PRODUKTOPLYSNINGER

Det hurtigste og mest instinktive autofokus i verden.¹

EOS R3 holder tingene skarpe, så du kan bevare fokus. Eye Control AF, avanceret motivgenkendelse og ekstraordinær følsomhed ved svag belysning kombineres alt sammen for at give en utrolig brugeroplevelse.
EOS R3

EOS R3 er programmeret til at genkende racerbiler og -cykler, fra Formel-biler til GT- og rallybiler.

© Vladimir Rys / Canon Ambassador

En revolution inden for autofokus: Eye Controlled AF

EOS R3 tilbyder en helt ny og naturlig måde at fokusere på: Vælg et AF-punkt eller et motiv, der skal spores, blot ved at kigge på det. Et halvt tryk på kameraets udløserknap fokuserer enten på det valgte AF-punkt eller starter kontinuerlig sporing af det valgte motiv. Det er ganske enkelt helt unikt.

Kombinationen af Eye Controlled AF og Focus Tracking gør EOS R3 til et formidabelt actionkamera. Skal du fotografere atletik på banen? Du kan vælge den løber, du vil følge, ved blot at kigge på vedkommende. Tryk på knappen, så registrerer EOS R3 atleten og vælger vedkommende ud fra mængden. Den samme magi kan udføres på alt fra politikere på pressekonferencer, motorcykler på racerbaner og endda fugle på himlen.

Eye Controlled AF-systemet er nemt at kalibrere, og kalibreringsindstillingerne kan gemmes, så de kan genkaldes med det samme, og de kan endda ombyttes mellem kamerahuse via hukommelseskort. Et enkelt kamera kan programmeres til forskellige fotografer eller for den samme fotograf med briller eller kontaktlinser. Selvfølgelig er det også muligt at vælge AF-punkter ved hjælp af enten kameraets Multi Controller eller vores unikke Smart Controller.

EOS R3

Se Eye Control AF i aktion, mens fotografen vælger den anden motorcykel med øjet, og kameraet fokuserer på det nye motiv.

EOS R3

EOS R3 genkender også øjnene og sporer fokuseringen for at holde øjnene knivskarpe.

EOS R3

Fokussporing holder basketballspillerens øjne skarpe, når han skyder.

EOS R3

R3 er i stand til at spore hjelme på motorcykler ved billedhastigheder på 30 fps

Næste generations motivsporing

Ved hjælp af den samme deep learning AI-teknologi, som vi anvendte på EOS R5 og R6, har vi bragt EOS R3's AF op på et højere niveau. Kameraet genkender mennesker, dyr og nu motorsportskøretøjer.
Hundredtusindvis af billeder fra forskellige fotografer og bureauer er blevet brugt til at lære kameraet præcis, hvordan den virkelige verden ser ud – og hvordan den bevæger sig.

EOS R3

• Mennesker. Kameraet identificerer og fokuserer på øjnene på det motiv, det sporer. Hvis øjnene ikke er synlige, prioriteres ansigtet i stedet. Hvis ingen af disse er synlige (f.eks. når en fodboldspiller pludselig vender sig væk), prioriterer EOS R3 motivets hoved, derefter dets krop. Kameraets personsporingsegenskaber er blevet optimeret til bedre sporing af motiver, der bærer hjelm eller maske – perfekt til flotte sportsbilleder.

• Dyr. Hunde og katte genkendes af kameraets motivsporingsteknologi, og det samme gælder fugle – selv når de flyver.

• Køretøjer. EOS R3 er programmeret til at genkende racerbiler og -cykler, fra Formel-biler til GT- og rallybiler. Det kan endda skelne mellem køretøjer med lukket og åbent cockpit, hvor der fokuseres på førerens hjelm, når den er synlig. Racermotorcykler registreres også, og igen er det muligt at spore førerens hjelm, så de er i skarp fokus, når de kører.

Motivsporing understøttes nu for alle AF-områdeindstillinger. Og takket være hastigheden af EOS R3's stablede, bagbelyste sensor samples fokus ved op til 60 gange i sekundet, når den elektroniske lukker bruges ved 30 fps, hvilket sikrer vores mest avancerede AF-sporing i et Canon-kamera til dato.

Metoden Registrér person

I firmwareversion 1.40 er [Register people priority] (Registrér prioritet for personer) føjet til kameraets AF-menu. Giver mulighed for at forudregistrere op til ti ansigter i kameraet, så kameraet kan spore en person i en scene baseret på den prioritet, der er indstillet i kameraet. Ideelt til nyheder, den røde løber eller bryllupper – kameraet vil vide, hvilket ansigt der skal fokuseres på, når flere personer er i en scene baseret på deres registrerede prioritet i kameraet. Ansigter kan registreres fra billeder, der er taget, eller fra billeder, der er gemt på kortet. Hvis det er nødvendigt, kan folks prioritet ændres i kameraet.

Register_people_menu

Fordelen ved Dual Pixel CMOS AF II

Kameraets Dual Pixel CMOS AF II-teknologi forvandler hver af sine 24 millioner pixel til en fokussensor, som tilsammen giver 4.779 valgbare AF-punkter og områder i forskellige størrelser. Disse kan placeres hvor som helst i billedet for 100 % dækning. Selv de pixel, der ikke bruges til det valgte fokuspunkt, sender stadig oplysninger tilbage til kameraets AF-sporingsenhed for utrolig nøjagtighed.

Dual Pixel CMOS AF II-teknologien i EOS R3 er det hurtigste og mest følsomme AF-system i verden til et fullframe-sensorkamera, der kan fokusere på helt ned til 0,03 sek.1 og i lys helt ned til -7,5 EV.2 Det er så mørkt, at det næsten er umuligt at se gennem en optisk søger, og EOS R3's elektroniske søger gør det muligt at optage under sådanne forhold.

Bagbelyst sensor

Kameraets Dual Pixel CMOS AF II-teknologi forvandler hver af sine 24 millioner pixel til en fokussensor.
EOS R3

Dette billede blev taget ved -7,5 EV, og det demonstrerer, hvordan EOS R3 fokuserer i næsten mørke.

 1. Beregnet på baggrund af resultaterne af AF-hastighedstest i overensstemmelse med CIPA-retningslinjer (resultaterne kan variere afhængigt af optagelsesforholdene og de anvendte objektiver). Afhænger af den interne målemetode. Testbetingelser: • Lysstyrke på tidspunktet for afstandsmåling: EV12 (normal temperatur, ISO 100) • Optagelsesmetode: M • Objektiv i brug: RF24-105mm F4-7.1 IS STM, når du optager stillbilleder med manuel betjening af lukkerknap • AF-metode: Enkeltpunkts-AF (central) • AF-funktion: One-Shot AF
 2. Ved optagelse af stillbilleder med et f/1.2-objektiv, midterste AF-punkt, One-Shot AF, ved 23 °C, ISO100. Uden RF-objektiver med Defocus Smoothing-belægning.

Relaterede artikler

 • ARTIKEL

  Kan Canon EOS R3 holde trit med den lille og lynhurtige fugl, der hedder Hvidbrystet Præstekrave?

  Den italienske naturfotograf Bruno D'Amicis sætter EOS R3 på prøve og fotograferer en sjælden og utroligt hurtig fugl på strandene i Abruzzo.

 • ARTIKEL

  Off-road med Canon EOS R3

  "Det overgår absolut alt, hvad jeg har arbejdet med tidligere!" Motorsportsfotograf Vladimir Rys prøver Canon EOS R3 ved sin første fotografering af et rally med elbiler.

 • ARTIKEL

  Livet i overhalingsbanen med Canons supertelefotoobjektiver

  Motorsportsfotograf Vladimir Rys kommer op i fart med Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på en hurtig rallybiloptagelse med Canon EOS R3.

 • ARTIKEL

  Hvad er Eye Control AF

  Få insiderhistorien om Canons fantastiske Eye Control AF-system, der indstiller eller skifter AF-punktet ved at registrere, hvad du ser på.

 • Tilmeld dig nu

  Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.