Objektiver til EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Denne adapter, som er designet til brug med Canon EOS R-systemet, gør det muligt at bruge EF- og EF-S-objektiver sammen med EOS R-kameraet.

 • Brug eksisterende objektiver med EF- og EF-S-fatning på Canon EOS R-kameraer

  Canon-objektivadapteren EF-EOS R gør det muligt at bruge objektiver med EF- og EF-S-fatning på Canon EOS R-kameraer, så ydeevnen og funktionaliteten på EOS digitale spejlreflekskameraer bevares.

 • Let og brugervenlig

  Med en vægt på ca. 110 g passer denne praktiske adapter perfekt i din udstyrstaske, så den er tilgængelig, når du har brug for det. Du skal blot justere monteringsmærkerne på både objektivet og adapteren, dreje objektivet med uret, indtil du hører et klik og fastgøre det til kameraet, som du normalt ville gøre.

 • Bygget til professionel brug

  Canon-objektivadapteren EF-EOS R er vejrbestandig mod støv og fugt og har en objektivfatning i metal på både bagsiden og forsiden. Adapterens udvendige finish passer til både kamera og objektiv.

Du vil måske også være interesseret i

 • EOS R-adaptere

  Et udvalg af EF-EOS R-objektivadaptere, som gør det muligt at bruge EF- og EF-S-objektiver sammen med Canon EOS R-kameraer og tilføje ny funktionalitet til eksisterende optik.

 • Find objektiv

  Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

 • Objektivadapter EF-EOS R med kontrolring

  Objektivadapteren EF-EOS R med kontrolring har en objektivkontrolring, som kan bruges til at justere blænde, lukkertid, ISO og eksponeringskompensation, mens du stadig kigger gennem dit EOS R-kamera.

 • Objektivadapter EF-EOS R med drop-in-filter

  Med objektivadapterne EF-EOS R med drop-in-filter kan du bruge drop-in-filtre til at ændre eksponeringen og skabe effekter.

 • EOS R-system

  R-systemet er designet til den rastløse skaber. Det er et problemfrit system, der arbejder intuitivt sammen med dig for at opnå din unikke vision.