EOS R-adaptere

Forbind dit EOS R-system til en større verden af EF- og EF-S-objektiver
Canon Camera

Integrér og udvid

EOS R-systemadaptere giver fuld kompatibilitet med Canon EF- og EF-S-objektiver, hvilket giver ejere af Canon EOS R-systemkameraer, som også ejer andre EOS-kameraer, komplet integration med deres eksisterende objektiver1.

Tag dine EF-S-objektiver med til EOS R-Systemet

EF-S-objektiver er designet til EOS digitale spejlreflekskameraer med APS-C-sensorer, men de kan også bruges på kameraer med EOS R-systemet via adapter. Kameraet vil automatisk producere beskårne billeder, der passer til den mindre billedcirkel på EF-S optik.

Objektiver, der er kompatible med EOS R

Opdag de objektiver, du kan bruge med EOS R-adaptorerne.

Canon Camera
Canon Camera

Bygget til at holde

EOS R-adaptere er bygget til at kunne holde til professionel brug, og har metalbeslag på forsiden og bagsiden. De er også vejrbestandige mod støv og fugt, så du kan tage billeder, selv under vanskelige forhold.

Designet til at præstere

Du kan forvente, at dine objektiver opfører sig på samme måde som på EOS digitale spejlreflekskameraer, og dermed præsterer samme fremragende ydeevne med samme høje kvalitet.

Canon Camera
Canon Camera

Suverænt teknisk niveau

Canons ingeniører udviklede EOS R-systemadaptorerne for at bevare kompatibilitet, kvalitet og ydeevne ved tilslutning af EOS R til eksisterende EF- og EF-S-objektiver.

Objektivadapter EF-EOS R

Standard-objektivadapteren EF-EOS R gør det muligt at bruge EF-S- og EF-objektiver sammen med EOS R-kameraer helt gnidningsfrit. Fotografer, der allerede har en samling EF-S- eller EF-objektiver, kan trygt investere i EOS-systemet med vished om at deres eksisterende objektiver vil fungere som forventet.

Objektivadapter EF-EOS R med kontrolring

Objektivadapter EF-EOS R med kontrolring tilbyder samme objektivfatningskonvertering som objektivadapteren EF-EOS R, men tilføjer også en objektivkontrolring. Ringen kan tilpasses og er nem at finde uden at tage kameraet fra øjet, og giver manuel berøringskontrol over forskellige indstillinger.
Canon Camera

Funktionalitet, der kan brugertilpasses

Objektivkontrolringen kan programmeres via kameraets menu til at tilpasse forskellige indstillinger som f.eks. blænde, lukkertid, ISO-følsomhed og eksponeringskompensation.

Intuitiv berøringsbetjening

Det er nemt at finde objektivkontrolringen uden at tage kameraet væk fra øjet. Lette klik giver en følelig respons i tredjedele eller halvdele af et stop (og kan fjernes via en særlig Canon-service til filmskabere, der ønsker en jævnere drift).

Canon Camera

Objektivadapter EF-EOS R med drop-in-filter

Drop-in-filter til objektivadapter EF-EOS-R viderefører funktionerne i objektivadapter EF-EOS-R og tilføjer muligheden for at bruge drop-in-filtre, hvilket fjerner behovet for at montere filtre på fronten af objektivet, hvilket især er nyttigt til vidvinkler med et stort frontobjektivelement. Den fås med enten et variabelt neutralfilter (V-ND)-filter2 eller cirkulært polarisationsfilter (C-PL), og der findes også et klart (CL)-filter til optagelse uden filtereffekter.

Canon Camera

Adapter V-ND: variabelt neutralfilter

Neutralfiltre er med til at styre den mængde lys, der kommer ind i kameraet, hvilket er nyttigt for filmskabere, som vil tage billeder med kombinationer af bred blændeåbning/langsom lukkertid i kraftigt lys. Det giver også landskabsfotografer mulighed for at bruge langsommere lukkertider for at sløre bevægelser i himmel og vand2.

Adapter C-PL: cirkulært polariseringsfilter

Polariseringsfiltre skærer igennem genskin og uklarheder og reducere mængden af lys, der reflekteres af glasoverflader. Filtrene forstærker også farvemætningen og hjælper med at give farverige scener gennemslagskraft.

Canon Camera

Adaptertilbehør

 • CL-filter til Drop-In Filter Objektivadapter EF-EOS R

  Et klart filter til brugere, der har købt drop-in-adapteren, men som ikke ønsker at have nogen filtereffekter.

 • PL-filter til Drop-In Filter Objektivadapter EF-EOS R

  Et cirkulært polariseringsfilter, der forbedrer farve, kontrast og farvemætning og styrer uønskede refleksioner.

 • ND-filter til objektivadapter EF-EOS R med drop-in-filter

  Et neutralfilter til kontrol af eksponering i film og forlængelse af lukkertider til en lang række kreative bevægelseseffekter på fotografier2.

Opdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere intuitive måder at fange ethvert øjeblik.

I hænderne på professionelle

EOS R er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Du vil måske også være interesseret i...

 • EOS R3

  Med hastigheden i centrum er dette det spejlløse kamera, som professionelle sports-, nyheds- og naturfotografer har ventet på.

 • Find objektiv

  Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

 • EOS R5

  Et professionelt spejlløst fullframe-kamera, der tilbyder fotografer og filmskabere stillbilleder i høj opløsning og 8K video.

 • EOS R6

  Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.

 • Alle objektiver

  Canon-håndværk og den nyeste optiske teknologi sikrer enestående fotos og film.

 • RF-objektiver

  Innovative EOS R-systemobjektiver giver lynhurtig fokusering sammen med enestående optisk kvalitet.

 • Fullframe-kameraer

  Udforsk din kreativitet med vores sortiment af digitale fullframe-spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer.

 • Canon EOS R-objektiver og tilbehør

  Opdag hvilke objektiver og adaptere, du kan bruge sammen med Canon EOS R

  1. Se specifikationer for yderligere information
  2. Når den solide hvide streg på justeringsvælgeren ikke længere er synlig (ND250 eller derover), kan der forekomme en blå tone eller en uregelmæssighed i tætheden