PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

PIXMA trådløs print og app-kompatibilitet

Kontrollér kompatibiliteten med din PIXMA-printer med de forskellige apps og trådløse printindstillinger, som er tilgængelige.

Ved hjælp af denne side kan du udforske forskellige trådløse printindstillinger og apps, der er tilgængelige, når du bruger en PIXMA-printer. For hver trådløs printfunktion kan du finde en kort beskrivelse af de tilgængelige funktioner og en liste over kompatible PIXMA-printere.

Vær opmærksom på, at hvis din PIXMA-model ikke er på listen, er den ikke kompatibel med den app eller printindstilling.

Brug fanerne nedenfor for at få vist de forskellige trådløse printindstillinger, som er tilgængelige.

Trådløs forbindelse

En trådløs kompatibel PIXMA-printer gør det muligt at printe fra din pc, tablet eller mobile enhed uden at skulle tilslutte kabler. Du finder en liste over de PIXMA-printere, der tilbyder trådløs netværksforbindelse.

Vær opmærksom på, at hvis din PIXMA-model ikke er på listen, understøtter den ikke trådløs forbindelse.

Se vores installationsvejledninger til oprettelse af trådløs forbindelse på PIXMA for instruktioner om tilslutning af din PIXMA-printer til dit trådløse netværk. Du kan også få flere oplysninger ved at besøge vores Ofte stillede spørgsmål og vælge dit produkt på listen ovenfor. Hvis produktet ikke er angivet, kan du besøge vores side med PIXMA-serien for at se hele udvalget af PIXMA-printere.

AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.

Tilbage til toppen

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app er gratis software, der giver brugere af iPad, iPhone eller iPod Touch og Android-baserede smartphones og tablets mulighed for at nyde en række PIXMA-printfunktioner såsom trådløs print og scanning.

Du kan også bruge denne app med Cloud-kompatible printere og få fjernadgang til din printer via internettet og direkte print fra Cloud-tjenester.

Se listen over PIXMA-printere, der er kompatible med Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app.

*PIXMA PRO-1 kun kompatibel, hvis den er tilsluttet en router via et Ethernet-kabel.

Vær opmærksom på, at hvis din PIXMA-model ikke er på listen, er den ikke kompatibel med PIXMA Printing Solutions.

Brug knappen nedenfor for at downloade appen, og find opdateret app-version og oplysninger om kompatibilitet.

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Android™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. Google Cloud Print™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.

Tilbage til toppen

Apple AirPrint

AirPrint muliggør øjeblikkelig print af fotos, e-mail, websider og dokumenter fra iPad, iPhone og iPod touch uden installation af drivere eller download af software. Din enhed registrerer automatisk en AirPrint-kompatibel printer på din trådløst netværk, så du skal bare vælge en AirPrint-printer og printe.

Apple-enheden og PIXMA-printeren, du vil bruge, skal være forbundet til det samme trådløse netværk (benævnes nogle gange WLAN). Se vores installationsvejledninger til oprettelse af trådløs forbindelse på PIXMA for at få hjælp til at tilslutte din PIXMA-printer.

Se listen over PIXMA-printere, der er kompatible med Apple AirPrint.

Vær opmærksom på, at hvis din PIXMA-model ikke er på listen, er den ikke kompatibel med Apple AirPrint.

Du kan finde yderligere oplysninger på Apple AirPrint i vores brugervejledning til Apple AirPrint. Du kan også få flere oplysninger ved at besøge vores Ofte stillede spørgsmål og vælge dit produkt på listen ovenfor. Hvis produktet ikke er angivet, kan du besøge vores side med PIXMA-serien for at se hele udvalget af PIXMA-printere.

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.

Tilbage til toppen

PIXMA Cloud Link

Nyd friheden ved at printe direkte fra internettet med cloud-forberedte printere. På printere med forbedret PIXMA Cloud Link kan du vise og printe online-indhold direkte fra printerens skærm.

Med PIXMA Cloud Link kan du få adgang til følgende funktioner -

• Printe dine dokumenter fra online-lagringssteder som f.eks. Dropbox og Evernote
  • Du kan nemt gennemse og printe billeder i høj kvalitet direkte fra dine onlinefotoalbum på image.canon, Flickr og Photobucket.
  • Print dine yndlingsfotos fra Facebook og Twitter direkte fra din PIXMA-printers skærm eller mobil-app
  • Print og lav professionelt udseende postkort, kalendere og flot papirkunst i 3D med indhold fra Canons Creative Park eller det eksklusive CREATIVE PARK PREMIUM.
Se listen over PIXMA-printere, der er kompatible med PIXMA Cloud Link

*Kun fra smartphone eller tablet (ikke tilgængelig fra printer)

Tilbage til toppen

Andre cloud-forberedte printere

Følgende cloud-forberedte printere indeholder en ældre version af PIXMA Cloud Link som giver adgang til lidt færre funktioner.

• Gennemse og print dine favoritfotos fra dine online-album på image.canon direkte fra printerskærmen.
  • Print kalendere, brevpapir og andre skabeloner, når du skal bruge dem direkte fra PIXMA Cloud.

Vær opmærksom på, at hvis din PIXMA-model ikke er på listen, er den ikke kompatibel med PIXMA Cloud Link.

Du kan få flere oplysninger ved at besøge vores Ofte stillede spørgsmål og vælge dit produkt på listerne ovenfor. Hvis produktet ikke er angivet, kan du besøge vores side med PIXMA-serien for at se hele udvalget af PIXMA-printere.

* Kun PIXMA MX725, MX924, MX925

AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Google Cloud Print™ er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.

Tilbage til toppen