PRODUKTOPLYSNINGER

Designet og bygget til de professionelle

EOS R3 er bygget til at modstå de barske krav til professionel brug, lige fra støvstorm til regnvejr
EOS R3

EOS R3 er bygget til at modstå de barske krav til professionel brug, lige fra støvstorm til regnvejr. Selvom det er bygget efter de samme strenge standarder som vores berømte kameraer i EOS-1D X-serien, er EOS R3's kamerahus i magnesiumlegering en mere bærbar pakke – mindre, lettere og perfekt til arbejde på stedet.

Masser af gummipakninger beskytter kameraet mod støv og fugt, så du trygt kan blive ved med at optage, selv under hårde betingelser.

Selvom det er bygget efter de samme strenge standarder som vores berømte kameraer i EOS-1D X-serien, er EOS R3's kamerahus i magnesiumlegering en mere mobil pakke – mindre, lettere og perfekt til arbejde på stedet.

Masser af gummipakninger beskytter kameraet mod støv og fugt, så du trygt kan blive ved med at optage, selv under hårde betingelser.

EOS R3 er bygget til at modstå de barske krav til professionel brug, lige fra støvstorm til regnvejr.

Billedstabilisering i verdensklasse

EOS R3 har en 5-akset indbygget billedstabilisator til stillbilleder og video. Det fungerer fremragende sammen med det optiske IS, der findes i mange RF-objektiver, hvilket resulterer i hele otte stops beskyttelse mod kamerarystelser. Det muliggør kreativ brug af lange lukkertider, selv når du optager håndholdt, og åbner op for nye måder at udtrykke bevægelse på i dine billeder.

Der kan kompenseres for et bredere vibrationsniveau end med mange andre IS-systemer, hvilket giver en endnu klarere skarphed.

EOS R3

Når du optager video, kan kameraets indbyggede billedstabilisator og objektivets optiske IS-system forbedres med et tredje system: Movie Digital IS. Sammen leverer disse systemer optagelser, der er så jævne, at de ser ud til at være optaget med et ophæng eller en kameravogn.

EOS R3

Vores bedste søger til dato?

Tænd for EOS R3, så er den enestående elektroniske søger med 5,76 millioner punkter klar til at optage, så snart den når dit øje. Vores mål med at udvikle denne helt nye elektroniske søger var at give fotografer den reaktionsevne og klarhed, de forventer fra en optisk søger, kombineret med billedforhåndsvisningsfordelen ved spejlløs fotografering

EOS R3

Vi brugte en UXGA-skærm med høj opløsning og en opdateringshastighed på 120 fps for forbløffende livagtige resultater. Takket være EOS R3's bagbelyste stablede sensor med ekstrem hastighed viser søgeren stort set ingen forsinkelse og er uden blackout, når du optager.

EOS R3 bruger nye udskiftelige øjestykker, som forhindrer falsk lys i at trænge ind i søgeren. Der følger et standard ER-h-øjestykke med kameraet, mens et større ER-hE-øjestykke som ekstra tilbehør også er tilgængeligt og anbefales til fotografer, der bærer briller, som ønsker at bruge Eye Control AF.

EOS R3

Hjælp til optisk søger AKTIVERET

Hjælp til optisk søger DEAKTIVERET

Det, du ser, er det, du får

Som dit vindue til verden bør kameraets søger holde dig informeret uden at være distraherende, og derfor kan EOS R3's elektroniske søger tilpasses fuldstændigt. Funktionen til simulering af skærm viser lysstyrken for det billede, der skal optages med de aktuelt valgte indstillinger, mens dybdeskarpheden, hvidbalancen og en række andre justeringer kan vises i realtid uden yderligere forsinkelse.

Når du optager i længere perioder, eller når du optager RAW-filer, der skal behandles senere, kan du prøve EOS R3's simulering af optisk søger. Det deaktiverer forhåndsvisninger af Picture Style, hvidbalance osv. og viser – ved hjælp af Canon HDR-teknologi – en naturligt udseende skærm, der minder om et digitalt spejlreflekskamera.

Når du har brug for at optage fra alternative vinkler, giver kameraets 3,2" touchscreen, der kan vippes og drejes, dig mulighed for at gøre dette på en nem måde. Med 4,15 millioner punkter er det skærmen med den højeste opløsning, der nogensinde er blevet monteret på et spejlløst kamera, og den er meget nemt at se, selv udendørs i stærkt lys.

Vip det ud fra kameraets hus, så kan det rotere 270°, så det er nemt at optage fra højt oppe til helt nede.

EOS R3

Passer perfekt til dit eksisterende system


Du kan nemt bruge EOS R3 sammen med dit eksisterende SLR-kit. Som med alle kameraer i EOS R-serien fungerer EF-objektiver præcis, som de skal, takket være tre objektivadaptere af høj kvalitet. EOS R3 drives af et højkapacitets LP-E19-batteri – det samme, som du finder i vores kameraer i EOS-1DX-serien – som kan oplades både inden i og uden for kamerahuset takket være USB-opladning. Kameraet kan også strømforsynes af en ekstern batteripakke via USB-porten for udvidet optagelse.

EOS R3 er resultatet af tre årtiers udvikling, der konstant er understøttet af professionelle fotografers krav. Nyd uovertruffen ergonomi med en velkendt intuitiv grænseflade, intuitiv betjening og ergonomisk fortræffelighed.

EOS R3
EOS R3

Brugertilpassede knapper

Uanset om du optager vandret eller lodret, falder EOS R3's betjeningsknapper naturligt under dine fingre og tommelfingre. Et indbygget lodret optagelsesgreb gør kameraet nemt at holde, og en multikontrol og smart-controller kan begge instinktivt nås med din tommelfinger.

Tre drejeknapper, der kan tilpasses på kamerahuset, plus en objektivkontrolring på de fleste RF-objektiver gør det nemt at justere lukkertid, blænde, ISO og eksponeringskompensation med kameraet for øjet.

R3 har flere knapper, der kan tilpasses end nogensinde før, herunder muligheden for at bruge knappen til valg af filmfunktion til at aktivere en helt lydløs stillbilledfunktion. Dette er ideelt til fotografer, hvor absolut stilhed ofte er påkrævet, og hvor diskretion er af største vigtighed.

Panoreringshjælp

Når [Panning Assist] (panoreringshjælp) bruges med et kompatibelt objektiv med optisk IS til panoreringsoptagelser, anvendes billedstabilisering og korrektion af motivslør under eksponeringen, hvilket skaber imponerende panoreringsoptagelser, mens detaljerne i hovedmotivet holdes skarpe. Funktionen Panoreringshjælp gør det muligt at bruge lukkertider til panorering, der er 1-2 stop langsommere end normalt. Eller for at forbedre succesraten for panorering af billeder ved hjælp af en højere lukkertid.

Panning Assist


Dobbelte kortslots gør det muligt at overføre billedfiler til almindelige SD-kort (med understøttelse af UHS-II-standarden) eller superhurtig næste generations CFexpress-medier. Hukommelseskort kan også bruges til at gemme kameraindstillinger, fra netværkskonfigurationer til Eye Control AF-kalibreringer og endda firmwareopdateringer.
Opsætning af flere kameraer er lige blevet meget nemmere.

EOS R3

Fokusstabling indbygget i kameraet

Når dybdeskarpheden er begrænset, producerer EOS R3’s fokussammensætningsmetode billeder med perfekt skarphed fra forside til bagside – perfekt til makroarbejde eller til landskabsoptagelse.

Kameraet optager flere billeder, mens det automatisk skifter fokus fra tæt på til langt væk. Disse flettes derefter i kameraet til et enkelt billede med meget større dybdeskarphed, og motivet er skarpt i hele billedet. Det er en fantastisk måde at gå ud over objektivets naturlige grænser og skabe billeder, der er ekstremt detaljerede.

Ud over at producere et endeligt billede inde i kameraet gemmes komponentrammerne også, hvilket betyder, at fokuserede billeder også kan frembringes i efterredigeringen.

Relaterede artikler

 • ARTIKEL

  Kan Canon EOS R3 holde trit med den lille og lynhurtige fugl, der hedder Hvidbrystet Præstekrave?

  Den italienske naturfotograf Bruno D'Amicis sætter EOS R3 på prøve og fotograferer en sjælden og utroligt hurtig fugl på strandene i Abruzzo.

 • ARTIKEL

  Off-road med Canon EOS R3

  "Det overgår absolut alt, hvad jeg har arbejdet med tidligere!" Motorsportsfotograf Vladimir Rys prøver Canon EOS R3 ved sin første fotografering af et rally med elbiler.

 • ARTIKEL

  Livet i overhalingsbanen med Canons supertelefotoobjektiver

  Motorsportsfotograf Vladimir Rys kommer op i fart med Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på en hurtig rallybiloptagelse med Canon EOS R3.

 • ARTIKEL

  Hvad er Eye Control AF

  Få insiderhistorien om Canons fantastiske Eye Control AF-system, der indstiller eller skifter AF-punktet ved at registrere, hvad du ser på.

 • Tilmeld dig nu

  Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.