wi-Fi, og det samme gør den cloud-forberedte PIXMA G3520, så du kan printe eksternt fra mobile enheder.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520 og PIXMA G3560 er multifunktionelle 3-i-1-printere, så du kan printe, kopiere og scanne. Men hvis du bare ønsker at drage fordel af de langsigtede omkostningsbesparelser, der opnås med en MegaTank-printer, giver den strømlinede PIXMA G1520 dig en enkeltstående printer uden scanning og kopiering.

Uanset om du er på udkig efter en brugervenlig allround-printer til din familie, en driftssikker enhed, der kan holde trit med dine deadlines på studiet, eller en printer, der fremstiller store printvolumener til lave omkostninger for din virksomhed, er her seks grunde til, at en MegaTank-printer vil fungere for dig.
Canon PIXMA G3520-printeren med hobbypapirark på bordet omkring den set oppefra.

Canons MegaTank-serie drager fordel af flotte farver og producerer utroligt skarpe print, der gengiver selv de mindste detaljer.

1. Prisbillige print i høj kvalitet

MegaTank-seriens basisenheder (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520) kan alle levere op til 7.6001,2 sider fra en enkelt sort blækflaske, når de bruges i økonomifunktion, eller op til 7.7001 sider fra sættet med farveblæk. Disse MegaTank-printere har også en papirkapacitet til fremføring af op til 100 ark fra printerens bagside, så du kan bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på at fylde printeren op.

Hvis du jævnligt har brug for at fremstille store printvolumener, kan du gå et trin op til en Canon PIXMA G5050-, G6050- eller G7050-printer og få et output på op til 8.3003 sider i økonomifunktion fra sort blæk samt automatisk tosidet print og en papirfremføring for og bag med høj kapacitet på i alt 350 ark almindeligt papir til de virkelig produktive miljøer.

De betydelige omkostningsbesparelser og produktivitetsgevinster, som Canons MegaTank-printere leverer, er ikke på bekostning af printkvaliteten. MegaTank-printere har flotte farver fra farvestofbaseret farveblæk, og et usædvanligt skarpt dokumentprint opnås med det dedikerede Pigment Black-blæk. Selv meget lille tekst og hvide tegn på farvede baggrunde vil bevare en høj grad af klarhed.
En kvinde, der sætter fotoprint op på en opslagstavle. En Canon PIXMA G3520-printer står på skrivebordet nedenunder.

Canon MegaTank-printere bruger genopfyldelige blækbeholdere, der kan printe tusindvis af sider, så du kan fokusere på andre ting.

2. Blækbeholdere, der nemt kan genopfyldes

Genopfyldning af blækbeholderne på MegaTank-printere er en enkel proces, som alle kan gøre derhjemme eller på kontoret. De integrerede blækbeholdere er tydeligt synlige foran på printeren, så det er nemt at holde styr på blækniveauet. Når de skal efterfyldes, skal du blot løfte de farvekodede hætter, der er nemme at åbne, og sætte blækflaskerne i for at påfylde blækket.

Med deres klemmefrie design gør Canons blækflasker genopfyldningsprocessen ren og hurtig. MegaTank-printere har også unikt formede blækbeholderindløb. Disse indløb passer til nøgledyserne på de nydesignede blækflasker, hvilket eliminerer risikoen for at fylde forkert blæk i den forkerte beholder ved en fejltagelse. De specialdesignede flasker stopper også automatisk tømningen, når tankene er fulde.
Genopfyldelige blækflasker til Canon MegaTank-printere.

Du behøver ikke bekymre dig om at spilde blæk – flaskerne stopper automatisk med at fylde på, når tanken er fuld.

En Canon PIXMA G3520-printer, der genopfyldes med blæk.

Du kan nemt holde styr på blækniveauet, da blækbeholderne er synlige på forsiden af printeren.

3. Høje printhastigheder

Canon PIXMA G3560 og PIXMA G2560 opnår begge en printhastighed på 10,84 sider/minut for dokumenter i sort/hvid og 6,04 sider/minut for farveprint. De er et godt valg, når du skal overholde stramme deadlines.

For endnu mere presserende opgaver tilbyder 4-i-1 PIXMA G7050 op til 134 sider/minut ved print med sort blæk og 6,84 sider/minut ved print i farver, og den har også en automatisk dokumentfremfører til 35 ark til brugere, der har brug for nem kopiering og scanning af dokumenter på flere sider.

Til print i hverdagen giver PIXMA G3520, PIXMA G2520 og PIXMA G1520 med 9,14 sider/minut med sort blæk og 54 sider/minut med farve en hurtig produktionstid for dokumenter.

MegaTank-basisprintere er også designet med reduceret nedetid for øje. De leveres med en vedligeholdelsespatron, der er nem at udskifte, hvilket gør det mindre sandsynligt, at du bliver nødt til at sende din printer ud til service. Du kan spore brugen af vedligeholdelsespatronen via din PC eller printerdriver eller via Canon PRINT-app'en (PIXMA G3520 og PIXMA G3560) eller printerskærmen (alle undtagen PIXMA G1520). Printeren giver dig besked, hvis der er et vedligeholdelsesproblem, så eventuelle fejl er nemme at løse.
En Canon PIXMA G3520-printer på et bord ved siden af en smartphone.

Med Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560, der er en del af MegaTank-serien, kan du printe trådløst fra din smartphone eller tablet, hvilket gør det enkelt og tidsbesparende, når du skal nå en deadline.

4. Problemfri trådløs printteknologi

Både Canon PIXMA G3520 og PIXMA G3560 og en række andre modeller fra MegaTank-serien har indbygget Wi-Fi. Knappen Wireless Direct gør det nemt at oprette forbindelse og starte print fra en computer eller mobil enhed med et tryk på en knap. PIXMA G5050, G6050, G7050, GM4050 og GM2050 har også Ethernet til netværksmiljøer, der har brug for en hurtig, stabil og sikker forbindelse.

Hvis du fjernarbejder og har brug for at dele dokumenter med kolleger på kontoret, eller hvis du har brug for en papirkopi af studiemateriale til et online-kursus, kan du få adgang til en Wi-Fi-aktiveret PIXMA-printer via internettet fra en computer eller en mobil enhed og printe direkte fra populære cloud-tjenester som Google Drev, Google Classroom, Dropbox, Evernote og meget mere.

Det kunne ikke være nemmere at styre alle dine print- og vedligeholdelsesbehov fra din smartphone ved hjælp af Canons PRINT-app, og der er andre Canon-apps, der tilbyder flere måder at være kreativ på derhjemme. Creative Park-app'en5 har alt lige fra papirkunst og lykønskningskort, der kan tilpasses, til festdekorationer og 3D-modeller, mens Easy-PhotoPrint Editor-app'en gør det muligt at forvandle dine yndlingsfotos til stilfulde print eller unikke gaver med skabeloner til kalendere, kort, plakater og meget mere.

Vil du ikke downloade nogen app? MegaTank-printere er kompatible med Apple AirPrint og Mopria til Android, så brugere på samme netværk som deres printer nemt kan tilslutte og printe via deres mobile enheds indbyggede printprotokol.
En kvinde, der bruger en tablet til at printe trådløst på en MegaTank-printer.

Canon MegaTank-printere understøtter en række papirtyper, herunder genklæbeligt fotopapir og overføringsbilleder, der kan stryges på, og mange kan endda printe bannere, der er over en meter lange.

5. Understøttelse af en lang række medier

MegaTank-printere kan levere dokumenter i høj kvalitet og smukke print af fotos uden kant6 i størrelser op til A4 dag ud og dag ind – men de er meget mere alsidige end det. Sortimentet understøtter et bredt udvalg af mediestørrelser og -typer, der er ideelle til virksomhedsadministration og meget mere, f.eks. oprettelse af klistermærker til arkivering og oprettelse af visitkort med mat og dobbeltsidet mat papir. PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520 og G1520 kan endda årinte 1,2 meter lange reklamebannere. Til print i hjemmet kan MegaTank-printere gøre hjemmearbejdet sjovt og give timevis af familieunderholdning med genklæbeligt fotopapir og magnetisk fotopapir. Du kan printe dine fotos på et sortiment af glossy og semi-gloss fotopapir og endda oprette overføringsbilleder, der kan stryges på.

6. Robust og brugervenligt design

De fleste af Canons MegaTank-printere7 har en LCD-skærm med to linjer, som viser flere informationer om printerindstillingerne. Skærmen gør det ikke kun nemt at kontrollere status for din printer og indstillinger for trådløs forbindelse samt justere printindstillingerne direkte på printeren, du kan også kontrollere eventuelle vedligeholdelseskrav som f.eks. rensning af printhovedet. Skærmen gør det også nemt at rette fejl ved at give dig klare instruktioner eller koder, der henviser til brugervejledningen for nem fejlfinding.

MegaTank-printere har en automatisk slukkefunktion, der sparer energi, når de ikke bruges, og en automatisk tænd-funktion (Auto Power On), der gør det muligt at starte print uden først at trykke på ON/OFF-knappen. Dette gør dem mere praktiske, især hvis du har brug for at printe dokumenter eksternt til en Wi-Fi- og Cloud-aktiveret model.

Skrevet af Marcus Hawkins
 1. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftelige blæktanke efter den indledende opsætning.
 2. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 26 % flere sider end i standardfunktion.
 3. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 38 % flere sider end i standardfunktion.
 4. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 5. For at se de understøttede modeller bedes du besøge https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Hvis din printer ikke understøttes, kan du besøge Creative Park-websiden.
 6. Undtagen Canon PIXMA GM2050 og GM4050.
 7. Canon PIXMA G1520- og GM2050-printere har ikke en LCD-skærm.

Relaterede artikler

 • PRINTING

  Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

  Discover the new features of the next generation of Canon MegaTank printers.

 • PRINT

  Canon PIXMA G-serien

  Tre kundecases viser, hvordan Canon PIXMA G-serien kan styrke din virksomhed.

 • Get-Inspired-PIXMA-TR8550

  PRINT

  Trådløst print

  Bliv trådløs på dit hjemmekontor, og print hvor som helst – det er nemt at sætte op.

 • Styrk jeres virksomhed med MAXIFY GX7050

  PRINT

  Styrk jeres virksomhed med MAXIFY GX7050

  Canon MAXIFY GX7050 er fantastisk til virksomheder. Den er hurtig og alsidig og leverer output i topkvalitet med ultralave driftsomkostninger.