Objektiver til EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

Til smukke og generøse portrætter med ekstrem skarphed og fremragende ydeevne i svagt lys tilbyder RF 85mm F1.2L USM det ultimative til det kreative potentiale.

Et rigtigt godt objektiv til...

Canon Camera

Den perfekte brændvidde til portrætter

RF 85mm F1.2L USM er den ideelle korte telefotobrændvidde til flotte portrætter, som skaber elegante og detaljerede resultater med et behageligt perspektiv og uden forvrængning.

Hurtig og klar med enestående optisk præcision

Med en hurtig F1.2-blænde er objektivet fantastisk i svagt lys, hvilket giver en utrolig skarphed og et kreativt udtryk med behagelig og unik bokeh og intet tab af billedkvalitet.

Canon Camera
Canon Camera

Avancerede objektivelementer og belægninger

Objektivet anvender BR-optik (Blue Spectrum Refractive), som fjerner farveafvigelser, mens et jordasfærisk objektivelement eliminerer sfæriske afvigelser, der skyldes en stor maksimal blænde.

L-seriens kvalitet og vejrbestandighed

Kvaliteten af konstruktionen omdefinerer L-seriens kvalitet med vejrbestandig forsegling og fluoritbelægninger på de forreste og bageste elementer for at beskytte mod vand, støv og ridser.

Canon Camera

Hurtig USM-motor og objektivkontrolring

Takket være RF-fatningens hurtighed låser RF 85mm F1.2L USM sig hurtigt fast på et motiv, mens objektivkontrolringen giver ekstra, justerbar kontrol over indstillingerne.

Fås i 2. halvdel af 2019

RF 85mm F1.2L USM DS – et unikt højtydende objektiv, der giver en kombination af smuk, jævn og ufokuseret baggrundsbokeh og en superhurtig blænde til at skabe betagende portrætter.

Canon Camera

Specifikationer

 • F1.2 maksimal blænde

  Til svagt lys og lav dybdeskarphed

 • BR-optik

  Til ultimativ kontrol over afvigelser

 • Asfæriske og UD-elementer

  Til usædvanligt skarpe billeder

 • USM-motor

  Til jævn, hurtig og næsten lydløs betjening

 • ASC (Air Sphere-belægning)

  For at forhindre overstråling og billedtræk

 • Objektivkontrolring

  For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

RF 85mm F1.2 L USM

Kassens indhold:

 • RF 85 mm F1.2L USM-objektiv

 • Modlysblænde ET-89

 • Objektivdæksel E-82II

 • Objektivstøvhætte RF

 • Blødt etui LP1424

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

I hænderne på professionelle

Opdag hvordan RF 85mm F1.2L USM klarer sig i en lang række optagelsessituationer i hænderne på professionelle Canon-fotografer.

Canon Camera

Objektivtilbehør

Få et bedre perspektiv med objektivtilbehør fra Canon. Vores udvalg af objektivdæksler, tasker og etuier sørger for, at dine objektiver forbliver sikre og beskyttede, når de ikke er i brug. Vi har modlysblændere og objektivfiltre, der er specielt designede til at beskytte og hjælpe dit objektiv under forskellige arbejdsbetingelser, som f.eks. at beskytte mod lysspredning eller give dig mulighed for næroptagelser i naturen.

Canon RF 85mm F1.2L USM
Bedømmelser og anmeldelser

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.
Læs mere

Relaterede produkter