Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Med den største blændeåbning af alle objektiver i denne gruppe er superhurtige EF 50mm f/1.2L USM perfekt, når det kommer til lav belysning; det egner sig fremragende for den professionelle fotojournalist, der vil have kontrol over billeddybden eller tage billede indendørs uden flash.

Fordele

  • L-seriens design og optik
  • Stor f/1,2 blændeåbning
  • Hurtig, stille autofokus
  • Super Spectra overflader
  • Cirkulær blændeåbning for fremragende baggrundsbokeh
  • Videregiver afstandsinformationer til kameraer med E-TTL II flash system
  • Soft case og objektivhætte

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 50mm f/1.2L USM

Kvalitet i L-serien


EF 50mm f/1.2L USM er udtryk for Canons højeste standarder inden for præcisionsoptik. L-serien er Canons flagskib blandt rækken af professionelle objektiver og forbinder en fantastisk billedydeevne og ultimativ anvendelighed med et design, som er modstandsdygtig overfor støv og fugt.

Stor f/1.2 blændeåbningEn stor maksimal blændeåbning på f/1.2 giver mulighed for optagelser ved høj hastighed ved svagt lys, uden at der er brug for flash. Den store åbning giver også fin kontrol over billeddybden.

Fremragende baggrundsbokehEn rund tromleåbning bidrager til at skabe en smuk, jævn baggrundsbokeh; ideelt til at isolere objekter ved store åbninger og for fængslende portrætfotografier.

Hurtig, stille autofokusEn Ring-type USM (Ultrasonisk motor) bruger ultrasoniske frekvensvibrationer til næsten lydløst at opnå hurtig autofokus. En højhastigheds-CPU og en forbedret AF-algoritme bidrager yderligere til AF-hastigheden. Det gode greb holder objektivet meget nøjagtigt og uden efterjustering på plads. Man kan bruge fuldtids elektronisk manuel fokus override uden at skulle forlade AF.

Super Spectra-overfladerSuper Spectra linseoverflader og linselementformer forhindrer lysskær og skygger - som kan nemmere forekomme i digitale kameraer på grund af refleksioner fra billedsensoren. Overfladerne kan også bidrage til at opnå en ægte farvebalance og øge kontrasten for livagtige hi-fidelity optagelser.

Videregiver afstandsinformationer til E-TTL IIObjektivet videregiver afstandsinformationer til E-TTL II flashsystemet i kompatible EOS kameraer for at sikre den optimale flashmåling.

Tilbehør


EF 50mm f/1.2L USM objektivet leveres i en objektivcylinder og en blød objektivtaske.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 50mm f/1.2L USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products