PRINT

De bedste printere til designere

Printere er vigtige værktøjer for freelance-designere og dem, der nu arbejder hjemmefra, men hvordan vælger du den rigtige model til dine behov?
En Canon PIXMA TR150 printer et billede af en lille blå vase, som er inspireret af den, der står ved siden af.

Efterhånden som den måde, vi arbejder på, bliver mere og mere fleksibel, er det stadig vigtigere, at dit hjemmekontor eller studie er udstyret med de værktøjer, du har brug for til at udføre dit arbejde effektivt. For dem, der arbejder i den kreative branche, især designere, er en printer et vigtigt værktøj. Fra korrekturlayout til oprettelse af trykte kopier til kundens godkendelse og håndtering af den daglige administration – en printer af høj kvalitet kan spare dig tid og hjælpe dig med at få flere opgaver. Men hvilke funktioner skal du holde øje med?

Skarpe tekst- og designdetaljer, jævne farveovergange, naturtro farver og ensartet print-til-print er vigtige krav til kundekorrektur. Alsidighed er en anden vigtig printeregenskab. Som designer kan du få til opgave at producere alt fra visitkort og flyers til print i plakatstørrelse, så en printer, der understøtter en lang række medietyper og -formater, giver dig flere kreative muligheder og betyder færre ture til dit lokale trykkeri. Driftssikkerhed og brugervenlighed er også vigtige egenskaber, og det samme gælder praktiske funktioner som trådløs forbindelse, automatisk papirfremføring og hurtige printhastigheder.

For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken printer der passer bedst til dine designbehov, har vi sammensat et udvalg af egnede Canon PIXMA-printere, du skal overveje.

Bedste printer til store designprojekter: Canon PIXMA TS9550-serien

En printer i Canon PIXMA TS9550-serien på et skrivebord ved siden af en bærbar computer, notesblok, fotos og blyanter.

Printeren i Canon PIXMA TS9550-serien kan producere A3-print uden kant og er alligevel ikke meget større end en standard A4-printer. © Natasha Alipour

Der ses en kvindes hånd, der er ved at vende et ark papir for at demonstrere de to-sidede printmuligheder på Canon PIXMA TS9550-serien.

Automatisk tosidet print og en ADF (automatisk dokumentføder) til 20 ark er blot to af de mange funktioner, der findes på Canon PIXMA TS9550-serien. © Natasha Alipour

Alt-i-én-printeren fra Canon PIXMA TS9550-serien optager nogenlunde den samme plads som en A4-printer, men den er i stand til at producere A3-print uden kant og har en række funktioner, der gør det muligt for designere at være mere produktive med den tid, de har. En berøringsfølsom LCD-skærm på 10,8 cm gør det nemt at justere printindstillingerne, mens automatisk tosidet print og en ADF (automatisk dokumentføder) til 20 ark til A4-papir reducerer mængden af refills, du skal udføre. Det er også en velforbundet model med både Ethernet- og trådløse funktioner og understøttelse af AirPrint (iOS) og Mopria (Android) og Canons PRINT-app, så du kan printe, scanne og kopiere idéer og inspiration direkte fra din mobile enhed.

Den ultimative test af en printer er selvfølgelig selve printkvaliteten, og PIXMA TS9550-serien bruger fem individuelle ChromaLife100-blækpatroner, inklusive sort pigmentblæk til skarp tekst, til at producere detaljerede print med en albumlevetid på op til 100 år1. PIXMA TS9550-serien understøtter også en lang række kreative medier, herunder Canon High Resolution Paper, Magnetic Photo Paper og 12x12" karton.

Alt-i-én-printeren i Canon PIXMA TS8350-serien, der er lige så smuk at se på som de print, den producerer, er til grafiske designere, der ikke har brug for at printe større end A4. Det slanke design vil komplementere enhver designers arbejdsplads og bringe printydeevnen op på et højere niveau med et system med seks separate blæktanke, der reducerer kornetheden.

Bedste printer til lave driftsomkostninger: Canon PIXMA G6050

En Canon PIXMA G6050-printer, der printer et billede af et logo

Canon PIXMA G6050 kan printe op til 18.0002 sider fra kun tre sorte blækflasker, hvilket gør den til et smart valg for dem, der har et budget. © Jake Baggaley

Der ses en hånd, der fylder den sorte blæktank på Canon PIXMA G6050-printeren.

Canons klemmefri blækflasker betyder, at det er hurtigt og nemt at genopfylde de højtydende blækbeholdere på Canon PIXMA G6050. De specialdesignede flasker stopper også automatisk påfyldningen, når beholderne er fulde.

For designere, der skal producere et stort antal korrekturer af prøveprint , er en model i Canon PIXMA G-seriens MegaTank-printersortiment en meget praktisk løsning. Canon PIXMA G6050 har fire genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet og kan levere op til 18.0002 sider fra tre sorte blækflasker eller 7.7002 sider fra et sæt farveblæk. Den har også en kapacitet på 350 ark almindeligt papir og automatisk dupleksprint, så du kan bruge mindre tid på at genopfylde PIXMA G6050 med papir og blæk og mere tid på at tage dig af den kreative side af tingene.

Printhovedteknologien i PIXMA G6050 sikrer skarpe og detaljerede print, og den tilbyder også print uden kant fra 89 x 89 mm kvadratisk op til A4. Det er også en alsidig tre-i-én-løsning med både en kopimaskine og en A4-scanner, som gør det muligt at importere kunstværker og andet kildemateriale til et designprojekt uden behov for yderligere hardware. PIXMA G6050 er også cloud-kompatibel, så designs kan printes fra alle steder med kompatible services, f.eks. Google Drev og Dropbox.

Bedste printer til designere på farten: Canon PIXMA TR150

En mand, der sidder ved et bord, undersøger det billede, som hans Canon PIXMA TR150-printer netop har produceret.

Canon PIXMA TR150 producerer levende print hurtigt takket være hybridblæksystemet og printhastigheder på op til 5,5 ipm3 (billeder pr. minut). © Jake Baggaley

En mand pakker en Canon PIXMA TR150-printer ned i en sort rygsæk.

Den lille og lette Canon PIXMA TR150 passer nemt ned i en rygsæk, den har trådløse funktioner og er den perfekte bærbare printer. © Jake Baggaley

Uanset om du er en grafisk designer, der ønsker at producere prøvetryk til en kundepitch, mens du er på farten, eller arbejder eksternt – eller du blot ønsker at frigøre plads på dit hjemmekontor – er den slanke og lette Canon PIXMA TR150-printer et godt valg. Denne bærbare printer, der kan levere dokumenter og fotos uden kant i op til A4-størrelse, kan strømforsynes via lysnettet eller via en valgfri batteripakke for en ægte mobil løsning.

PIXMA TR150 anvender et hybridblæksystem med en sort pigmentblæk med farvestofbaserede farver til levende, arkiverbare print. Den er også hurtig med printhastigheder på op til 5,5 ipm3 (billeder pr. minut) i farver og 9 ipm3 i sort/hvid. Den er også kompatibel med konvolutter og specialpapir, herunder Canon High Resolution Paper, Matte Photo Paper, Double-sided Matte Paper, Restickable Photo Paper og Magnetic Photo Paper.

Alle tilslutninger og kabler er fastgjort på den ene side af printeren, så den er nem at have på trange steder, og den leveres med 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi-understøttelse4 samt Wi-Fi Direct, så du kan fortsætte med at printe trådløst uden adgang til en internetrouter. Der er endda en 1,44" OLED-skærm, så du også kan kontrollere forbindelsesstatus, få adgang til indstillinger og blækniveauer direkte.

Hvis dine mobile printbehov ikke er så krævende, giver den kompakte og praktiske Canon SELPHY Square QX10 levende 68x68 mm billeder med kant, der kan bruges til billedtekst, så du kan tilføje noter eller kommentarer, hvilket ville være ideelt til at lave en humørcollage. Nyttige funktioner omfatter USB-opladning og Wi-Fi-tilslutning samt SELPHY-refill-sæt med blæk og papir, så du kan udskifte begge dele i ét enkelt trin.

Skrevet af Marcus Hawkins

 1. ChromaLife 100-kompatibelt fotopapir omfatter Photo Paper Pro Platinum, Photo Paper Plus Glossy II, Photo Paper Plus Semi-Gloss og Photo Paper Glossy. Baseret på fremskyndet test udført af Canon i mørk opbevaring under kontrollerede temperatur-, fugtigheds- og gasforhold og simulering af opbevaring i et album med plastlommer. Canon kan ikke garantere varighed af print. Resultaterne kan variere afhængigt af det printede billede, tørretid, visnings-/opbevaringsforhold og miljømæssige faktorer.
 2. * Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftelige blæktanke efter den indledende opsætning.
 3. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
 4. Understøttelse af 5 GHz er muligvis ikke tilgængeligt i dit område.

Relaterede artikler

 • De bedste printere til studerende

  PRINT

  De bedste printere til studerende

  Alle studerende har brug for en printer – find de bedste, prisbillige muligheder, der passer til dine behov.

 • En Canon PIXMA-printer på et skrivebord på et hjemmekontor.

  PRINTTIPS

  Den bedste printer til hjemmekontoret

  Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-printeren.

 • To bygningsarbejdere printer dokumenter på en Canon PIXMA TR150. Der ligger en orange sikkerhedshjelm på bordet ved siden af dem.

  PRINTTIPS

  Print på farten med PIXMA TR150

  Få mere at vide om, hvordan en bærbar printer kan være med til at styrke mobile virksomheder.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  PRINTTIPS

  MegaTank-printere og deres fordele

  Opdag seks grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer.