Canon MAXIFY MB2150-serien

MAXIFY MB2150-serien

Enestående multifunktions-farveinkjetprinter, scanner, kopimaskine og fax med understøttelse af print og scanning til mobile enheder og cloud-tjenester, printhastighed på 19 ipm i sort/hvid og en række netværksfunktioner.

MAXIFY MB2150

Fordele

 • Hurtigt print: 19 ipm i sort/hvid, 13 ipm i farver
 • Wi-Fi-netværkstilslutning for direkte print fra mobile enheder
 • Print fra og scan til cloud-tjenester
 • Blækkapacitet på 1.200 sider i sort/hvid og 900 sider i farve
 • Forbliv produktiv: 250-arks kapacitet og 50-arks ADF

Funktioner

Kig nærmere på Canon MAXIFY MB2150-serien

Stor kapacitet og høj kvalitet


Alsidig printer, scanner, kopimaskine og fax, der er designet til hjemmekontorer, som vil have print i sort/hvid og farve i høj kvalitet til en lav pris pr. side. Med en stor 250-arks fremfører og 50-arks automatisk dokumentfremfører fremstiller Canon MAXIFY MB2150-serien enestående print med levende farver og skarp tekst med den tusch- og friktionsresistente DRHD-blæk. Canon MAXIFY MB2150-serien printer A4 så hurtigt som 19 ipm i sort/hvid og 13 ipm i farver, mens First Print Out Time (FPOT) er kun 6 sekunder.

Økonomisk drift


Økonomi står i centrum, da printeren har et lavt energiforbrug på kun 0,2 kWh (TEC) til de individuelt udskiftelige farvepatroner med høj kapacitet. Sorte patroner giver et ISO-kapacitet på 1.200 sider og farvepatroner 900 sider, så du kan arbejde med færre afbrydelser. En multipack med fire blækfarver (tilbehør) tilbyder endnu mere omkostningseffektivt print.

Produktiv og brugervenlig


Dobbeltsidet print og understøttelse af et bredt udvalg af papirformater og -typer fra almindeligt A4-papir til etiketter, kuverter, fotopapir og sågar tosidet id-kortkopiering gør det let at arbejde med almindelige printopgaver på kontoret. Printeren, der er bygget til produktivitet, er hurtig og enkel at bruge: uanset om det gælder print, kopiering, scanning eller fax, er de alle inden for nem rækkevidde med Canon MAXIFY MB2150-seriens 6,2 cm (2,5") TFT-farveskærm.

Print fra smartphones, tablets og cloud


Google Cloudprinter, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canons PRINT-app understøttes alle, og det samme er print fra cloud-tjenester samt scanning og lagring af dokumenter til populære cloud-tjenester, herunder Google Drev, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og Concur. Access Point Mode betyder, at brugere med mobile enheder kan oprette forbindelse til printeren uden et Wi-Fi-netværk.

Kontrol- og vedligeholdelsesfunktioner


IP-adressefiltrering giver kun adgang til et bestemt antal brugere, mens SMTP-understøttelse tillader sikker scan-til-email indenfor et kontornetværk. Systemadministratorer kan hurtigt og nemt konfigurere printeren og begrænse visse opgaver, som f.eks. scan-til-USB.

Nem netværksintegration


Systemadministratorer vil sætte pris på Canon MAXIFY MB2150-seriens SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol), en enhedsstyringsstandard, som gør det nemt at integrere printeren i eksisterende netværk. SNMP muliggør en række vedligeholdelsesfunktioner, herunder blækniveauer, fejlstatus og sideantal.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon MAXIFY MB2150-serien, dets funktioner og hvad det kan.

Quick 1st Print

Første print på 6 sek.

50-sheet ADF

Automatisk kopiering af flere sider

Connectivity (Wi-Fi)

Brug trådløst, og del

250 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

6,2 cm (2,5") brugervenlig skærm

Scan to Cloud

Uploader dokumenter til cloud-tjenester*

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

High Page Yield

Effektive XL-blækpatroner

 • MAXIFY MB2150-serien
 • Strømkabel
 • Blæktanke til opstart
 • Konfigurations-cd til Windows (Mac-drivere er tilgængelig online)
 • Brugervejledninger
 • Fax/telefonkabel

MAXIFY MB2150-serien Bedømmelser og anmeldelser

Modellerne i denne serie*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
* Nogle modeller fås kun i udvalgte butikker