Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Få levende farver og imponerende fotoprint i sort/hvid med Photo Paper Pro Luster - fotopapir med professionel halvmat tekstur for et traditionelt fotolab-udseende, som du kan lave derhjemme.

Fordele

  • Glat, halvmat overflade
  • Enestående farvegengivelse
  • Print i sort/hvid med jævnt toneforløb
  • Fremragende modstandsdygtighed over for falmen
  • Perfekt match til PIXMA Pro-printere

Funktioner

Kig nærmere på Canon Pro Luster LU-101

Professionelle


Dette glatte satinfotopapir til inkjetprintere minder om det traditionelle RC-papir, der bruges i et mørkekammer. Det er udviklet til professionelle fotografer, der ønsker at vise deres arbejde optimalt uden at sende billeder til et fotolab.

Imponerende print


Photo Paper Pro Luster er udviklet med henblik på at skabe et ensartet udseende og giver levende farver og skarpe detaljer samt fantastiske sort/hvid-print med fyldige mørke nuancer og bløde toner.

Fotos, der holder hele livet


Photo Paper Pro Luster, der er optimeret til brug sammen med Canons PIXMA Pro-fotoprintere, giver enestående billedkvalitet og længere levetid. Når det bruges med originalt Canon LUCIA- eller ChromaLife100+-blæk, beskyttes fotos mod nedbrydning forårsaget af gasarter og lys, for at beskytte værdifulde minder, så du trygt kan vise eller sælge dine billeder.

Ensartethed


Den hurtige tørretid, de vandafvisende egenskaber og den endnu blankere overflade end halvblankt papir, tilskrives papirets finkornede belægning. Ensartet billedtone og -farve uanset hvilke lysforhold billedet vises under, gør papiret ideelt til studier og udstillinger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Pro Luster LU-101, dets funktioner og hvad det kan.

260-gsm

Vægt i gram pr. kvadratmeter

0.26-mm

Tykkelse i mm

Fotosoftware

Bringer minder til live igen med software, der inspirerer til kreative måder at printe på.

Læs mere