Canon MAXIFY MB5450-serien

Den perfekte løsning til små kontorer

MAXIFY MB5450-serien leverer effektivt print på små kontorer – uden at gå på kompromis med ydeevne, kvalitet eller driftssikkerhed. Med højkvalitetsblæk, der er resistent over for tusch, Wi-Fi- og Ethernet-tilslutningsmuligheder og tosidet scanning med kun én enkelt passage kan du printe store mængder hurtigere end nogensinde før.

Dual resistant high density ink

Print i høj kvalitet hver gang

DRHD-blækket (Dual Resistant High Density) er specielt designet til print i virksomheder. Dette kvalitetsblæk giver levende farver, dybe sorte nuancer og skarp tekst, uden at du skal bekymre dig om udtværing.

Let at bruge, let at være produktiv

En stor 8,8 cm touchscreen i farver giver nem adgang til alle MAXIFY MB5450-seriens funktioner. Ud over en højkapacitets 500-arks fremfører og 50-arks automatisk dokumentfremfører og dobbeltsidet print understøtter MAXIFY MB5450-serien også et bredt udvalg af papirformater og -typer fra almindeligt A4-papir til labels, kuverter, fotopapir og sågar tosidet id-kortkopiering, der gør det let at arbejde med almindelige printopgaver på kontoret.

Lave driftsomkostninger

Med MAXIFY MB5450-serien kan du opnå overlegen printkvalitet, der ikke koster alverden at lave. Med lavt strømforbrug kombineret med blækkapaciteter, der kan fremstille 2.500 sider i sort/hvid og 1.500 sider i farve, går der længere tid mellem udskiftning af patroner.

Canon xl ink

Nem at administrere og vedligeholde

Simple network management protocol

SNMP (Simple Network Management Protocol) giver dig mulighed for at integrere din printer i din arbejdsplads, hvilket gør den let at køre som en del af et travlt kontor. MAXIFY MB5450-serien gør dette ved at give dig mulighed for at spore brugsmønstre, blækniveauer, fejlstatus og sidetælling for alle printerne i netværket. Ud over dette kan du også filtrere efter IP-adresser for at begrænse printadgang og give mulighed for sikker scan-til-email.

Specifikationer

Første print i sort/hvid på 6 sek.

Scanner begge sider af dokumentet

Automatisk kopiering af flere sider

Brug trådløst, og del

Produktiv papirhåndtering

Brugervenlig touchscreen på 8,8 cm (3,5")

Uploader dokumenter til cloud-tjenester

Tablet- og smartphone-ready

Anmeldelser

Modellerne i denne serie*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* Nogle modeller fås kun i udvalgte butikker

Tilbehør

Du vil måske også kunne lide...