RF-objektiver – Treenigheden

De tre essentielle objektiver i RF L-serien med hurtig blænde og høj ydeevne med billedstabilisering

Alle professionelle opgaver dækkes

Tre RF-objektiver, der dækker ultravidvinkel-, standard- og telezoomområderne, til optagelse i stort set alle situationer lige fra landskaber, portrætter og sport til indendørsbilleder, mode og bylandskaber.

Med RF trinity på job

Se, hvordan den professionelle fotograf Matthew Joseph anvender sin berømte dybe, filmiske stil til at dokumentere et lokalt hold roere med RF trinity. Se videoen, og oplev en dag i fotografens, objektivernes og roernes liv.

BEHERSK LYSET FRA ALLE VINKLER

Canon F2.8 RF trinity-objektiverne. Behersk enhver fortælling med 5-trins billedstabilisering, der giver stabil håndtering, samt jævn Nano USM-fokusering over et endnu større fokusområde.


Vis verden i alle detaljer med RF15-35mm F2.8L IS USM, og opdag nye vinkler og visninger til at fortælle din historie. Med introduktionen af 5-trins billedstabilisering opnår denne professionelle ultrabrede zoom knivskarpe detaljer, selv ved håndholdt betjening, ved både stillbilleder og video.


Den nye professionelle standard er RF 24-70mm F2.8L IS USM. Det giver endnu mere alsidighed i en professionel zoom takket være billedstabilisering, Nano USM, der giver jævn videofokusering, og enestående optik med avancerede belægninger, der giver knivskarpe resultater.


RF70-200mm F2.8L IS USM fuldender treenigheden af professionelle objektiver. På trods af sin beskedne størrelse går det ikke på kompromis, og som verdens mindste professionelle 70-200 mm f/2.8-zoom kan det bruges til enhver opgave, uanset hvor du befinder dig.


RF-monteringen har en hurtigere kommunikationshastighed end et konventionelt digitalt spejlreflekskamera, så der kan sendes flere oplysninger direkte til kameraet. Dette resulterer i en optimering af objektiverne i realtid, så du får de skarpeste portrætter, ultrahurtig fokusering og lydløs betjening fra Nano USM-motorer, hvilket er en reel fordel ved optagelse af video.

Hurtig og maksimal blænde på F2.8

Indfang utrolige detaljer i svagt lys takket være en hurtig maksimal blænde på F2.8 eller med kreativ brug af dybdeskarphed. Enestående optisk teknik og avancerede objektivbelægninger giver den ultimative billedkvalitet og skarphed ved enhver blænde.

Canon Camera

5-stops billedstabilisering

Den avancerede billedstabilisator og high-speed RF-kommunikation betyder, at objektivernes ydeevne overgår den bedste teknologi inden for EF-serien. Giver 5-trins stabilisering til optagelse i svagt lys, eller hvor det er svært at holde kameraet stille.

Canon Camera

Nano USM-fokuseringsmotor

RF 15-35mm F2.8L IS USM og RF 24-70mm F2.8L IS USM er det første zoomobjektiv med hurtig blænde, der er udstyret med Canons Nano USM-teknologi. Denne teknologi bruger en ultrasonisk miniaturemotor til at drive fokuseringssystemet lineært. Dette giver ekstremt hurtig og lydløs fokusering, hvilket er ideelt, når du optager video og stillbilleder.

Canon Camera

Taget med RF 15-35mm F2.8L IS USM

 • f/2.8
 • 1/200
 • 400

Bygget til at præstere, bygget til at holde

Canons tekniske ekspertise er blevet raffineret i takt med 30 års konstant udvikling og innovation, så vi kan tilbyde objektiver, der overgår forventningerne. L-seriens udvalg til den spejlløse fullframe EOS R-serie tager denne filosofi et skridt videre med banebrydende teknologi og endnu hurtigere betjening for at sikre, at du aldrig går glip af et eneste øjeblik.
UDFORSK DET NU
Canon Camera

Objektiver til en ny æra

RF-objektiver er optimeret til EOS R-kameraet og giver større kvalitet og hastighed. De er lysstærke og brugervenlige med unikke kvaliteter, der tager intuitiv betjening til et helt nyt niveau.

Relaterede artikler

Relaterede produkter

 • Spejlløse kameraer

  EOS RP

  Et lille, let og intuitivt spejlløst fullframe-kamera, der er designet til rejser og fotografering i hverdagen.
 • Spejlløse kameraer

  EOS M50

  Træd ind i fremtiden med den innovative teknologi i dette cool, kompakte og tilsluttede spejlløse kamera.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 90D

  Et digitalt spejlreflekskamera med alle funktioner, der fører dig tættere på, giver dig mulighed for at optage hurtigere og tage fantastiske billeder med 32,5 Megapixel opløsning.
Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.