eur-lifestyle_hero

MegaTank-printere

Canon MAXIFY GX5550

Opfyld dine forretningsbehov, og nyd avanceret mediehåndtering, lave driftsomkostninger og forbedret sikkerhed, alt sammen i et kompakt og brugervenligt design. Intet besvær – kun print i høj kvalitet.

 • Opfylder alle dine forretningsbehov

  Ideel til detailhandel, logistik og apoteksmiljøer, print på en lang række papirtyper med forskellig gramvægt, glossy etiketter, kuverter, følgesedler og meget mere takket være alsidig mediehåndtering.

 • Lave omkostninger, der forbliver lave

  Hold printomkostningerne nede med en enorm printkapacitet på 14.000 sider fra et sæt farveblækflasker eller 6.000 sider fra en sort blækflaske3. Skift til økonomifunktion (Economy Mode) for at opnå endnu større besparelser4.

 • Holdbare dokumenter – superhurtigt

  Print iøjnefaldende dokumenter med hastigheder på 24 sider/min. (ipm) i sort og 15,5 sider/min. (ipm) i farve2. Pigmentbaseret blæk leverer print, der er modstandsdygtige over for markører, friktion og vand.

 • Høj kapacitet i en kompakt form

  Opnå høj produktivitet uden at gå på kompromis med pladsen takket være et smart design med to kassetter, hver med en kapacitet på 250 ark, og en bakkefremføring på bagsiden med en kapacitet på 100 ark.

 • Problemfri brugeroplevelse

  Minimér nedetid med en vedligeholdelsespatron og blækflasker, der kan udskiftes af brugeren, og kontrollér printerens status med et enkelt blik takket være et forbedret brugerinterface.

 • Beskyt dine dokumenter

  Forbedret netværkssikkerhed til problemfrit print af følsomme dokumenter, f.eks. adresse- og receptetiketter.

 • Specifikationer

  • Alsidig mediehåndtering

   Understøtter en lang række medier, fra tyndt papir til kraftigt papir, fotopapir, kuverter, etiketter og bannere

  • Blæktanke med høj kapacitet

   6.000 sider fra den sorte blækflaske eller op til 14.000 sider fra et sæt farveblækflasker3.

  • Hurtige print

   Øg produktiviteten med 24 sider/min. (ipm) i sort/hvid og 15,5 sider/min. (ipm) i farveprint2.

  • Sikker forbindelse

   Både LAN- og WLAN-forbindelser med forbedret netværkssikkerhed for at beskytte dokumenter

  • 2,7" LCD-touchscreen i farver

   Intuitiv brugervenlighed lige ved hånden

  • 600-arks kapacitet med almindeligt papir

   Print uden afbrydelse takket være en 100-arks fremføring fra bagsiden og to 250-arks kassetter fra forsiden

  • Intuitiv brugeroplevelse

   LED-statusbjælke og gennemsigtig outputbakke til kontrol af printerstatus og vedligeholdelsespatron og blækflasker, der er nemme at udskifte

  • Kompatibel med Mac og Windows OS

   Nem at bruge med dit operativsystem eller din mobile enhed via Canon PRINT-app

  eur_witb

  Kassens indhold

  • MAXIFY GX5550

  • Strømkabel

  • GI-56 PGBK x1

  • GI-56 C x1

  • GI-56 M x1

  • GI-56 Y x1

  • Manual og andre dokumenter

  Canon MAXIFY GX5550
  Bedømmelser og anmeldelser

  eur-pharmaceutical_lifestyle

  Fremragende i ethvert miljø

  Medicinalbranche

  Print store volumener af rådgivningsfoldere, receptetiketter og endda direkte på kuverter uden at bekymre dig om, at blækket løber tør, eller at kompromittere dit netværks sikkerhed.

  Detailhandel

  Print fakturaer og Direct Mail på tyndt papir uden besvær takket være ensartet driftssikkerhed, høj hastighed og den kompakte størrelse. Skab holdbart salgsmateriale i høj kvalitet, reklamebannere, mærker og etiketter – alt sammen in-house.

   eur-retail_lifestyle_
  eur-logistics_lifestyle

  Logistik

  Print PD-etiketter, lageretiketter og følgesedler med minimal brugerinteraktion takket være flere kassetter, der håndterer en lang række medier.

  Relaterede produkter

 • MAXIFY GX

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX5050

  Få dokumenter i professionel kvalitet hver dag med denne kompakte, genopfyldelige MegaTank-printer til store volumener.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX6050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
 • MegaTank-printere

  MAXIFY GX6550

  Professionel 3-i-1 DADF-printer leverer fremragende produktivitet på mindre plads takket være tilgængelighed forfra og MegaTank-design med høj kapacitet.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-printere

  MAXIFY GX7050

  Få dokumenter af professionel kvalitet hver dag med gennemsnitlige besparelser på 90 % på de samlede ejeromkostninger sammenlignet med de 10 bedste laser- og inkjet-printere med disse genopfyldelige MegaTank-printere til store volumener.
  1. De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på de oprindelige købsomkostninger til hardware plus omkostningerne til blæk eller toner over en fast periode (se nedenfor for betingelser). Bemærk, at ekstra variable omkostninger kan påvirke de samlede ejeromkostninger, herunder, men ikke begrænset til, andre forbrugsstoffer, blæk- og tonerpakker, højtydende blæk- og tonerpakker, service, strømforbrug og reservedele.

   De angivne procentvise omkostningsbesparelser repræsenterer en vurdering af de samlede omkostningsbesparelser for det angivne printvolumen på 1.000 sider pr. måned (50 % farve og 50 % sort/hvid) over en periode på 60 måneder (5 år).

   De samlede ejeromkostninger (TCO) er baseret på følgende beregning: [Gennemsnitlig pris pr. farveside x farveprintvolumen – minus sider fra medfølgende blæk/toner] plus [Gennemsnitlig pris pr. side i sort/hvid x printvolumen i sort/hvid – minus sider fra medfølgende blæk/toner] plus [hardwareomkostninger] plus [omkostninger for vedligeholdelsespatron (kun til MAXIFY GX-modeller)].

   Sammenligningsmodellerne til besparelserne i de samlede ejeromkostninger omfatter de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjet-printere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data 1. kv. 2020 - 3. kv. 2020). Den gennemsnitlige salgspris for printerne i EUR (€) blev indhentet fra IDC EMEA Hardcopy Tracker (data kv. 1, 2020 – kv. 3, 2020) og prisen på forbrugsstoffer fra producentens officielle websider.

   Hardware og forbrugsstoffer til Canon MAXIFY GX7000-serien og Canon MAXIFY GX6000-serien og MAXIFY GX5000-serien er inkluderet og udelukkende til dette TCO-beregningsformål ved hjælp af den vejledende udsalgspris ("RRP"), som omfatter moms. Moms er inkluderet, men bemærk, at leveringsgebyrer ikke er inkluderet i prisberegningerne. Priserne kan ændres på grund af markedsforholdene.

   Printomkostningerne er baseret på brug af de standardindstillinger, der anvendes på både Canon-printere og konkurrerende printere. Dette er i overensstemmelse med de testbetingelser, der anvendes i ISO/IEC-udbyttetest for den relevante kategori.

   Prisen pr. side blev beregnet ud fra forbrugsstofsprisen som angivet på producentens websider divideret med producentens offentliggjorte udbytte, der officielt er oplyst i offentligt tilgængelige oplysninger. Prisen pr. side er baseret på den printsimulering af testmønstre, der er angivet i ISO/IEC24712 for inkjet-printere og ISO/IEC 19798 for farvelaserprintere.

   Alle producenters specifikationer og ydelsesdata er blevet indsamlet fra offentligt tilgængelige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, producentens egne brochurer og websider. Canons og konkurrenternes toner- og blækkapacitet er taget fra producentens offentliggjorte specifikationer.

   Med henblik på en rimelig sammenligning og nøjagtig datarapportering blev dataene for forbrugsstoffernes ydelse taget fra den højeste standardmængde af forbrugsstoffer, der var tilgængelig på udgivelsestidspunktet, og som er blevet fastlagt i henhold til ISO-standarder. Sammenligningen omfatter ikke kombipakker, XL og multipakker. Disse data er offentligt tilgængelige.
  2. Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.
  3. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
  4. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af blæk ved at reducere tætheden, og der kan printes 50 % flere sider end i standardfunktion.
  5. Alle data er baseret på Canons standardtestmetoder, medmindre andet er angivet.
   Kan ændres uden varsel.