MegaTank-printere

Canon MAXIFY GX6550

Denne kompakte 3-i-1-printer med automatisk dokumentfremfører (ADF) til ilægning fra forsiden er designet til at give fremragende produktivitet selv på begrænset plads. Oplev en stor sidekapacitet og lave driftsomkostninger takket være genopfyldelige blæktanke.

Vigtigste fordele

 • Fremføring fra forsiden

  Betjen printeren helt fra forsiden takket være den 35-arks DADF (dupleks automatisk dokumentfremføring) med gennemsigtig bakke med frontfremføring, der er ideel til trange steder, f.eks. under diske eller skriveborde.

 • Enkel, hurtig kortscanning

  Scan ID-kort og små dokumenter hurtigt og nemt med et smart design, der fjerner behovet for at åbne scanneren helt.

 • Lave omkostninger, der forbliver lave

  Hold printomkostningerne nede med en enorm printkapacitet på 14.000 sider fra et sæt farveblækflasker eller 6.000 sider fra en sort blækflaske. Skift til økonomifunktion (Economy Mode) for at opnå endnu større besparelser.

 • Holdbare dobbeltsidede dokumenter

  Print iøjnefaldende dokumenter med hastigheder på 24 ipm i sort og 15,5 ipm i farve. Pigmentbaseret blæk leverer dokumenter, der er modstandsdygtige over for markører, friktion og vand.

 • Kompakt, men yderst anvendelig

  Gør det let at arbejde med travle tidsplaner med en 2,7" LCD-farveskærm, 250-arks kassette og 100-arks bagfremføring. Håndtér forskellige medier – selv bannere med en længde på op til 1,2 m.

 • Bliv tilsluttet

  Print og tilslut til cloud via Canons PRINT-app. Kompatibel med Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android), med forbedret netværkssikkerhed er alt sikkert.

 • Specifikationer

  • 3-i-1-funktion

   Print, kopiér og scan med en enkelt kompakt enhed

  • 35-arks DADF

   Dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører med gennemsigtig bakke, der er tilgængelig fra printerens forside

  • 24 sider/min./15,5 sider/min. (ipm)

   Hurtige printhastigheder sikrer øget produktivitet

  • Economy Mode

   Op til 9.000 sort/hvid-print fra en sort blækflaske og op til 21.000 farveprint fra et enkelt sæt farveblækflasker

  • Print i høj kvalitet

   Skarp, klar printopløsning til holdbare forretningsdokumenter i høj kvalitet

  • 350-arks kapacitet

   Frontkassette med kapacitet til 250 ark til print af store volumener plus 100-arks fremføring bagpå

  • Mac, Windows og Chrome

   Fungerer med alle større operativsystemer

  • Sikkert Wi-Fi og Ethernet

   Forbedret sikkerhed sikrer printeren på jeres netværk, mens Wi-Fi giver mulighed for kabelfrit print fra Canons PRINT-app, AirPrint, Mopria og clouden.

  Fremragende i ethvert miljø

 • Hotel- og restaurationsbranchen

  Scan ID-kort, print fakturaer, og opret materiale af høj kvalitet som f.eks. menuer, forretningsbrochurer og plakater hurtigt og effektivt, alt sammen med en printer med adgang fra forsiden, der er lille nok til at kunne være under en standardbar eller hotellets receptionsdisk.

 • Biludlejning

  Scan hurtigt kunde-ID-kort og kørekort direkte ved skranken takket være frontreferencepunktet og udtagningsstyret, som giver mulighed for at scanne kort og medier af lignende størrelse uden at åbne dækslet helt. Print fakturaer og robuste reklamebannere.

 • Medicinalbranche

  Scan recepter til arkivering hurtigt uden behov for at åbne scanneren helt. Print store volumener af rådgivningsfoldere, receptetiketter og endda direkte på kuverter uden at bekymre dig om, at blækket løber tør.

 • Detailhandel

  Print fakturaer uden besvær takket være ensartet driftssikkerhed, høj hastighed og den kompakte størrelse. Skab holdbart salgsmateriale i høj kvalitet, reklamebannere og mærker – alt sammen internt.

 • Kassens indhold

  • MAXIFY GX6550

  • 4 højtydende blækflasker (1x sort og 1x C/M/Y)

  • Strømkabel

  • Manualer og andre dokumenter

  Relaterede produkter

 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i professionel kvalitet hver dag med denne kompakte, genopfyldelige MegaTank-printer til store volumener.
 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX4050

  4-i-1-printeren til mindre virksomheder, der giver store besparelser.
 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX3050

  3-i-1-printeren til mindre virksomheder, der giver store besparelser
 • Canon MAXIFY GX6550
  Bedømmelser og anmeldelser

  1. De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på de oprindelige købsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk eller toner over en fast periode (se nedenfor for betingelser). Bemærk, at ekstra variable omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger, herunder, men ikke begrænset til, andre forbrugsstoffer, blæk- og tonerpakker, højtydende blæk- og tonerpakker, service, strømforbrug og reservedele.
   De angivne procentvise omkostningsbesparelser repræsenterer en vurdering af de samlede omkostningsbesparelser for det angivne printvolumen på 1.000 sider pr. måned (50 % farve og 50 % sort/hvid) over en periode på 60 måneder (5 år).
   De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på følgende beregning: [Gennemsnitlig pris pr. farveside x farveprintvolumen – minus sider fra medfølgende blæk/toner] plus [Gennemsnitlig pris pr. side i sort/hvid x printvolumen i sort/hvid – minus sider fra medfølgende blæk/toner] plus [hardwareomkostninger] plus [omkostninger for vedligeholdelsespatron (kun til MAXIFY GX-modeller)].
   Sammenligningsmodellerne til besparelserne i de samlede ejeromkostninger omfatter de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjet-printere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data 1. kv. 2020 - 3. kv. 2020). Den gennemsnitlige salgspris for printerne i EUR (€) blev indhentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (data kv. 1, 2020 – kv. 3, 2020) og prisen på forbrugsstoffer fra producentens officielle websider.
   Hardware og forbrugsstoffer til Canon MAXIFY GX7000-serien og Canon MAXIFY GX6000-serien og MAXIFY GX5000-serien er inkluderet og udelukkende til dette TCO-beregningsformål ved hjælp af den vejledende udsalgspris ("RRP"), som omfatter moms.
   Moms er inkluderet, men bemærk, at leveringsgebyrer ikke er inkluderet i prisberegningerne. Priserne kan ændres på grund af markedsforholdene.
   Printomkostningerne er baseret på brug af de standardindstillinger, der anvendes på både Canon-printere og konkurrerende printere. Dette er i overensstemmelse med de testbetingelser, der anvendes i ISO/IEC-udbyttetest for den relevante kategori.
   Prisen pr. side blev beregnet ud fra forbrugsstofsprisen som angivet på producentens websider divideret med producentens offentliggjorte udbytte, der officielt er oplyst i offentligt tilgængelige oplysninger. Prisen pr. side er baseret på den printsimulering af testmønstre, der er angivet i ISO/IEC24712 for inkjet-printere og ISO/IEC 19798 for farvelaserprintere.
   Alle producenters specifikationer og ydelsesdata er blevet indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, producentens egne brochurer og websider. Canons og konkurrenternes toner- og blækkapacitet er taget fra producentens offentliggjorte specifikationer.
   Med henblik på en rimelig sammenligning og nøjagtig datarapportering blev dataene for forbrugsstoffernes ydelse taget fra den højeste standardmængde af forbrugsstoffer, der var tilgængelig på udgivelsestidspunktet, og som er blevet fastlagt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen omfatter ikke kombipakker, XL og multipakker. Disse data er offentligt tilgængelige.
  2. Alle data er baseret på Canons standardtestmetoder, medmindre andet er angivet.
   Kan ændres uden varsel.