Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Konkurrencen er nu lukket.

Redline Challenge er en konkurrence for ambitiøse amatørfotografer, der ønsker at udfordre deres kreativitet og teste deres tekniske viden. Tag imod udfordringen, der er sat op af Laura El-Tantawy, og få chancen for at vinde Canon-udstyr samt en eksklusiv mentorsession med Laura selv.

Canon
Redline Challenge 2022

Og vinderen er…

Jiří Durdík fra Tjekkiet med sit vinderbillede: Dirt bike race

Jiří tager EOS R5 og RF 24-70mm F2.8L IS USM-pakkepræmien med sig hjem og vil også få en personlig mentorsession med Canon-ambassadøren og den internationalt anerkendte fotograf Laura El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

MØD VINDEREN

Hvad udgør et vindende actionbillede


Vinder af Redline Challenge 2022 Jiří Durdík slutter sig til actionfotograf og Canon-ambassadør Vladimir Rys for at tale om lukkertider, mudrede kameraer og opgraderingskit.

BLIV INVOLVERET

Vil du deltage næste år?


Tilmeld dig for at være blandt de første til at få at vide, hvornår næste års konkurrence starter, og få de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale events.

VALG AF VINDEREN

Dommerprocessen

Find ud af, hvordan vores tre dommere valgte vinderbilledet fra en meget stærk liste over fotografier, der blev plukket ud fra et udvalg på over 14.000 bidrag, da vi kom bag kulisserne med Kai Wong på et hemmeligt sted i London i Storbritannien.

DE UDVALGTE BILLEDER

Se nogle af de fantastiske bidrag

Se nogle af de bedste bidrag fra fotoentusiaster fra hele Europa, Mellemøsten og Afrika – alle sammen interessante fortolkninger af vores tema Historien om et splitsekund.

BESKRIVELSE

A split second story

Se Kai Wong og Canon-ambassadør Laura El-Tantawy, mens de afslører dette års udfordring: A split second story. Fra actionsport til dyreliv og alt derimellem: Du kan fange verden, som du ser den, og vise os din historie på et splitsekund.

Canon Camera

MØD VORES DOMMER

Laura El-Tantawy

Laura er en verdenskendt dokumentarfotograf og har været udstillet og udgivet internationalt. Hun var 2020-modtager af den prestigefyldte W. Eugene Smith Grant og hendes serie af langvarige dokumentarprojekter placerer Laura fantastisk til at fungere som dommer og mentor for Redline Challenge.

Skub til din kreativitet og dit håndværk med eksklusiv professionel indsigt

Finpuds din teknik, mens du påtager dig Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  TIPS OG TRICKS

  Sådan optager man historier om et splitsekund

  Hør fra vores inspirerende Canon-ambassadører, mens de guider jer gennem deres tilgang til optagelse af historier om et splitsekund og tilbyder jer tips og tricks til at hjælpe jer med at mestre udfordringen.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEKNIKKER

  Historiefortælling om et splitsekund

  Fem professionelle fotografer forklarer deres billedproces og deler råd om, hvordan de laver en fortælling gennem ét enkelt iøjnefaldende foto.

 • Fang historier på et splitsekund som aldrig før

  Vær kreativ på måder, du aldrig havde troet mulige, med vores banebrydende serie af EOS R-systemkameraer. EOS R-systemet er fremstillet til at fange historien på et splitsekund med topmoderne teknologier, adgang til vores udvalg af revolutionerende RF-objektiver og eksplosive kontinuerlige optagelseshastigheder.

 • Spejlløse kameraer

  EOS R3

  Med hastigheden i centrum er dette det spejlløse kamera, som professionelle sports-, nyheds- og naturfotografer har ventet på.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R5

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R6

  Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R7

  Udforsk naturen med et kamera, der byder på sensationel hastighed og billedkvalitet i et bærbart APS-C-hus, der er designet til fremtiden.
 • Spejlløse kameraer

  EOS RP

  Et lille, let og intuitivt spejlløst fullframe-kamera, der er designet til rejser og fotografering i hverdagen.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R

  Spejlløst fullframe-kamera, der åbner op for nye kreative muligheder for fotografer og filmskabere.
 • RF-objektiver

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Giv din spejlløse fullformat-fotografering en professionel kant med en 24-70mm zoom med en hurtig blænde og 5-stops billedstabilisering.
 • Standardobjektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.
 • Canon Professional Services

  Medlemmer får adgang til CPS-support, både lokalt og ved større events, en prioriteret reparationstjeneste og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr.

  EOS R6
  Lysspor fra en bil i aftenlyset over en buet bro, dens støtter og jorden nedenunder er helt skjult af tyk, skylignende tåge.

  Piotr Skrzypiec

  Vinder af Redline Challenge 2021

  Vinder af Redline Challenge 2021-konkurrencen

  Piotr Skrzypiec fra Slovenien

  "Det er en stor præstation. For mig som Canon-bruger er præmien det bedste udstyr, jeg kunne forestille mig," udbryder fotografen og nu ejeren af Canon EOS R5 og yderligere Canon-udstyr til en samlet pris på over EUR 14.000.

  Du vil måske også være interesseret i

 • udvalg af aps-c-kameraer

  Find det perfekte Canon-kamera

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Find det perfekte objektiv til dit Canon-kamera