Canon Plus Glossy II PP-201

Plus Glossy II PP-201

Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapir til print i overlegen kvalitet med en blank finish. Det leverer den perfekte finish til digitalfotos og alle dine efterfølgende print.

Fordele

  • Højglansfinish
  • Fotoprint i overlegen kvalitet
  • Ægte fotoudseende og -fornemmelse med mættede sorte nuancer og levende farver
  • Fremragende til blæktyperne Canon Lucia og ChromaLife100+

Funktioner

Kig nærmere på Canon Plus Glossy II PP-201

Avanceret entusiast


For den entusiastiske spejlrefleksfotograf, der skaber sine egne kunstværker, er Photo Paper Plus-serien den ideelle printpartner. Med Photo Paper Plus Glossy II's højglansfinish kommer alle fotos til at tage sig fantastisk ud.

Fotos, der tørrer med det samme


Originalt Canon-fotopapir har en mikroporøs belægning, der hurtigt suger blækket langt ned under overfladen for at forhindre, at overskydende blæk bliver hængende på papirets overflade. Resultatet: Fotoprint, der tørrer med det samme.

Perfekt glans


Blankt fotopapir fra Canon låser blækket længere nede under den blanke overflade sammenlignet med andre papirtyper. På den måde forbliver en blank finish altid blank.

Fotos, der holder hele livet


Photo Paper Plus Glossy II er en fremragende ledsager til Canon Lucia- og ChromaLife100+-blæktyperne. Kombinationen af Canons FINE-printhoved, blæk og ægte fotopapir beskytter fotos imod gasser i luften og lys, så de kostbare minder bevares til fremtidige generationer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Plus Glossy II PP-201, dets funktioner og hvad det kan.

265 gsm

Vægt i gram pr. kvadratmeter

0.27-mm

Tykkelse i mm

Fotosoftware

Bringer minder til live igen med software, der inspirerer til kreative måder at printe på.

Læs mere