Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM er en del af Canons prestigefyldte L-serie og byder på fremragende ydeevne, et alsidigt zoomområde og fantastisk billedkvalitet i et robust og kompakt design.

Fordele

  • Højtydende telefotozoomobjektiv
  • En del af Canons anerkendte L-serie
  • 4-trins billedstabilisering
  • To UD-elementer
  • Yderst modstandsdygtig over for støv og vand
  • Cirkulær blænde med 8 lameller
  • Stille og hurtig autofokus
  • Kompatibel med stativholder

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Højtydende telefotozoomobjektiv


Med et brændviddeområde på 70-300 mm er EF 70-300mm f4-5.6L IS USM et kompakt og alsidigt telefotozoomobjektiv, der leverer enestående billedkvalitet. Ideelt til natur- og sportsfotografer samt fotojournalistik og portrætfotografering.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

4-trins billedstabilisering


En 4-trins optisk billedstabilisering, der er særligt designet til objektivets specifikke brændviddeområde, modvirker slørede billeder, som kan opstå under håndholdt optagelse eller ved langsomme lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydeevne, når du optager motiver i bevægelse, og da IS-systemet er integreret i objektivet, kan resultaterne ses i søgeren under håndteringen.

To UD-elementer


Kromatisk aberration er stort set elimineret ved hjælp af de to UD-linseelementer, som sikrer optimal billedkvalitet og skarphed.

Kreativ baggrundssløring


En cirkulær blænde med 8 lameller på EF 70-300mm f4-5.6L IS USM skaber smuk baggrundssløring, der får motivet til at træde frem med dramatisk effekt.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM (Ultrasonic Motor) af ringtypen anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF-metode.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Telefotoobjektiver

Når du er udstyret med større brændvidder, så du kan komme tættere på dit motiv uden at skulle forstyrre scenen.