Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Fortæl dine historier i 4K-video og fyld hele skærmen med detaljer

Den innovative teknologi i EOS R-systemet gør EOS R i stand til at løfte dine evner som filmskaber til et helt nyt niveau. Skab imponerende 4K-film i 10-bit-opløsning med krystalklare detaljer med et tryk på en knap.

Indfang mere med Canon Log

EOS R indeholder Canon Log, en optagelsesindstilling, der er designet til at levere et 800 procent større dynamikområde, hvilket minimerer tab af detaljer i de mørkeste og lyseste dele af billedet. Når du bruger Canon Log på EOS R, vil en ISO-indstilling på 400 levere et meget stort dynamikområde på 12 trin med neutral kontrast, hvilket er perfekt til optagelse under vanskelige lysforhold, hvor hvert element i en scene skal fanges. Vælg Canon Log, når du ved, at dine optagelser vil blive gradueret i efterredigeringen, for at udtrække fyldige farver og utrolige detaljer.

Canon EOS R record canon log

Vær selv filmskaberen

Vil du have professionelle pull focus-effekter, der flytter opmærksomheden fra den ene del af et billede til en anden, giver EOS R' Dual Pixel CMOS AF dig mulighed for at flytte fokuspunktet jævnt og præcist. Du skal blot trykke på LCD-skærmen ved de nærmeste og fjerneste fokuspunkter, som du vil flytte, så udfører EOS R smukke og jævne fokusovergange. Og når du optager uden stativ, giver Dual Sensing IS en avanceret 5-akset fordel til jævne optagelser uden rystelser, når lysniveauet falder.

Optag, se og gem

EOS R kan optage ren, ukomprimeret 4K-digitalvideo med integreret tidskode over HDMI-output i 10-bit, hvilket gør det ideelt til supplerende optagelser på store produktioner, hvor kameraets størrelse og fleksibilitet gør det til det perfekte, fleksible værktøj.

Du vil måske også kunne lide
Related article brent

EOS R

Sætter nye standarder inden for kreativitet

See capture more

EOS R

Se og optag mere med en sensor, der er bygget op omkring præcision

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Nyd EOS's verden med et udvalg af specialtilbehør

Du vil måske også være interesseret i