Canon PRO photo papers

Fotopapir fra Canon

Find det rigtige Canon inkjet-papir til dig, uanset om det er at printe billeder i professionel kvalitet til fremvisning i dit showroom, eller om det er til at underholde børnene med kreative projekter. Vores udvalg af papir er kompatibelt med vores PIXMA PRO-serie og vores imagePROGRAF PRO-serie.

Gallerikvalitet

Dette kvalitetspapir, der er designet med professionelle og entusiaster i tankerne, sikrer gallerikvalitet hver gang. Det er nemt at finde det helt rigtige papir til dine kreative ambitioner med blankt, skinnende og mat finish.

ICC-profiler

Installér yderligere ICC-profiler for at udvide det udvalg af fotopapir, der understøttes af din professionelle Canon-fotoprinter, og giv dine endelige billeder en professionel finish.

Få mere at vide her

Fotos derhjemme

Opdag det fulde potentiale af din PIXMA, og få glæde af hurtigt print af fotos i professionel kvalitet derhjemme. Vælg det blanke, halvblanke eller matte papir, der bedst passer til at genskabe netop dine ferie- eller familiefotos i levende farver.

Kreative projekter

Fra fotoklistermærker, t-shirt-overførselspapir og forretningspræsentationspapir til mat papir, der er ideelt til lykønskningskort, kalendere og fantastisk 3D-papirkunst — Canons kreative medier tager din kreativitet i nye retninger.

Tilbydes sammen med Pro-serien

Du vil måske også være interesseret i...