KØBSGUIDE

Canons tips til julegaver

Find de perfekte gaver til familie og venner her i gavesæsonen!
En familie, der fejrer og synger karaoke og fanger øjeblikket på et Canon PowerShot PX.

Har du brug for gaveidéer til kreative mennesker? Uanset om du vil overraske vloggeren i dit liv med et nyt kamera eller forkæle en fotografistuderende med en opgradering til et fullframe-kamera, kan du være sikker på at finde den perfekte gave med vores omfattende gaveguide.

Nogle mennesker kan det være svært at købe til, men et nyt stykke teknologi kan være lige det, din elskede leder efter. Vi har samlet nogle forslag til de bedste Canon-gaver til alle, der elsker at være kreative, uanset budgettet. Fra vlogging-kit til banebrydende spejlløse kameraer – her finder du nogle af de bedste anbefalinger til familie og venner.

Gaver til vloggere, bloggere og content creators

En mand, der går på en strand og filmer sig selv med PowerShot G7 X Mark III.

Ud over at optage utrolig 4K-video er Canon PowerShot G7 X Mark III et effektivt værktøj til fotografering. Det kan optage fotos med 20,1 Megapixel opløsning ved op til 30 billeder pr. sekund i RAW Burst-funktion for op til 70 billeder.

En kvinde med en uldhat, der holder et Canon EOS RP op til øjet.

Canon EOS RP med 26,2 Megapixel opløsning er det mindste og letteste fullframe EOS-kamera, men det er fyldt med kreative funktioner, herunder HDR- og multieksponeringsoptagelse, lydløs funktion og fokus-bracketing til knivskarpe nærbilleder.

Hvis du har læst vores guide om Canon-kameraer til vlogging, ved du allerede, at Canon PowerShot G7 X Mark III er den perfekte gave til folk, der ønsker at lave videoer i høj kvalitet, som kan deles online.

Det er kompakt nok til at have i lommen, uanset hvor man er, men har en stor sensor af 1,0-typen og leverer skarp 4K-video. Det har endda en 3,5 mm-mikrofonindgang, så man kan tilslutte en ekstern stereomikrofon – som f.eks. den lette Canon DM-E100 – for at få krystalklar lyd.

PowerShot G7 X Mark III åbner for nye kreative muligheder for videofotografer med 120 fps, højhastigheds Full HD-video til jævne slowmotion-optagelser samt social media-venlig lodret filmafspilning. Det leveres endda med en indbygget Live Streaming-funktion.

Betjening af PowerShot G7 X Mark III er nemt takket være den intuitive 3" touchscreen, som kan vippes 180 grader til vlogging. For endnu nemmere betjening med én hånd er der det lette Canon stativgreb HG-100TBR, som har en trådløs fjernbetjening plus et praktisk mikrofonbeslag og også fungerer som et robust stativ, når der er behov for ekstra stabilitet.

Hvis den person, du køber til, ønsker et kamera med udskiftelige objektiver, er Canon EOS RP et fantastisk kreativt værktøj. Det byder også på videoopløsning på op til 4K og har jævn og nøjagtig Dual Pixel CMOS-autofokus ved optagelse af Full HD-video.

Canon RF 16mm F2.8 STM er et godt valg af objektiv, når der vlogges med EOS RP. Den ultrabrede visning kan indeholde mange detaljer, mens den store f/2.8-blænde gør det muligt at skabe det der biograflook. Det er også udstyret med en superstøjsvag fokuseringsmotor, som er mindre tilbøjelig til at blive opfanget af mikrofonen på video.

Gaver til fotografer, der ønsker at gå over til fullframe

En kvinde i en grå jumper, der holder et Canon EOS 6D Mark III-kamera.

Canon EOS 6D Mark II vil hjælpe dig med dine næste skridt på din kreative rejse og er ideelt til optagelse af portrætter, landskaber og endda video.

En mand holder et Canon EOS R6 op og justerer indstillingerne på skærmen.

Canon EOS R6 introducerer banebrydende teknologi som f.eks. lydløs optagelse med 20 billeder/sek. og en indbygget billedstabilisator, der giver op til 8-stops stabilisering med en række objektiver. Det har også avanceret Dual Pixel CMOS AF II-fokusering, der automatisk kan spore folks øjne.

Canon EOS 6D Mark II er et fremragende valg for dem, der opgraderer til fullframe. Dette klassiske digitale spejlreflekskamera understøttes af Canons omfattende udvalg af EF-objektiver og er fyldt med nyttige teknologier, herunder 45 AF-punkter af krydstypen til præcis autofokus, indbygget GPS og en LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes. Når det parres med et allround-objektiv som Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, som har optisk billedstabilisering og et alsidigt fokusområde, er EOS 6D Mark II den ideelle indgang til fotografering med digitale fullframe-spejlreflekskameraer.

Canon EOS RP er begyndervenligt, men fyldt med kreative funktioner og er et spejlløst kamera, der giver fotografen mulighed for at bringe fotografering op på et højere niveau. Kameraets fullframe-sensor gør det nemt at opnå professionelt udseende korte fokuseffekter til portrætter og nærbilleder, og den banebrydende RF-fatning låser op for et nyt niveau af fullframe-billedkvalitet.

Som det mest prisbillige kamera i serien af spejlløse kameraer i Canon EOS R-systemet er EOS RP en fantastisk adgangsbillet til en verden af højtydende Canon RF-objektiver. Canons hidtil bedste objektiver leverer utrolig billedkvalitet og funktioner, der ikke har været mulige før – se det lette Canon RF 800mm F11 IS STM supertelefotoobjektiv, som er ideelt til kommende naturfotografer, eller det alsidige Canon RF 50mm F1.8 STM til fantastiske billeder med stor blænde.

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet er et fantastisk supplerende objektiv til EOS RP, der dækker alt fra landskaber i vidvinkel til portrætter af venner og familie, uden at man behøver skifte objektiv.

Canon RF 24-105mm F4L IS USM giver en endnu bedre ydeevne med professionel L-serie-konstruktionskvalitet og en fast maksimal blænde på f/4, hvilket giver en ensartet eksponering, selv når objektivet er zoomet. Det passer især godt sammen med Canon EOS R6, som er et spejlløst fullframe-kamera, der er bygget til mere krævende motiver. Med sin højeste bursthastighed på 20 billeder pr. sekund og det intelligente AF-system, som kan genkende og spore øjne, ansigter og dyr, gør EOS R6 det nemmere end nogensinde før at tage spændende action-billeder.

Canon-gaver til at fange familieøjeblikke – indendørs eller udendørs!

En ung pige med hue på kigger gennem søgeren på et Canon PowerShot ZOOM-kamera.

Enkeltheden ved Canon PowerShot ZOOM betyder, at du kan komponere og tage dit billede på få sekunder.

To Canon PowerShot PX-kameraer, et sort og et hvidt, på en festligt dekoreret bordplade.

Takket være det 19-57mm store zoomobjektiv, der kan panorere 340° og vippes 110°, kan Canon PowerShot PX automatisk komponere fotos og videoer på farten. For ekstra bekvemmelighed leveres det med stemmeaktivering og motivgenkendelse samt indbygget Wi-Fi og nem USB-C-opladning.

Canon EOS 850D er et fantastisk allround-kamera til at fange enestående familieøjeblikke som utroligt detaljerede fotos med 24,1 Megapixel opløsning eller fantastiske 4K-filmklip. Et avanceret autofokussystem med 45 AF-punkter af krydstypen sikrer, at motiver i hurtig bevægelse er i fokus, og ved at parre kameraet med et billedstabiliseret objektiv som f.eks. Canon EF 16-35mm F4L IS USM bliver det nemmere at tage skarpe billeder på et familieeventyr udendørs.

Hvis du vil have endnu mere raffineret ydeevne, skal du overveje Canon EOS 90D. Det er et digitalt spejlreflekskamera med avancerede specifikationer, der kan tage fotos med en høj opløsning på 32,5 Megapixel med op til 10 billeder pr. sekund. Ligesom EOS 850D kan det optage 4K-video, og det leveres med indbygget Bluetooth og Wi-Fi, hvilket gør det nemt at dele billeder i beskeder og på sociale medier samt fjernbetjene kameraet til fantastiske familieselfies via Canon Camera Connect-appen på din smartphone.

EOS 850D og EOS 90D er lette nok til at tage med overalt, men hvis du vil have et familievenligt valg derhjemme, skal du overveje Canon PowerShot PX. Dette smarte kompaktkamera kan automatisk følge begivenhederne og komponere fotos og videoer ved hjælp af det specielle objektiv med panorering og tilt. Kameraet kan også prioritere bestemte ansigter i en scene, og det leveres med stemmeaktivering, hvilket gør det utroligt nemt at bruge.

Til videoentusiasten i dit liv er der Canon PowerShot ZOOM, et kamera, der nemt kan ligge i hånden. Dette karakteristiske monokular har en zoom, der hurtigt skifter mellem 100mm og 400mm, og det har en digitalt forbedret 800mm-zoomindstilling til billeder, der fyldes af fjerne motiver. Det er det perfekte valg til udendørs videoer og fotos, især hvis man vil observere vilde dyr.

Giv dem, du holder af, noget, der forbedrer deres kreative side denne jul.Skrevet af Marcus Hawkins

Relaterede produkter

Relaterede artikler