KØBSGUIDE

Canons tips til julegaver

Find de perfekte gaver til familie og venner her i gavesæsonen!
En Canon SELPHY CP1500 pakket ind i et rødt bånd og omgivet af slørede lyskæder.

Har du brug for nogle julegaveidéer til kreative mennesker? Canon dækker dig ind. Uanset om du er på udkig unikke gaver til en fotograf, vil overraske vloggeren i dit liv med et nyt kamera eller forkæle en fotostuderende med en opgradering til et fullframe-kamera, kan du være sikker på at finde den perfekte gave med vores omfattende julegaveguide.

Nogle mennesker kan det være svært at købe til, men et nyt stykke teknologi kan være lige det, din elskede leder efter. Vi har samlet nogle forslag til de bedste Canon-gaver til alle, der elsker at være kreative, uanset budgettet. Fra vlogging-kit og banebrydende spejlløse kameraer til Canon-objektiver, der giver dig mulighed for at fange verden på spændende nye måder, du kan finde nogle af de bedste gaver til familie og venner. Vær advaret: Du vil sandsynligvis også finde inspiration til din egen ønskeliste.

Gaver til vloggere, bloggere og content creators

To kvinder filmer sig selv med et Canon PowerShot V10 vlogging-kamera foran et juletræ pyntet med lyskæder.

Canons PowerShot V10's enkle betjening, kompakte design og fuldautomatiske programmer gør det nemt at komme i gang med vlogging. Hvis du kender nogen, der allerede ejer et PowerShot V10, er Canon DM-E100-mikrofonen og stativgrebet HG-100TBR ideelt tilbehør.

En kvinde i et pink jumpsuit, der filmer en blomsterudstilling med et Canon EOS R50-kamera.

EOS R50 er fyldt med kreative funktioner, der venter på at blive udforsket. Den leveres med fokus-bracketing og dybdesammensætning til f.eks. optagelse af næroptagelser med udsøgte detaljer og en kreativ bracketing-funktion, der giver flere billedredigeringer, så du kan vælge dine favoritter.

Hvis du har læst vores guide om Canon-kameraer til vlogging, ved du allerede, at Canon PowerShot V10 er den perfekte gave til folk, der ønsker at lave videoer i høj kvalitet, som kan deles online.

Kameraet er kompakt nok til at have i lommen, uanset hvor man er, men har en stor sensor af 1,0-typen og leverer skarp 4K UHD-video. Det er udstyret med stereomikrofoner, men det har også en 3,5 mm-mikrofonindgang, så man kan tilslutte en ekstern stereomikrofon – som f.eks. den lette Canon DM-E100 – for at få krystalklar lyd.

Med ultravidvinkelobjektivet – svarende til 19mm på et fullframe-kamera – kan du optage mere i billedet, mens forbedret billedstabilisering gør det muligt at optage stabile optagelser, selv når du går. Det leveres endda med en indbygget livestreaming-funktion og kan fjernstyres ved hjælp af Canon Camera Connect-appen.

Det er nemt at betjene PowerShot V10 takket være den intuitive 5 cm-touchscreen, der kan vippes 180 grader opad til vlogging. Den indbyggede fod kan justeres til både lav- og højvinklet optagelse, og den er også udstyret med en standardstativmontering. For endnu nemmere betjening med én hånd er der det lette Canon stativgreb HG-100TBR, som har en trådløs fjernbetjening plus et praktisk mikrofonbeslag og også fungerer som et robust stativ, når der er behov for ekstra stabilitet.

Hvis den person, du køber til, ønsker et kamera med udskiftelige objektiver, er Canon EOS RP et fantastisk kreativt værktøj. Det byder også på videoopløsning på op til 4K og har jævn og nøjagtig Dual Pixel CMOS-autofokus ved optagelse af Full HD-video.

Canon RF 16mm F2.8 STM er et godt valg af objektiv, når der vlogges med EOS RP. Den ultrabrede visning kan indeholde mange detaljer, mens den store f/2.8-blænde gør det muligt at skabe det der biograflook. Det er også udstyret med en superstøjsvag fokuseringsmotor, som er mindre tilbøjelig til at blive opfanget af mikrofonen på video.

Canon EOS R50 er måske det perfekte spejlløse kamera til seriøse content creators, og det har funktioner, der findes på mere avancerede Canon EOS R-systemkameraer . Men det er kompakt, let og nemt at bruge for dem, der er mere vant til at optage med en smartphone.

Film, der er optaget med EOS R50, ser fantastiske ud. Dets 4K UHD-optagelser oversamples fra 6K for at give bedre kvalitet end standard 4K-video, mens Dual Pixel CMOS AF fjerner alt det hårde arbejde med at holde alting skarpt. Kameraet kan også bruges som webkamera til virkelighedstro videoopkald eller streaming, med touchscreenen, der kan vippes og drejes, er det nemt at optage fra kreative vinkler.

Gaver til dem, der elsker fotografering, og ønsker at gå over til fullframe

En kvinde står på en bro, holder et Canon EOS R8-kamera op og ser på skærmen på bagsiden.

Ud over at optage biograflignende 4K-video optager Canon EOS R8 overdådige Full HD-optagelser i slowmotion ved op til 180p.

Et par hænder holder et Canon EOS RP-kamera op med touchscreenen, der kan vippes og drejes, foldet ud og opad, den viser en person, der står foran et vindue og en murstensvæg.

Canon EOS RP med 26,2 Megapixel opløsning er et lille og let fullframe EOS-kamera, men det er fyldt med kreative funktioner – herunder HDR- og multieksponeringsoptagelse, lydløs funktion og fokus-bracketing til knivskarpe nærbilleder.

Canon EOS R8 er et fremragende valg for dem, der vil opgradere til fullframe. Dette lette spejlløse kamera med 24,2 Megapixel opløsning understøttes af Canons omfattende RF-objektivserie og er fyldt med nyttige teknologier, herunder banebrydende Dual Pixel CMOS AF II-fokusering med intelligent motivregistrering og -sporing. Dette kan automatisk finde og spore en lang række forskellige motiver, herunder mennesker, hunde, fugle, biler og fly – helt ud til kanten af rammen.

EOS R8 har også masser af avancerede videofunktioner, f.eks. zebraer, fokus-peaking og en advarsel om falsk farve, der hjælper dig med at opnå mere professionelle resultater.

Canon EOS RP er begyndervenligt, men fyldt med kreative funktioner og er et spejlløst kamera, der giver fotografen mulighed for at bringe fotografering op på et højere niveau. Kameraets fullframe-sensor gør det nemt at opnå professionelt udseende korte fokuseffekter til portrætter og nærbilleder, og den banebrydende RF-fatning låser op for et nyt niveau af fullframe-billedkvalitet.

Som det mest prisbillige fullframe-kamera i serien af spejlløse kameraer i Canon EOS R-systemet er EOS RP en fantastisk adgangsbillet til en verden af højtydende Canon RF-objektiver. Canons hidtil bedste objektiver leverer utrolig billedkvalitet og funktioner, der ikke har været mulige før – se det lette Canon RF 800mm F11 IS STM supertelefotoobjektiv, som er ideelt til kommende naturfotografer, eller det alsidige Canon RF 50mm F1.8 STM til fantastiske billeder med stor blænde.

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet er et fantastisk supplerende objektiv til EOS RP, der dækker alt fra landskaber i vidvinkel til portrætter af venner og familie, uden at man behøver skifte objektiv.

Canon RF 24-105mm F4L IS USM giver en endnu bedre ydeevne med professionel L-serie-konstruktionskvalitet og en fast maksimal blænde på f/4, hvilket giver en ensartet eksponering, selv når objektivet er zoomet.

Canon-gaver til at fange familieøjeblikke – indendørs eller udendørs!

En smilende kvinde holder et Canon EOS R100 op til sit ansigt for at tage et familiebillede i haven.

Med sine nyttige guidede menuer og Creative Assist er Canon EOS R100 et nemt kamera at tage med og optage med. Hvis du forbinder telefonen til kameraet, kan du vælge at få dine fotos og videoer sendt automatisk til telefonens bibliotek, mens du optager.

To Canon PowerShot PX-kameraer, et sort og et hvidt, på en festligt dekoreret bordplade.

Takket være det 19-57mm store zoomobjektiv, der kan panorere 340° og vippes 110°, kan Canon PowerShot PX automatisk komponere fotos og videoer på farten. For ekstra bekvemmelighed leveres det med stemmeaktivering og motivgenkendelse samt indbygget Wi-Fi og nem USB-C-opladning.

Canon EOS R100 er et fantastisk allround-kamera til at fange enestående familieøjeblikke som utroligt detaljerede fotos med 24,1 Megapixel opløsning eller fantastiske 4K UHD-filmklip. Et avanceret Dual Pixel CMOS-autofokussystem sikrer, at motiver i hurtig bevægelse er i fokus, og ved at parre kameraet med et billedstabiliseret objektiv som f.eks. Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM bliver det nemmere at tage skarpe billeder på et familieeventyr udendørs.

Det er også nemt at dele disse minder. Kameraet har en Wi-Fi-forbindelse, hvilket gør det nemt at tilføje billeder til beskeder eller slå dem op på sociale medier, og du kan fjernbetjene kameraet for at få fantastiske familieselfies via Canon Camera Connect-appen på din smartphone.

En anden familievenlig løsning er Canon PowerShot PX. Dette smarte kompaktkamera kan automatisk følge begivenhederne og komponere fotos og videoer ved hjælp af det specielle objektiv med panorering og tilt. Kameraet kan også prioritere bestemte ansigter i en scene, og det leveres med stemmeaktivering, hvilket gør det utroligt nemt at bruge.

Til videoentusiasten i dit liv er der Canon PowerShot ZOOM, et kamera, der nemt kan ligge i hånden. Dette karakteristiske monokular har en zoom, der hurtigt skifter mellem 100mm og 400mm, og det har en digitalt forbedret 800mm-zoomindstilling til billeder, der fyldes af fjerne motiver. Det er det perfekte valg til udendørs videoer og fotos, især hvis man vil observere vilde dyr.

En kompakt printer som Canon SELPHY CP1500 fuldender den kreative julefotograferingspakke. Denne trådløse model producerer levende print i postkortstørrelse på kun 41 sekunder, hvilket gør den perfekt til at uddele minder fra familiesammenkomster, mens de stadig er i gang. Printene kan holde i op til 100 år1, når de gemmes i et album, så fremtidige generationer også kan genopleve disse øjeblikke.

Giv dem, du holder af, noget, der forbedrer deres kreative side denne jul.

Marcus Hawkins
  1. Ved opbevaring i et album. Baseret på en accelereret testmetode, ved en temperatur på 23 °C og en luftfugtighed på 50 %.

Relaterede produkter

Relaterede artikler