Fotopapir til PIXMA-printere

Find det rigtige Canon fotopapir til dine behov, uanset om det er at printe billeder i professionel kvalitet til fremvisning i dit showroom, eller om det er til at underholde børnene med kreative projekter. Vi har blankt, halvblankt, mat og halvmat kvalitetsfotopapir i høj kvalitet i formaterne A2, A3+, A3, A4 og postkortformat.

Gallerikvalitet

Dette kvalitetspapir, der er designet med professionelle og entusiaster i tankerne, sikrer gallerikvalitet hver gang. Med blankt, glittet og mat finish kan du nemt finde det helt rigtige papir, der passer til dine kreative idéer.

Fotos derhjemme

Opdag det fulde potentiale af din PIXMA, og få glæde af hurtigt print af fotos i professionel kvalitet derhjemme. Vælg det blanke, halvblanke eller matte papir, der bedst passer til netop dine ferie- eller familiefotos i levende farver.

Kreative projekter

Fra fotoklistermærker, t-shirt-overførselspapir og forretningspræsentationspapir til mat papir, der er ideelt til lykønskningskort, kalendere og fantastisk 3D-papirkunst - Canons kreative medier tager din kreativitet i nye retninger.

Få mest muligt ud af dine fotos

Oplev det fulde potentiale af din PIXMA med My Image Garden. Denne brugervenlige software forenkler fotoprint og inspirerer dine kreative idéer. Du kan lave og printe fotocollager, kort og kalendere til dig selv eller automatisk lade programmet kombinere dine fotos i kreativt layout, klart til print.

Med kompatible printere giver My Image Garden dig eksklusiv adgang til online-indhold fra CREATIVE PARK PREMIUM for mere inspiration.

Find forbrugsstoffer

Find den rigtige blækpatron eller blæktank og det rigtige papir til din PIXMA-printer med Find forbrugsstoffer. Skab holdbare fotos eller professionelle dokumenter i høj kvalitet med originale Canon forbrugsstoffer.