Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Udviklet til produktivitet, effektivitet og driftssikkerhed. Hurtig printhastighed på 24 ipm i sort/hvid og 15,5 ipm i farver med en kapacitet på op til 2.500 sider, lave driftsomkostninger samt Wi-Fi - perfekt til små kontorer.

iB4050_Detail

Fordele

 • Hurtigt print ved 24 ipm i sort/hvid, 15,5 ipm i farver
 • Wi-Fi- og LAN-tilslutningsmuligheder
 • Print fra populære cloud-tjenester
 • Høj blækkapacitet: 2.500 sider i sort/hvid, 1.500 i farve
 • Produktiv 500-arks kapacitet

Funktioner

Kig nærmere på Canon MAXIFY iB4150

En printer til krævende kontorer


Farveinkjetprinter med hastighed, kapacitet og økonomi til at være et væsentligt element på ethvert lille kontor. Med en 500-arks papirkassette med høj kapacitet producerer Canon MAXIFY iB4150 enestående print med levende farver og skarp tekst med den tusch- og friktionsresistente DRHD-blæk. Canon MAXIFY iB4150 printer A4 ultrahurtigt med 24 ipm i sort/hvid og 15,5 ipm i farver, samt First Print Out Time (FPOT) på kun 6 sekunder.

Enestående økonomi


Lige fra et lavt strømforbrug til højtydende blækpatroner og individuelt udskiftelige farvepatroner er Canon MAXIFY iB4150 udviklet til at reducere driftsomkostningerne. Sorte patroner giver et ISO-kapacitet på 2.500 sider og farvepatroner 1.500 sider, som gør dit kontor i stand til at komme videre med arbejdet uden konstant at skulle skifte patroner. Desuden giver en multipack med fire blækfarver endnu mere omkostningseffektivt print.

Alsidigt print til kontorer


Canon MAXIFY iB4150 gør det let at være produktiv og få arbejdet lavet. Dobbeltsidet print og understøttelse af et bredt udvalg af papirformater og -typer fra almindeligt A4-papir til etiketter, kuverter, fotopapir gør det let at arbejde med almindelige printopgaver på kontoret. Canon MAXIFY iB4150, der er spækket med brugervenlige funktioner, er bygget til at give dig alle de printfunktioner du har brug for til typisk kontorbrug.

I cloud'en eller på mobilen


Understøttelse af Google Cloudprinter, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canons PRINT-app giver hurtigt og nemt print fra mobile enheder. Du kan endda printe fra populære cloud-tjenester, blandt andet Google Drev, Dropbox, Evernote, OneNote og OneDrive. Indbygget Access Point Mode betyder, at brugere med mobile enheder kan oprette forbindelse til printeren uden et Wi-Fi-netværk.

Nem administration og kontrol


Canon MAXIFY iB4150 leverer fantastisk printkvalitet og højere produktivitet til små kontormiljøer, men den tilbyder også avancerede administrationsfunktioner, der gør den nem at administrere, vedligeholde og kontrollere. En række yderligere muligheder giver systemadministratorer mulighed for hurtigt og nemt at konfigurere printeren og begrænse funktioner.

SNMP-netværksintegration


Canon MAXIFY iB4150's SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol) gør det nemt at integrere printeren i eksisterende kontornetværk. SNMP muliggør en række vedligeholdelses- og kontrolfunktioner, herunder blækniveauer, fejlstatus og sideantal.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon MAXIFY iB4150, dets funktioner og hvad det kan.

Quick 1st Print

Første print på 6 sek.

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Brug trådløst, og del

Auto 2-sided Print

Automatisk dobbeltsidet print

500 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

MAXIFY Cloud Link

Print fra cloud-tjenester

Smartphone and Tablet print

Canons PRINT-app

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

High Page Yield

Effektive XL-blækpatroner

 • MAXIFY iB4150
 • Strømkabel
 • Blæktanke til opstart
 • Konfigurations-cd til Windows (Mac-drivere er tilgængelig online)
 • Brugervejledninger
 • Fax/telefonkabel

MAXIFY iB4150 Bedømmelser og anmeldelser