Canon EF 85mm f/1.8 USM

EF 85mm f/1.8 USM

En kort telebrændvidde kombineret med en stor maksimal blænde og hurtig autofokusering gør EF 85mm f/1.8 USM til en ideel optik til alle portrætfotografer.

Fordele

  • Hurtig f/1.8 blænde
  • Kort/medium teleobjektiv
  • USM-fokus med vedvarende manuelt fokus
  • Mindste fokuseringsafstand: 85 cm
  • 58mm filterstørrelse
  • Super Spectra-belægninger reducerer overstråling og reflekser

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 85mm f/1.8 USM

Et praktisk og bærbart teleobjektiv


EF 85mm f/1.8 USM skaber billeder, der er skarpe og klare ved alle blændeåbninger. En næsten cirkulær blænde giver områder, der er ude af fokus, et blødere og mere ensartet udseende og fremhæver motiver i fokus mod en sløret baggrund. Objektivet indeholder et frontelement, der ikke roterer under fokuseringen og giver mulighed for at bruge specialfiltre (som f.eks. polariserings- og gradueringsfiltre).

Stor f/1.8 blænde


En stor maksimal blænde på f/1.8 giver fotografen mulighed for håndholdt optagelse under svære forhold ved svag belysning samt for at skabe kreative effekter vha. begrænsning af dybdeskarpheden.

Komprimeret perspektiv i portrætter


Objektivets korte telebrændvidde komprimerer perspektivet en anelse, hvilket reducerer størrelsen på fremtrædende ansigtstræk og giver et smigrende resultat.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling."

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 85mm f/1.8 USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.