KREATIVT PRINT

Print dine minder, mens de skabes: Vælg den bedste bærbare fotoprinter til dig

Canon tilbyder en række kompakte fotoprintere, som du nemt kan bruge derhjemme eller på farten. Find ud af, hvilken der passer bedst til dine behov.
En sort Canon SELPHY CP1500, en grøn Canon SELPHY Square QX10, en Canon Zoemini S2 i Teal og Canon Zoemini 2 i Rose Gold er spredt ud på en grå baggrund, omgivet af print, klistermærker og tilbehør.

Bærbare printere er en sjov måde at bevare og dele minder på og meget mere. Fra print af klistermærker til at sætte et personligt præg på dine gadgets til scrapbøger, der dokumenterer dit liv, eller til at skabe postkort fra hele verden kan Canons bærbare fotoprintere bruges til alle slags kreative opgaver.

De tilbyder en række forskellige formater, papirdimensioner, funktioner og teknologier, der passer til dine printbehov, afhængigt af præcis hvad du vil printe, og hvad du vil gøre med slutresultatet.

Lad os se på, hvordan modellerne klarer sig, og hvad de hver især kan tilbyde hvad angår bærbarhed, papirtype, printformat og meget mere, så du kan finde den perfekte printpartner.

Canon Zoemini-serien

En Canon Zoemini 2 i Rose Gold står mod en klar blå baggrund ved siden af en White og en Teal Canon Zoemini S2.

Canon Zoemini-kameraer og -printere er perfekt bærbare og ideelle til at producere print, der kan deles på stedet, mens du skaber minder.

Den anden generation af Canon Zoemini-modeller er lille nok til at kunne ligge i en lomme og vejer mindre end mange smartphones, og de er perfekte til print på farten. Hvis du mødes med venner, kan du forvandle digitale fotos til fysiske print på få sekunder og give dem et minde om en særlig begivenhed. De er også ideelle til festivaler, aftener i byen og meget mere – hvor du måske vil fange og se dit print med det samme.

Uanset hvor du befinder dig, kan du få mest muligt ud af papirark med klæbende bagside, som er ideelle til at sætte dine yndlingsbilleder på alt fra køleskabet til en drikkeflaske. Takket være Canons ZINK™-printteknologi (Zero Ink) er der intet rod eller besvær, og emballagen holdes på et minimum, mens Canon Mini Print-appen giver dig fuld kreativ kontrol og giver dig mulighed for at få præcis det look, du ønsker.

Canon Zoemini S2

En hånd holder en hvid Canon Zoemini S2, en anden hånd fjerner et print fra den. I baggrunden er der et udvalg af pakker med printerpapir og en notesbog med et ark med to trykte klistermærker øverst.

Med Canon Mini Print-appen kan du tilføje rammer, filtre og kruseduller til dine billeder, før du printer dem. Der er også muligheder for at styre kameraet i Canon Zoemini S2 fra din telefon, komplet med live-visning og selvudløserfunktioner, når du selv vil være med i billedet.

På trods af den kompakte konstruktion er Canon Zoemini S2 en helt selvstændig enhed. Den drives af sin egen interne genopladelige batteripakke med tilstrækkelig strøm til at lave op til 25 fotoprint fra en enkelt opladning, og der er ingen blækpatroner eller en farvebåndspakke. Med ZINK-teknologi er al kemien til udvikling af fotoprint indbygget i papiret, som er 50 x 76 mm og passer ind i printeren i poser med 10 stk.

To-i-én Canon Zoemini S2 har også et indbygget 8 MP digitalkamera og leveres komplet med et spejl til selfies, samt en ringlampe til ekstra belysning. Der er også et MicroSD-kortslot ud over den indbyggede hukommelse, så du kan gemme fotos og printe dem.

Bluetooth-tilslutning giver dig mulighed for at parre printeren med din smartphone og drage fordel af live-visning i Canon Mini Print-appen for mere nøjagtig optagelse og mulighed for at tilpasse billeder med kreative filtre og finish.

Canon Zoemini 2

En hånd holder en Canon Zoemini 2 i Rose Gold op, en anden hånd fjerner et ark klistermærkepapir fra den med to runde klistermærker med fotos trykt på.

Både Canon Zoemini 2- og Canon Zoemini S2-modellerne giver dig mulighed for at printe runde klistermærker med mulighed for Canon ZINK™ ZP-Circle-fotopapir.

Canon Zoemini 2 er endnu lettere end Canon Zoemini S2, og den holder vægten på et absolut minimum, da den ikke har et indbygget kamera. Det tager også mindre tid at genoplade, og med Canon Mini Print-appen kan du gøre fuld brug af de billeder, du tager på din smartphone eller tablet, og du kan også få adgang til fotofiler på dine Facebook-, Instagram-, Google-fotos, Dropbox- eller iCloud-konti.

Canon Mini Print-appen fokuserer på sjov med mulighed for at tilføje kruseduller og billedtekster samt til at oprette collager med flere print. Igen leverer ZINK-teknologi fotoprint i høj kvalitet på 50 x 76 mm papir med aftagelig, genanvendelig bagside, og disse print er udtværingsfri, slidstærke og vandafvisende.

En anden smart løsning med begge Canon Zoemini-printere er, at du kan lave runde klistermærker samt traditionelle rektangulære print, som er ideelle til mærkning af genstande i hjemmet og til brug i børnenes skoleprojekter.

Canon Zoemini – Specifikationer

Printerstørrelse

121 x 80,3 x 22,4 mm
120 x 84 x 21,5 mm

Vægt

188 g
177 g

Tilgængelige farver

Teal, White, Rose Gold
Navy, Pearl White, Rose Gold

Printtid

ca. 50 sek.
ca. 50 sek.

Printtype

ZINK
ZINK

Printopløsning

314 x 600 dpi
313 x 500 dpi

Kamera

8 Megapixel
-

Opladningstid

Op til 120 min.
Op til 50 min.

Kapacitet pr. opladning

25 print
20 print

Internt lager

512 MB
-

Ekstra lager

microSD, op til 256 GB
-

App

Canon Mini Print
Canon Mini Print

Papirformat

50 x 76 mm
33 mm udskårne runde klistermærker
50 x 76 mm
33 mm udskårne runde klistermærker

Canon SELPHY-sortimentet

To Canon SELPHY CP1500-printere står ved siden af to Canon SELPHY Square QX10-printere mod en lys pink baggrund.

Canons SELPHY-serien af kompakte printere fungerer problemfrit sammen med dine mobile enheder og åbner op for en verden af kreative muligheder.

Canon SELPHY-printere anvender farvesublimationprintteknologi i stedet for ZINK for at opnå uovertruffen fotoprint og en lang levetid for arkivering på omkring 100 år. De arbejder derfor med en anden type specialfotopapir, og selvom der stadig ikke er noget flydende blæk at bekymre sig om, fungerer de med et kassettebaseret bånd. Canon SELPHY-printere har også en funktion til automatisk billedoptimering til dine fotos, som registrerer og korrigerer billedfejl, justerer ansigtslysstyrke og farve og reducerer uønsket støj.

For at skabe hvert print passerer papiret gennem printeren fire gange, med flere lag af cyan, magenta og gul farve tilføjet, efterfulgt af en beskyttende blank belægning. I modsætning til inkjet-printere kan forskellige farver placeres oven på hinanden i stedet for at kræve blækdråber placeret ved siden af hinanden, så meget fine detaljer kan bevares.

Canon SELPHY Square QX10

En Canon SELPHY Square QX10-printer mod en lyserød baggrund omgivet af print, en scrapbog og tilbehør. En hånd fjerner et print fra printeren.

Den fuldt bærbare Canon SELPHY Square QX10 er ideel til mobil print ved bryllupper, fester og andre begivenheder.

Et par hænder sætter blækpatronerne ind i siden af en Canon SELPHY Square QX10-printer.

Canon SELPHY Square QX10 har integrerede farvesublimationsblæk og papirkassetter, så der ikke er nogen udstikkende dele. Den kan printe op til 20 print fra et fuldt opladet batteri.

Den fuldt bærbare Canon SELPHY Square QX10 har en intern genopladelig batteripakke samt interne kassetter til papir- og farvesublimationsbåndet. Den er derfor ideel til at tage med overalt og til at fremstille kvadratiske billeder i høj kvalitet på 68 mm, uanset hvor du ønsker det. Og selvom billederne selv er kvadratiske, har fotopapir lidt større dimensioner på 72 x 85 mm, så du kan skrive en billedtekst under billedet.

Som med Canons ZINK-fotopapir har ark til SELPHY QX10 en aftagelig bagside, der afslører en selvklæbende overflade, så du kan sætte dine print fast på stort set alle overflader, så de er ideelle til scrapbøger. Med indbygget Wi-Fi kan du printe trådløst fra en mobil enhed hurtigt og nemt på et hvilket som helst sted uden at skulle være i et Wi-Fi-hotspot. Canon SELPHY Photo Layout-appen bringer samme hastighed og brugervenlighed til kreativitet, så du kan anvende en lang række layoutindstillinger, stempler og kanter.

Canon SELPHY CP1500

En Canon SELPHY CP1500-printer med et familiefoto i printbakken. Ved siden af er der et udvalg af fotoprint, en pakke printerpapir og en hånd, der holder en smartphone, og som viser SELPHY Photo Layout-appen.

Canon SELPHY CP1500 gør det superenkelt at tilslutte dine mobile enheder og kompatible kameraer via Wi-Fi Direct med mulighed for at vise en QR-kode på den indbyggede LCD-farveskærm, som kan scannes af mobile enheder for at opnå en hurtig forbindelse.

Med printformater på op til 100 x 148 mm er Canon SELPHY CP1500 stadig kompakt og nem at flytte rundt. Det er hurtigt og nemt at lave print i postkortstørrelse, komplet med en skrivbar bagside, der omfatter adressefelter, og den er dobbelt så hurtigt til at lave print i kreditkortstørrelse.

Ligesom SELPHY Square QX10 har den Wi-Fi Direct til trådløst print fra mobile enheder, men den har også en USB-C-port til nem tilslutning af computere, kameraer og USB-flashdrev samt en SD/SDHC/SDXC-port til print direkte fra hukommelseskort. Den har også en 8,9 cm LCD-farveskærm, der giver øget brugervenlighed. Igen sikrer farvesublimationsprint i professionel kvalitet med en levetid på op til 100 år1.

Men i modsætning til SELPHY Square QX10 kan SELPHY CP1500 printe i en række forskellige formater, herunder postkort, kreditkortstørrelse og ark med miniklistermærker, der opnås ved hjælp af forskellige papirkassetter. Hvis du f.eks. vil printe fotos og etiketter i kreditkortstørrelse (54 x 86 mm), skal du bruge PCC-CP400-papirkassetten.

SELPHY Photo Layout-appen gør det nemt at lave tilpassede fotos, postkort, miniklistermærker og bogmærker direkte fra din mobiltelefon eller tablet takket være et bredt udvalg af medfølgende papir- og farvesublimationskassetter til SELPHY CP1500. Med denne model kan du også tilføje en QR-kode til print, så modtagerne kan scanne med deres mobile enhed og øjeblikkeligt blive ført til et online-album, en video eller en webside.

Canon SELPHY – Specifikationer

Printerstørrelse

102 x 143 x 31 mm
182 x 58 x 133 mm

Vægt

445 g
850 g

Tilgængelige farver

Black, White, Pink, Green
Black, White, Pink

Printtid

43 sek.
23 sek. (54 x 85 mm)
41 sek. (100 x 148 mm)

Printtype

Farvesublimering
Farvesublimering

Printopløsning

287 x 287 dpi
300 x 300 dpi

Batteri

Internt genopladelig
Tilbehør

Tilslutningsmuligheder

Wi-Fi
Wi-Fi, USB, SD/SDHC-kort

LCD-skærm

-
8,9 cm

App

SELPHY Photo Layout
SELPHY Photo Layout

Papirformat

72 x 85 mm, 68 x 68 mm printområde
100 x 148 mm
54 x 86 mm
54 x 54 mm
22 x 17,3 mm

En Canon SELPHY CP1500, SELPHY Square QX10 og Canon Zoemini 2 står på en grå overflade med et print fra hver af dem under hver printer.

Uanset hvordan du vil vise dine fotos frem, er der en kompakt Canon-printer til dig.

Et udvalg af printerpapir til Canon SELPHY- og Canon Zoemini-printere er lagt ud med en trykt version af hvert papir placeret under dem.

Canon SELPHY CP1500 tilbyder fire papirstørrelser, herunder print i postkort- og kreditkortstørrelse, klistermærker i kreditkortstørrelse, firkantede klistermærker og miniklistermærker, mens SELPHY Square QX10 har en papirstørrelse på 72 x 85 mm med et printområde på 68 x 68 mm. Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini 2 printer begge 50 x 76 mm klistermærker samt 33 mm udskårne runde klistermærker.

Det sker alt for nemt at dine yndlingsbilleder bliver væk i en kæmpe samling af digitale billeder, gemt væk på vores telefoner og andre mobile enheder, og aldrig bliver kigget på igen. Canons udvalg af bærbare printere gør det hurtigt, nemt, effektivt og sjovt at lave fysiske fotoprint, klistermærker, postkort og meget mere, så du kan sikre, at de får den opmærksomhed, de fortjener.

Matthew Richards
 1. Ved opbevaring i et album. Baseret på en accelereret testmetode, ved en temperatur på 23 °C og en luftfugtighed på 50 %.

Relaterede Produkter

Relaterede artikler

 • KREATIVT PRINT

  Mit første år på print

  Portrætfotograf Jemella Ukaegbu deler sine bedste tips til at fange og bevare dit barns første år.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Lav en eksplosionsæske

  Lini Trinh deler sin eksplosionsæske af papirklip, der er fremstillet ved hjælp af en Canon SELPHY CP1500.

 • KREATIVT PRINT

  Lav en gør-det-selv Canon Zoemini-photo booth

  Brug kun din Canon Zoemini S2 og Mini Print-appen til at gøre din næste fest endnu sjovere med fotominder fra fotoboksen.

 • KREATIVT PRINT

  Kreative idéer med Canon Zoemini-serien

  Slip din kreativitet fri på farten med et instant-kamera og en lommeprinter.