BRYLLUPSBILLEDER

Varige minder: Skab miniprint, der er værdige til dit bryllupsalbum

Find ud af, hvorfor Canon Zoemini S2- og Canon Zoemini-printeren er det perfekte tilbehør til bryllupsdagen – til både dig og dine gæster.
En kvindes hænder, der sætter minibilleder fra et bryllup fast i en scrapbog med en hvid Canon Zoemini S2 ved siden af sig.

Det er de små øjeblikke af glæde ved et bryllup, der giver de mest mindeværdige fotografier. Latteren, tårerne og glas, der skåler, når forskellige generationer fejrer sammen – ofte med de yngste gæster spurtende omkring med ansigter dækket af kage. Nogle gange kan disse små glimt af den store dag blive overset af professionelle fotografer, der har travlt med at få alle til at stille op til perfekte billeder. Men hvad nu, hvis dine bryllupsgæster kunne fange de usete øjeblikke?

Med Canon Zoemini S2 2-i-1-kameraprinteren, der nemt kan passe i en lomme, er det nemt at tage øjeblikkelige bryllupsbilleder og selfies. Her deler vi nogle kreative idéer til, hvordan du og dine gæster kan bruge denne og Canon Zoemini Instant-printeren til at finde og dele de dyrebare øjeblikke.

Den perfekte måde at sætte en samtale i gang

En mand og en kvinde, der tager en selfie med en pink Canon Zoemini S2. Kameraet er i fokus, men parret er slørede.

Canon Zoemini S2 har indbygget spejl og en ringlampe, hvilket er ideelt til selfies – især selfies til bryllupper, når gæsterne typisk ser bedst ud og er i humør til lidt sjov.

Uanset om det foregår på en tropisk strand, i et malerisk, stateligt hjem eller i festlokalet over din lokale bar eller restaurant er bryllupper normalt forbundet med møder mellem nye mennesker. Selvom du måske planlægger et par lege efter ceremonien for at opfordre dine gæster til at lære hinanden at kende, kan det være en naturlig – og billig – måde for gæster at bryde isen på.

En instant-kameraprinter på et dedikeret receptionsbord med f.eks. et champagnetårn, et par sjove rekvisitter eller en bryllupsgæstebog kan skabe de perfekte fotomuligheder og samtalestartere.

Ideelle steder til at lægge en miniprinter

Et sort Canon Zoemini S oven på en gæstebog til et bryllup.

Canon Zoemini S2 er det perfekte bryllupstilbehør. Gæsterne kan lave deres egne improviserede fotomuligheder og se resultaterne med det samme med et fantastisk miniprint, og for at gøre dem endnu mere specielle kan gæsterne endda underskrive deres print eller efterlade en kort besked i kanten.

To Canon Zoemini-printere på en bordplade med en tallerken med kage og nogle drinks.

Med en vægt på kun 160 g er Canon Zoemini-printeren tynd og let, hvilket gør den til en diskret tilføjelse til bryllupskageborde, spilstationer og meget mere. Den er også virkelig nem at bruge.

Hvis du placerer Canon Zoemini S2-fotoprinteren og -kameraet ved siden af din kage eller gæstebog, kan du opfordre dine gæster til at tage og printe fotos. Hvis en gæst allerede har det perfekte billede gemt på en smartphone fra tidligere på dagen, opretter Canon Zoemini-printeren forbindelse via Bluetooth og klarer printet for dig ved hjælp af Canon Mini Print-appen. Gæsterne kan derefter sætte deres valgte billede ind ved siden af en håndskrevet besked som et minde til dig og derved føje endnu et element til din gæstebog.

Når du kombinerer Canon ZINK 1,3" runde, udskårne klistermærkepapir med Canon Zoemini, er det muligt at lave instant-klæbeprint fra din telefon ved hjælp af Canon Mini Print-appen. Venner og familie kan bare tage billeder, printe, pille bagsiden af og sætte deres bryllupsbilleder i en gæstebog eller et album.

Gør-det-selv-fotostand

En kvinde, der tager en selfie med en blå Canon Zoemini S.

Hvis du vil lave en interimistisk fotoautomat uden omkostningerne, kan du bruge Live View-funktionen i Canon Mini Print-appen kombineret med Canon Zoemini S2 til at indstille en timer, så du får tid til at komponere det perfekte billede.

To unge kvinder ser på en samling farverige miniprint af sig selv, hvor der er tilføjet tekst og kruseduller.

Mulighederne i Canon Mini Print-appen omfatter kruseduller, tekst, rammer og endda AR-effekter.

Fotostande er en sjov og uformel måde at opmuntre dine voksne bryllupsgæster til at slippe sig løs, vise deres fjollede sider og finde deres indre barn frem. De er også fantastiske for børn, især når der er en udklædningskasse fyldt med sjove oppustelige rekvisitter, papirklip, vilde parykker, gigantiske solbriller og fjollede hatte.

Mulighederne er enorme, når det drejer sig om at skabe fotostande – fra at tage billeder op ad en blomsterbaggrund til at skabe en kæmpestor fotoramme, som gæsterne kan posere bag ved. Når Canon Zoemini S2 parres med Canon Mini Print-appen kan man tage gruppebilleder vha. en praktisk selvudløser og fjernudløser, så dine gæster kan skabe og printe sentimentale minder, der får dig til at grine mange år fremover.

Saml billederne efter bryllupsdagen, og lav en collage til indramning, der fanger festens ånd. Det vil helt sikkert udgøre en livlig udstilling i dit hjem og en sjov kontrast til de mere traditionelle bryllupsbilleder.

Gå aldrig glip af øjeblikket

Et udvalg af Canon Zoemini S2-printere i blågrøn, hvid og rosaguld.

Canon Zoemini S2 giver ca. 25 fotos pr. opladning, og der er også et Micro SD-kortstik, så det er nemt at gemme snapshots til senere print uden at gå glip af noget.

Receptionen er der, hvor der sker en masse magi ved bryllupper, da festlighederne fortsætter ud på de små timer, hvor gæsterne bliver mere afslappede, og de mennesker, du mindst forventer det af, kan fremvise dansetrin, som de har reserveret udelukkende til begivenheder som denne. Ofte er den officielle fotograf og videofotograf gået på dette tidspunkt, så det er op til dine venner og familie at fange disse spontane øjeblikke på kameraet.

Hvorfor ikke sætte din selfie-station op i nærheden af dansegulvet, hvor de med det samme kan tage, printe og dele deres yndlingsbilleder? Canon Zoemini S2-fotoprinteren er ideel til dette, og den fås i blågrøn, hvid og rosaguld, så den passer til dit tema.

Hvis de stadig har nok energi efter at have danset natten væk, kan gæsterne endda tilpasse deres print med effekter og rammer via Canon Mini Print-appen. Hvis du løber tør for papir, vil kameraet desuden gemme billeder på MicroSD-kortet, så du kan printe dem senere.

Ideel til enhver lejlighed

Canon Zoemini-print hænger på en lyskæde foran et vindue.

Canon ZINK TM-fotopapir er udtværingsfrit og vandafvisende, hvilket gør det til det perfekte højkvalitetsvalg til brug med din Canon Zoemini-printer.

Canon Zoemini S med et udvalg af print og et badge ved siden af et fotoalbum med Team Bride skrevet på forsiden.

Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini er fantastiske til enhver lejlighed – lige fra bryllupper og fødselsdage til spontane dage sammen med dine venner .

Der er ubegrænsede perspektiver, når det drejer sig om spontane bryllupsbilleder, og ved at opsætte dit eget bryllupshashtag kan du gennemse alle dine gæsters billeder fra din særlige dag bagefter og printe dem, du elsker. Hvis du føler dig kunstnerisk, kan du vælge dine foretrukne smartphone-billeder og bruge 2x3" Canon ZINKTM-fotopapir sammen med Canon Zoemini-printeren til at printe et udvalg og endda forvandle dem til takkekort. Helt udtværingsfrit, vandfast og slidstærkt – du kan sætte dine yndlingsprint på spejle, telefoncovers eller bærbare computere eller også i et papiralbum og en dagbog.

Canon Zoemini og Canon Zoemini S2 er dog ikke kun til bryllupper, de er ideelle til alle livets begivenheder som f.eks. fødselsdage, dimissioner, religiøse ceremonier og når som helst, du fotograferer et øjeblik og printer det, så du får et minde, som du kan sætte på noget eller dele med andre – du kan endda printe flere kopier af det samme billede for at dele en gruppeselfie med alle deltagere.

Bliv kreativ med Canon Mini Print-appen

En kvinde, der bruger Canon Mini Print-appen på sin smartphone. På bordpladen foran hende står der en Canon Zoemini S2 og en scrapbog, der er dækket af miniprint fra et bryllup.

Bryllupsgæster kan style deres fotos på deres smartphone med Canon Mini Print-appens filtre.

To runde fotoklistermærker med selfies på dem.

Du kan endda lave sjove rude klistermærker, som du kan dele med venner, ved hjælp af Canon ZINK udskåret klistermærkepapir.

Kreative bryllupsgæster vil måske gerne gøre en ekstra indsats, når det drejer sig om at skabe en instant-fotoudstilling, og Canon Mini Print-appen låser op for masser af funktioner, så de kan drage fordel af sjove tekstskrifttyper, seje rammer og endda Augmented Reality-effekter (AR).

Der er også en smart collagefunktion, hvor du kan vælge tre, fire eller ni af dine yndlingsbilleder, og derefter vil appen tilbyde flere kreative måder at vise dem på. De er fuldt kompatible med Canon Zoemini og Canon Zoemini S2 via Bluetooth, og gæsterne kan derefter tage, redigere og printe 2x3"-fotos til en gæsteoprettet bryllupsudstilling af alle, der gjorde din dag helt speciel.


Skrevet af Lorna Dockerill

Relaterede produkter

Relaterede artikler