Canon MAXIFY MB2750-serien

MAXIFY MB2750-serien

Alt-i-Én farveinkjetprinter til hjemmekontorer. Canon MAXIFY MB2750-serien tilbyder mobilt print og cloud-integration, mens dens 500-arks papirkapacitet og hurtige printhastighed på 24 ipm i sort/hvid maksimerer produktiviteten.

MAXIFY MB2750

Fordele

 • Ægte produktivitet: 24 ipm i sort/hvid, 15,5 ipm i farver
 • Wi-Fi- og LAN-tilslutningsmuligheder for print og scanning
 • Print fra og scan til cloud-tjenester
 • Blækkapacitet på 1.200 sider i sort/hvid og 900 sider i farve
 • Stor 500-arks kapacitet og 50-arks ADF

Funktioner

Kig nærmere på Canon MAXIFY MB2750-serien

Til hjemmekontorer, der kræver produktivitet


En funktionsspækket printer, scanner, kopimaskine og fax, der er designet til hjemmekontorer. Med en stor 500-arks papirkassette og 50-arks automatisk dokumentføder producerer Canon MAXIFY MB2750-serien enestående print med dybe, tætte, sorte nuancer, levende farver og skarp tekst med sin tusch- og friktionsresistente DRHD-blæk. Denne kvalitet er ikke på bekostning af hastighed: Print A4 ved ultrahurtige 24 ipm i sort/hvid, 15,5 ipm i farver, mens First Print Out Time (FPOT) er kun 6 sekunder.

Hold udgifterne nede på et minimum


Økonomi står i centrum, da printeren har et lavt energiforbrug på kun 0,2 kWh (TEC) og individuelt udskiftelige farvepatroner. Sorte patroner giver en ISO-kapacitet på 1.200 sider og en farvepatron 900 sider. En multipack med fire farver (tilbehør) indeholder et komplet sæt af ekstra blækpatroner for flere besparelser.

Udviklet til produktivitet


Dobbeltsidet print og understøttelse af et bredt udvalg af papirformater og -typer fra almindeligt A4-papir til etiketter, kuverter, fotopapir og sågar tosidet id-kortkopiering gør det let at arbejde med almindelige printopgaver på kontoret. Print, kopiering, scanning og fax er meget enkelt med en hurtigtreagerende 7,5 cm (3") TFT-touchscreen i farver og forbedret interface.

Klar til mobile enheder, cloud-tjenester og arbejde


Understøttelse af Google Cloudprinter, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canons PRINT-app giver hurtigt og nemt print og scanning fra mobile enheder. Du kan printe fra cloud'en og scanne og gemme dokumenter til cloud-tjenester. Understøttede tjenester omfatter Google Drev, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og Concur. Indbygget Access Point Mode betyder, at brugere med mobile enheder kan oprette forbindelse til printeren uden et Wi-Fi-netværk.

Omfattende overvågnings- og vedligeholdelseskapacitet


IP-adressefiltrering giver mulighed for adgangsbegrænsning ved kun at give tilladelse til et begrænset antal brugere, mens SMTP e-mailunderstøttelse giver mulighed for sikker scan-til-email. En række yderligere muligheder giver systemadministratorer mulighed for hurtigt og nemt at konfigurere printeren og begrænse visse funktioner, som f.eks. scan-til-USB.

Netværksintegration


IT-chefer og systemadministratorer vil sætte pris på Canon MAXIFY MB2750-seriens SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol), hvilket gør enhedsstyring og integration i eksisterende netværk nemt. SNMP muliggør en række vedligeholdelsesfunktioner, herunder blækniveauer, fejlstatus og sideantal.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon MAXIFY MB2750-serien, dets funktioner og hvad det kan.

Quick 1st Print

Første print på 6 sek.

50-sheet ADF

Automatisk kopiering af flere sider

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Brug trådløst, og del

500 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

Touch Screen

Brugervenlig touchscreen på 7,5 cm (3")

Scan to Cloud

Uploader dokumenter til cloud-tjenester*

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

High Page Yield

Effektive XL-blækpatroner

 • MAXIFY MB2750-serien
 • Strømkabel
 • Blæktanke til opstart
 • Konfigurations-cd til Windows (Mac-drivere er tilgængelig online)
 • Brugervejledninger
 • Fax/telefonkabel

MAXIFY MB2750-serien Bedømmelser og anmeldelser

Modellerne i denne serie*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
* Nogle modeller fås kun i udvalgte butikker