REDLINE CHALLENGE

Redline Challenge er for ambitiøse amatørfotografer, der ønsker at udfordre deres kreativitet og teste deres tekniske viden.

REDLINE CHALLENGE

Og vinderen er…

Piotr Skrzypiec fra Slovenien med hans vinderbillede: Lost Highway. 


"Det er en stor præstation. For mig som Canon-bruger er præmien det bedste udstyr, jeg kunne forestille mig," udbryder fotografen og nu ejeren af Canon EOS R5 og yderligere Canon-udstyr til en samlet pris på over EUR 14.000. Piotr vil også påtage sig en personlig fotografiopgave, der er sat op og mentorstøttet af Canon-ambassadør og den internationalt anerkendte fotograf Lorenz Holder.

"Når tåge kun forekommer et par gange om året, er det meget svært at komme dertil på det rigtige tidspunkt. Under disse forhold var det virkelig fantastisk at se," fortæller Piotr, der er fotografen bag vinderbilledet, Lost Highway, der er optaget med Canon EOS 5D Mark IV ved 30 sek., f/8 og ISO 800. © Piotr Skrzypiec

ARTIKEL

Redline Challenge: Vinderen

Fra 32.000, til 20, til 1… opdag historien bag vinderbilledet med temaet Light in the Dark.

VALG AF VINDEREN

Dommerprocessen

Fem dommere, to dage og en meget stærk liste af fotografier, der er udvalgt blandt over 30.000 bidrag. Find ud af, hvordan vinderbilledet blev valgt, da vi gik bag kulisserne med Kai Wong på et hemmeligt sted i London i Storbritannien.

Canon Camera

DE UDVALGTE BILLEDER

Light in the dark – se de udvalgte billeder

Blandt de tusindvis af bidrag kan du se de billeder, der fangede vores dommeres blikke.
Canon Camera

MØD VORES DOMMER

Find inspiration i arbejdet fra den 13x Red Bull Illume-finalist, Lorenz Holder

Den internationalt anerkendte fotograf Lorenz er kendt for sin friske og dramatiske stil – der er lige dele kunst og fotografering – og hans enestående evne til at fange det uventede, selv i de mest udfordrende omgivelser, og han er et ideelt valg til at fungere som dommer og mentor for Redline Challenge.

BESKRIVELSE

Bliv mester af Light in the Dark

Lorenz Holder inviterer dig til at udforske de spændende muligheder ved optagelse i svag belysning, hvor du fanger det altid spændende forhold mellem lys og skygge, farve og kontrast.

Canon Camera

TIPS OG TRICKS

Skub til din kreativitet og dit håndværk med eksklusiv professionel indsigt

Hør fra vores inspirerende Canon-ambassadører, mens de guider dig gennem deres tilgang til optagelse i svagt lys og tilbyder dig tips og tricks til at hjælpe dig med at mestre Light in the dark-udfordringen.
Se alle tips og tricks
 • TIPS OG TRICKS

  Magisk portrætfotografering i svagt lys

  Canon-ambassadør Tasneem Al Sultan udforsker sine lokale bygader og giver dig nogle afsluttende tips og tricks til at få mest muligt ud af lyset i de mørke portrætter ved hjælp af objekter, der er nemme at finde fra dag til dag.

 • TIPS OG TRICKS

  Colour in the dark

  Slut dig til Canon-ambassadør Lorenz Holder, mens han forklarer, hvordan man leger med farver, mens man optager i mørke, for at skabe uventede og dramatiske resultater.

 • TIPS OG TRICKS

  Liv i svagt lys

  Canon-ambassadør Aline Deschamps deler sine tips til at bruge lys i mørke til at skabe meningsfulde dokumentarbilleder og afslører, hvordan arbejde i svagt lys ofte kan hjælpe med at opbygge dit forhold til motivet.

 • TIPS OG TRICKS

  The Particle Shot

  Canon-ambassadør Lorenz Holder fortæller, hvordan du bruger regn, tåge, sne og andre elementer til at give dine billeder tekstur.

 • TIPS OG TRICKS

  Lystricks til nattelandskaber

  Slut dig til Canon-ambassadør Valterri Hirvonen, mens han trekker rundt i sit eget Finland om natten og skaber magiske landskabsbilleder med enkle lystricks.

 • TIPS OG TRICKS

  Magi med langsom lukkertid

  Canon-ambassadøren Lorenz Holder fortæller, hvorfor den eneste begrænsning i svagt lys er din fantasi.

 • TIPS OG TRICKS

  Dramatisk portrætfotografering i svagt lys

  Canon-ambassadøren Eliska Sky gennemgår, hvordan hendes Light in the dark-udfordring forbliver dristig og farverig med enkle tips til hverdagsbelysning blandet med hendes karakteristiske, dristige modeportrætter.

 • TIPS OG TRICKS

  Lær om lys

  Canon-ambassadøren Lorenz Holder fortæller, hvorfor den eneste begrænsning i svagt lys er din fantasi.

 • Optag ved svag belysning som aldrig før

  Vær kreativ på måder, du aldrig havde troet mulige, med vores banebrydende serie af spejlløse fullframe-kameraer. EOS R-systemet er fremstillet til optagelse i mørke med topmoderne teknologier, adgang til vores bibliotek af revolutionerende RF-objektiver og banebrydende funktioner til svag belysning.

 • Spejlløse kameraer

  EOS R5

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.

 • Spejlløse kameraer

  EOS R6

  Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.

 • Spejlløse kameraer

  EOS RP

  Et lille, let og intuitivt spejlløst fullframe-kamera, der er designet til rejser og fotografering i hverdagen.

 • Standardobjektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.

 • Spejlløse kameraer

  EOS R

  Spejlløst fullframe-kamera, der åbner op for nye kreative muligheder for fotografer og filmskabere.

 • RF-objektiver

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Det ideelle hverdagsobjektiv til spejlløse fullframe-entusiaster. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM er let, kompakt og parat til at tage dine billeder til det næste niveau.

 • Relaterede artikler

  Få mere at vide fra vores fællesskab af Canon-ambassadører og inspirerende kreative personer i disse historier og kurser.
  Vis alle artikler
 • Lysspor fra en bil i aftenlyset over en buet bro. Tyk, skylignende tåge skjuler bropillerne og jorden nedenunder.

  ARTIKEL

  Sådan optager du lysspor med lang eksponering

  Vinderen af Canons Redline Challenge, Piotr Skrzypiec, forklarer, hvordan du bruger bilforlygter og baglygter til at gøre landskaber i svagt lys levende.

 • ARTIKEL

  Redline Challenge: Vinderen

  Fra 32.000, til 20, til 1… opdag historien bag vinderbilledet med temaet Light in the Dark.

 • A road network at night with red and white light trails caused by the long exposure, shot from a bridge passing over two roads and a train track.

  ARTIKEL

  Redline Challenge: Mød dommerne

  Mød ekspertpanelet, der vælger det bedste "Light in the dark"-billede, og find ud af, hvad de leder efter i et prisvindende billede.

 • Two young people relax on a palette bed with an orange throw on it. A plant casts dramatic shadows on the yellow walls.

  ARTIKEL

  Professionelle afslører, hvordan du kan bruge mørke til din fordel

  Fire Canon-ambassadører forklarer, hvordan optagelse i svagt lys er den perfekte mulighed for at flytte dine kreative grænser.

 • A snowboarder performs a jump on a snowy outcrop, with a golden sunset in the background.

  ARTIKEL

  Professionelle tips til perfekte eksponeringer med flash i svagt lys

  Mentoren for Redline Challenge, Lorenz Holder, afslører sine foretrukne teknikker ved optagelse af solnedgange og nattefotografering med flash.

 • ARTIKEL

  Redline Challenge: Sådan tackler du 'Light in the Dark'

  Actionfotografen Lorenz Holder sætter gang i den første Redline Challenge og uddeler tips og tricks til, hvordan man kommer i gang med temaet.

 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTIKEL

  Adrenalinfyldte landskaber

  Opdag, hvordan Canon-ambassadør og Redline Challenge-mentor Lorenz Holder fusionerer landskaber og action på en iøjnefaldende og original måde.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTIKEL

  The Dark Side: Fotografering ved svag belysning

  Valtteri Hirvonen smedede sin teknik i Finlands dystre vintre. Her afslører han sine tips til fotografering i svag belysning.

 • ARTIKEL

  Når actionsport møder arkitekturfotografering

  Canon-ambassadør Lorenz Holder fortæller om, hvordan han brugte et telezoomobjektiv med hurtig blænde til at optage en skateboarder i aktion under en viadukt.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Fotografen Lorenz fra Freising i Tyskland, der flere gange har vundet Red Bull Illume-prisen, har specialiseret sig i billeder af actionsport kombineret med landskabs- og arkitekturfotografering.

 • Canon Camera

  FÆLLESSKABET

  Deltag i samtalen nu

  Deltag i chats og samtaler, der finder sted lige nu på vores sociale kanaler, hør tanker fra fællesskabet om Redline Challenge, eller find flere tips og tricks til at hjælpe med at presse din fotografering yderligere på vores YouTube-kanal.

  TILMELD DIG NU

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.