Trinity RF Lenses Range

RF-objektiver – Treenigheden

De tre essentielle objektiver i RF L-serien med hurtig blænde og høj ydeevne med billedstabilisering

Alle professionelle opgaver dækkes

Tre RF-objektiver, der dækker ultravidvinkel-, standard- og telezoomområderne, til optagelse i stort set alle situationer lige fra landskaber, portrætter og sport til indendørsbilleder, mode og bylandskaber.

VIND et Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses

Deltag i lodtrækningen, og få chancen for at VINDE et Canon EOS R & The Canon F2.8 RF trinity lenses. Du kan også tilmelde dig for at få personlige tips, kurser og inspiration til at styrke dine egne færdigheder inden for historiefortælling.

Vilkår og betingelser for lodtrækningen

Deltag i lodtrækningen

Professionel ydeevne med delte teknologier

Denne treenighed af objektiver deler mange nye teknologier, hvilket sikrer en ensartet ydeevne for dit EOS R-systemkamera.

Hurtig og maksimal blænde på F2.8

Indfang utrolige detaljer i svagt lys takket være en hurtig maksimal blænde på F2.8 eller med kreativ brug af dybdeskarphed. Enestående optisk teknik og avancerede objektivbelægninger giver den ultimative billedkvalitet og skarphed ved enhver blænde.

5-trins billedstabilisering

Den avancerede billedstabilisator og high-speed RF-kommunikation betyder, at objektivernes ydeevne overgår den bedste teknologi inden for EF-serien. Giver 5-trins stabilisering til optagelse i svagt lys, eller hvor det er svært at holde kameraet stille.

5-stop Image Stabilizer

Nano USM-fokuseringsmotor

RF 15-35mm F2.8L IS USM og RF 24-70mm F2.8L IS USM er det første zoomobjektiv med hurtig blænde, der er udstyret med Canons Nano USM-teknologi. Denne teknologi bruger en ultrasonisk miniaturemotor til at drive fokuseringssystemet lineært. Dette giver ekstremt hurtig og lydløs fokusering, hvilket er ideelt, når du optager video og stillbilleder.

Nano USM focussing motor

Objektivkontrolring

Ligesom alle RF-objektiver giver en programmerbar kontrolring på objektivtromlen dig mulighed for at ændre eksponeringsindstillingerne med det samme uden at fjerne øjnene fra søgeren. ISO, eksponeringskompensation, lukkertid eller blænde kan tildeles denne kontrolring via kameraets menu.

Lens Control Ring

Du vil måske også være interesseret i...