RF-objektiver

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Sammen med RF 15-35mm og RF 70-200mm udgør RF 24-70mm en del af treenigheden af essentielle objektiver. Det har en hurtig blænde, billedstabilisering plus en Nano USM-motor til lydløs fokusering.

Den professionelles valg til enhver lejlighed

Den prisvindende reklame- og livsstilsfotograf Matthew Joseph testede RF 24-70mm-zoomet til det yderste ved at bruge det i vand, hvor risikoen for fugtindtrængning var betydelig, og arbejdede derefter i svagt lys for at skabe nogle enestående portrætter af et hold kvindelige roere.

Fantastiske objektiver til...

 • GENRE

  Kreativ hverdag

  Brug objektivets synsfelt på 24-70 mm til at få masser af ekstra detaljer og drama med dybe farver og kontrast, og opdag en ny og mere dynamisk måde at indfange action på.

 • GENRE

  Landskaber og arkitektur

  Kom ned i højden for at skabe spændende nye vinkler, og nyd 5-trins billedstabilisering til at indfange detaljer med sikker hånd, selv når lysniveauet falder.

 • GENRE

  Rejse og reportage

  Takket være den kompakte størrelse, L-seriens exceptionelle konstruktionskvalitet og en hurtig maksimal blænde kan du være sikker på, at dette objektiv vil fortælle din historie med detaljer og klarhed, uanset situationen.

Indfang alle detaljer

Sæt dit personlige præg på fortællingen takket være en hurtig F2.8-blænde og superskarp optik, der giver konkurrenterne baghjul.

Gå aldrig glip af øjeblikket

Nyd hurtig og præcis fokusering takket være en Nano USM-motor, der sikrer øjeblikkelig og lydløs autofokus med enestående jævnhed og er perfekt til både video og stillbilleder.

Portrætter, der skaber forbindelse

Bring din portrætter op på et højere niveau takket være tre glasstøbte asfæriske elementer og tre UD-linseelementer, avancerede optiske belægninger og en blænde med 9 lameller.

Et objektiv uden grænser

Kvaliteten af konstruktionen omdefinerer L-seriens kvalitet, mens vejrbestandig forsegling og fluoritbelægninger på de forreste og bageste elementer beskytter mod vanddråber og støv.

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Specifikationer

 • F2.8

  Til svagt lys og lav dybdeskarphed

 • Billedstabilisator

  5-stops stabilisering til billeder uden rystelser

 • Asfæriske og UD-linseelementer

  Til usædvanligt skarpe billeder

 • Nano USM-motor

  Til jævn, hurtig og lydløs betjening

 • ASC (Air Sphere-belægning)

  For at forhindre overstråling og billedtræk (flare og ghosting)

 • Objektivkontrolring

  For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

Kassens indhold

 • RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • Modlysblænde EW-88E

 • Objektivtaske LP1222

 • Objektivdæksel

 • E-82 II objektivdæksel

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

I hænderne på de professionelle…

Opdag, hvordan Canon har opnået sit ry for enestående innovation og billedkvalitet, og læs mere om, hvordan professionelle over hele verden nyder godt af kameraer og objektiver.

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter