Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Kompatibel med alle EOS-kameraer, herunder spejlløse kameraer, når det bruges sammen med EF-EOS M-objektivadapteren

Et objektiv med fast brændvidde og fremragende makroegenskaber

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM har et ægte makroforstørrelsesforhold på 1:1, hvilket betyder, at motivet, du fotograferer i virkeligheden, har samme størrelse som i din kamerasensor. Dette alsidige objektiv giver rigtig gode resultater ved portrætbilleder og håndholdt filmoptagelse takket være dets evne til at opnå en lav dybdeskarphed med smuk bokeh sammen med den indbyggede Hybrid IS og det lette design.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM er et særdeles velegnet objektiv til:

Skarpe makrobilleder

Mange Canon-objektiver har en billedstabilisator, som kan regulere kamerarystelser, når du optager håndholdt, men dette objektiv indeholder et banebrydende Hybrid IS-system, der kan modvirke angulære og lineære rystelser, som bliver endnu mere synlige, når du tager makrobilleder helt tæt på.

Hybrid IS ON IS OFF

Billede vist for "TIL" demonstrerer brug af Hybrid IS, mens "FRA" viser billedet uden brug af billedstabilisator.

Lineære rystelser

Lineære rystelser opstår, når kameraet flytter sig parallelt med billedsensorens scene, og dette fænomen er tydeligere i makrofotografering. Normalt kræver makrofotografering et stabilt stativ, men den nye Hybrid IS hjælper med at fjerne angulære og lineære kamerarystelser. Det giver dig mere fleksibilitet, så du kan undgå naturlige kamerarystelser og samtidig reagere, når dit motiv bevæger sig eller ændrer position, så du får skarpe billeder, når du laver makrobilleder.

Shift-blurring

Et enestående objektiv

Hurtig, lydløs reaktionsevne, der giver fremragende resultater

Når den mindste forstyrrelse kan ødelægge en perfekt forberedt live-optagelse, sikrer USM-motorens fremragende hastighed og lydløse autofokus sammen med brændvidden på 100mm, at du får de bedste resultater og samtidig har nok afstand, så du ikke skræmmer dit motiv. Brug den indbyggede fokusbegrænsning til at øge AF-hastigheden yderligere ved at begrænse fokus inden for en bestemt afstand.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

L-serie-kvalitet

Som en del af den prestigefyldte L-serie af objektiver er EF 100mm f/2.8L Macro IS USM lavet af materialer af højeste kvalitet og er vejrbestandigt, så det kan klare optagelser under alle forhold.

Objektivet er et godt valg til portrætbilleder både på grund af UD-linseelementet, der fjerner kromatisk aberration, og på grund af den enestående bokeh, der dannes af den cirkulære blænde med 9 lameller kombineret med en f/2.8-blænde.

Kombinationen af den enestående Hybrid IS, blænden på f/2.8 og det hurtige USM-autofokuseringssystem gør det til et virkeligt fantastisk objektiv med høj ydeevne, hvilket gør det populært både hos dem, der af og til tager makrobilleder, samt hos dem, som ønsker at gå i dybden med makrofotografering.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Et alsidigt objektiv, som er perfekt til portrætter

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM er et velegnet objektiv til portrætfotografering og er en fremragende tilføjelse til dit udstyr. Det giver dig mulighed for at komme særdeles tæt på dit motiv og giver dig utrolig skarp billedkvalitet.

Smukke portrætter med knivskarpe detaljer

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM giver dig alt det, du forventer af et objektiv med fast brændvidde. Den fremragende optiske kvalitet og overlegne gengivelse af meget fine detaljer er særdeles velegnet, når du ønsker at fremhæve ansigtstræk i dine portrætter.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Det perfekte perspektiv

Brændvidden på 100mm er perfekt til portrætter og giver mulighed for smukke nærbilleder uden forvrængning af ansigtstræk. Hybrid IS muliggør optagelse af smukke, håndholdte billeder i svagt lys.

Glem ikke detaljerne

Blænden på f/2.8 giver lav dybdeskarphed, hvilket skaber indtryk af afstand. Dermed kommer motivet til at stå ud i forhold til baggrunden og tiltrækker opmærksomheden på det, du ønsker.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Billedgalleri

Se galleri

Specifikationer

Klik på nedenstående knap for at se alle specifikationer for EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.

Tilbehør