Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Glat struktur med varm, hvid tone for print uden reflekterende glans. Ideel til sort/hvid- og farvefotografier såvel som kunstgengivelser, hvor varme farver og grå toner er smukt udtrykt.

Fordele

  • Fortrinlig varm farvegengivelse
  • Perfekte toneovergange i sort/hvid-print
  • Glat, ikke-glinsende mat overflade
  • Perfekt match til PIXMA Pro-printere

Funktioner

Kig nærmere på Canon Pro Premium Matte PM-101

Førsteklasses udseende og tekstur


Pro Premium Matte-papir, der er udviklet med professionel kreativitet i tankerne, har en glat tekstur med varm hvid tone for de ekstra særlige print uden reflekterende glans. Dette kraftige papir giver en fornemmelse af høj kvalitet med fremragende planhed.

Professionelt print


Pro Premium Matte, der er designet til at give optimale resultater fra Canons professionelle udvalg af PIXMA-fotoprintere, giver iøjnefaldende print hver gang med pigmentbaseret LUCIA-blæk samt farvebaseret ChromaLife100+-blæk.

Fremragende farvegengivelse


Dette alsidige papir er ideelt til print af fotografier i sort/hvid og farvefotografier såvel som kunstgengivelser, hvor varme farver og grå toner er fremragende gengivet. Billeder, der er printet på dette utroligt glatte papir, får en mere elegant finish sammenlignet med blanke standardfotos.

Fotos, der holder hele livet


Photo Paper Pro Premium Matte tilbyder fremragende billedkvalitet og lang levetid. Når det bruges med originalt Canon-blæk, beskyttes fotos mod nedbrydning forårsaget af gasarter og lys, så du trygt kan vise eller sælge dine billeder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Pro Premium Matte PM-101, dets funktioner og hvad det kan.

210-gsm

Vægt i gram pr. kvadratmeter

0.31-mm

Tykkelse i mm

Fotosoftware

Bringer minder til live igen med software, der inspirerer til kreative måder at printe på.

Læs mere