Fotopapir til PIXMA-printere

Find det rigtige Canon fotopapir til dine behov, uanset om det er at printe billeder i professionel kvalitet til fremvisning i dit showroom, eller om det er til at underholde børnene med kreative projekter. Vi har blankt, halvblankt, mat og halvmat kvalitetsfotopapir i høj kvalitet i formaterne A2, A3+, A3, A4 og postkortformat.

Gallerikvalitet

Dette kvalitetspapir, der er designet med professionelle og entusiaster i tankerne, sikrer gallerikvalitet hver gang. Med blankt, glittet og mat finish kan du nemt finde det helt rigtige papir, der passer til dine kreative idéer.

Fotos derhjemme

Opdag det fulde potentiale af din PIXMA, og få glæde af hurtigt print af fotos i professionel kvalitet derhjemme. Vælg det blanke, halvblanke eller matte papir, der bedst passer til netop dine ferie- eller familiefotos i levende farver.

Kreative projekter

Fra fotoklistermærker, t-shirt-overførselspapir og forretningspræsentationspapir til mat papir, der er ideelt til lykønskningskort, kalendere og fantastisk 3D-papirkunst - Canons kreative medier tager din kreativitet i nye retninger.