Full Frame DSLR Camera

Spejlrefleks og spejlløst med fullframe

Kombinerer fantastisk billedkvalitet med uovertruffen ydeevne.

Indfang alle farver og detaljer med fullframe-kameraer

Canons fullframe-kameraer tilbyder et bredt dynamikområde for at bevare detaljerne i højlys og skygger, billeder med lavt støjniveau direkte fra kameraet og kort dybdeskarphed for flotte portrætter. De er bygget til at levere professionelle resultater i alle dine optagelser.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Udvid din kreativitet med spejlløse fullframe-kameraer

Canons spejlløse fullframe-kameraer kommer med næste generation af optisk og hurtig fokuseringsteknologi. Det giver dig fordelene ved en fullframe-sensor med høj billedkvalitet, selv ved svag belysning.

Vores digitale fullframe-spejlreflekskameraer

Se vores udvalg af digitale fullframe-spejlreflekskameraer, og udforsk deres unikke funktioner og fordele.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Kompromisløs billedkvalitet og professionel ydeevne.

Få mere at vide

Digitalt fullframe-spejlrefleks

Hvorfor vælge Canon fullframe?

Indfang fremtiden

EOS R-systemet tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere dynamiske måder at indfange hvert eneste øjeblik på. Det omdefinerer grænserne for fotografi og filmproduktion.

Få mere at vide

EOS R system shot in front of an orange wall

Indfang alle detaljerne

Canons fullframe CMOS-sensorer giver dig mulighed for at tage billeder med et flot udseende takket være deres store dynamikområde, som minimerer tab af detaljer i skygger og højlys. Og i efterproduktionen kan du gøre mere med dine filer takket være et generøst eksponeringsrum.

Capture all the details

Optag i mørke omgivelser med minimal støj

Støjsvage billeder med høj klarhed er en selvfølge, når du bruger et Canon fullframe-kamera, takket være store sensorer, der opfanger så meget lys som muligt, og DIGIC-processorer, der reducerer ting, der kompromitterer optagelsen.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Lav flotte portrætter

Canon fullframe-serien tilbyder betydeligt kortere dybdeskarphed end kameraer med mindre sensorer, hvilket betyder, at når du bruger dem til at tage portrætter, kan du isolere et knivskarpt motiv mod en blød baggrund for mere stilistiske og professionelt udseende fotos.

Produce stunning portraits

Alle objektiver

Canon-objektiver er verdensberømte for at give utroligt skarpe, klare og smukke billeder fulde af farver og kontrast. De kombinerer håndværk og den nyeste optiske teknologi for at sikre enestående fotos og film.

Få mere at vide

Udvalg af Canon-objektiver

Find det system, der passer til dig

I over 30 år har det legendariske EOS-system givet fotografer og filmfolk et forspring. Med vores udvalg af kameraer og objektiver har vejen til større kreativitet aldrig været nemmere.

Få mere at vide

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R og EOS M50

I hænderne på professionelle

EOS R-kameraet er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Se alle artikler

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services