PRODUKTOPLYSNINGER

Behersk bevægelse ved 30 fps

Hjertet i EOS R3 er en bagbelyst, stablet sensor – udviklet udelukkende af Canon. Det er hurtigere og mere følsomt end noget andet, vi har lagt i et kamera før, hvilket betyder bedre ydeevne, når du optager under pres.
EOS R3

Den nye sensor har kredsløb på bagsiden i stedet for på forsiden, så den kan samle mere lys, hvilket reducerer støj. To lag af kredsløb "stables" sammen og transformerer den hastighed, hvormed sensoren kan sende billeddata til sin DIGIC X-processor. Denne hastighed aktiverer ikke kun 30 fps kontinuerlig optagelse (med kontinuerlig AF og AE), men lader også kameraet kontrollere fokus 60 gange i sekundet. En elektronisk søger uden black-out opdateres ved 120 fps og giver en forbløffende naturtro oplevelse, selv når du optager motiver i hurtig bevægelse.

Sensorens specifikationer er optimeret til at være den perfekte balance mellem opløsning, ydeevne ved svag belysning og filstørrelse, der kan overføres, og sensoren opfylder kravene fra professionelle nyheds- og sportsfotografer. Digital objektivoptimering maksimerer de detaljer, der er mulige fra objektivet i kombination med sensoren, så man får billedkvalitet langt ud over forventningerne.

EOS R3

Optaget i 1/64.000 sekund for at fryse bevægelsen af en ballon, der sprænges.

EOS R3
EOS R3

En elektronisk søger uden black-out opdateres ved 120 fps og giver en forbløffende naturtro oplevelse, selv når du optager motiver i hurtig bevægelse.

EOS R3

Avanceret elektronisk lukker

EOS R3's sensors forbløffende hastighed vil ændre, hvad du tænker om elektroniske lukkere. Før nu har rullende lukkereffekter skabt forvrængning, når du fotograferer motiver i hurtig bevægelse, og har efterladt fotografer uden mulighed for at skifte til mekanisk lukkerfunktion. Med EOS R3 er tingene dog anderledes.

  • Forvrængning fra rullende lukker

    Rullende lukkereffekt forvrænger golfkøllens skaft: Den ser lettere buet ud.

  • Reduceret forvrængning

    Lukkeren i EOS R3 reducerer denne forvrængning betydeligt.

  • Da sensoren kan rydde billeddata meget hurtigt, er rullende lukkereffekter stort set elimineret. Nu kan fotografer bruge en elektronisk lukker til at fastfryse bevægelser ved banebrydende hastigheder på op til 1/64.000 sek. og i fuldstændig stilhed. Desuden er flashsynkronisering med elektronisk lukker også mulig ved hastigheder på op til 1 sek. og med enten Canon Speedlites eller tredjepartsflash.

    Den elektroniske lukker i EOS R3 er lige så lydløs, som man kan forvente – bortset fra at den nu kan optage med utrolige 30 billeder pr. sekund, med fuld AE- og AF-sporing og med ethvert RF-objektiv. En brugerdefineret, hurtig kontinuerlig optagelsesmetode er også tilgængelig, hvilket gør det muligt at tilpasse billedhastigheden til op til 195 bps, så der kan optages op til 50 billeder1. Bevægelsesfinesserne i motiver, der bevæger sig hurtigt, kan ses, hvilket ellers er usynligt inden for en normal tidsramme.

    Øjeblikkelig reaktion er en forudsætning for enhver nyhedsfotograf, uanset om starttiden reduceres, eller lukkerforsinkelsen reduceres til 0,02 sekunder med menufunktionen. Som du forventer af Canon, er optagelse ved 30 fps tilgængelig i alle optagelsesmetoder, herunder 14-bit RAW.

    EOS R3

    Svagt lys? Intet problem!

    Med et ISO-følsomhedsområde på ISO 100 til ISO 102400 (kan udvides til ISO 50 til ISO 204800) kan EOS R3 klare stort set alle lysforhold. Sensorens nye bagbelyste design giver et nyt dynamikområde og reduceret digital støj. Kombineret med EOS R3's evne til at fokusere i meget lidt lys har du en maskine, der virkelig er kongen af fotografering i svagt lys.

    Flimmerregistrering med en elektronisk lukker

    Fremskridt inden for Canons sensorteknologi betyder, at EOS R3 er det første spejlløse EOS-kamera, der tilbyder flimmerregistrering ved brug af en elektronisk lukker. Højfrekvensregistrering af flimmer kan eliminere striber ved optagelse under LED-lyskilder for at øge antallet af brugbare billeder, der optages under vanskelige forhold.

    Relaterede artikler

  • ARTIKEL

    Kan Canon EOS R3 holde trit med den lille og lynhurtige fugl, der hedder Hvidbrystet Præstekrave?

    Den italienske naturfotograf Bruno D'Amicis sætter EOS R3 på prøve og fotograferer en sjælden og utroligt hurtig fugl på strandene i Abruzzo.

  • ARTIKEL

    Off-road med Canon EOS R3

    "Det overgår absolut alt, hvad jeg har arbejdet med tidligere!" Motorsportsfotograf Vladimir Rys prøver Canon EOS R3 ved sin første fotografering af et rally med elbiler.

  • ARTIKEL

    Livet i overhalingsbanen med Canons supertelefotoobjektiver

    Motorsportsfotograf Vladimir Rys kommer op i fart med Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på en hurtig rallybiloptagelse med Canon EOS R3.

  • ARTIKEL

    Hvad er Eye Control AF

    Få insiderhistorien om Canons fantastiske Eye Control AF-system, der indstiller eller skifter AF-punktet ved at registrere, hvad du ser på.

  • Tilmeld dig nu

    Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.
    1. AE- og AF-tracking er ikke tilgængelig i burst-metode med høj hastighed. Det maksimale antal optagne billeder kan indstilles til 50