Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Et meget alsidigt zoomobjektiv med Nano USM-teknologi til fotografering af action samt filmoptagelse.

Et EF-S 18-135mm-vidvinkelzoomobjektiv med banebrydende Nano USM-teknologi

Et alsidigt EF-S-objektiv, der er velegnet til både fotos og film
Nyd enestående alsidighed fra et objektiv, der er får en fast plads i din udstyrstaske, og få ydeevne af høj kvalitet for både stillbilleder og filmoptagelser, takket være den nye Nano USM-teknologi. Hastigheden og den jævne fokus i EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM giver iøjnefaldende og spontane billeder, mens den lydløse motor sikrer, at filmens lydspor ikke forstyrres af fokuseringsstøj.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM er et fremragende objektiv til

 • Landskab

  Fotografér smukke udsigter, uanset hvor du finder dem, fra morgen til aften. Alt fra bjergsider og landskaber til søs til vartegn og bylandskaber.

 • Portræt

  Perfekt til at indfange ansigtsudtryk hos familie og venner, ideelt til bryllupper, begivenheder og arrangementer.

 • Rejser

  Rejsefotografering er ikke kun for globetrottere - tag ud, og se dig omkring. Sightseeing, afslappende dage og spontane weekendrejser er alle minder, der er værd at sætte pris på.

 • Udendørssport

  Skab illusionen af at være midt i al action. Indfang billeder af den perfekte serv, de umulige mål samt fejringerne på banen.

Kompakt objektiv med høj ydeevne, der giver enestående fotos og film

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM er særdeles velegnet til alle slags optagelsessituationer, idet det har dedikerede IS-metoder, der indstilles i forhold til optagelserne, så du får jævne resultater. Nano USM-teknologien giver hurtig fokusering, der er jævn og lydløs i forbindelse med filmoptagelse.

Det kompakte og lette design gør det til et perfekt objektiv til rejser, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten, og du får fremragende farve- og kontrastgengivelse. UD- og de asfæriske linseelementer reducerer kromatisk aberration i hele det store fokusområde, både i forbindelse med film og fotos.

Nano USM-teknologi: jævn, hurtig og lydløs

Gå aldrig glip af øjeblikket

Nano USM-teknologien i EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM gør det muligt for dig at fokusere på dit motiv med enestående hastighed. Kombineret med et alsidigt fokusområde får du mulighed for at indfange dramatiske landskaber, smukke portrætter og hurtig action.

Canon Camera
Canon Camera

Nemt at lave film i professionel kvalitet

Nano USM-fokusteknologien giver dine film et mere naturligt udseende med særdeles jævn autofokus, når du sporer motiver. Du kan dog også til enhver tid tage kontrol ved hjælp af den hurtigtreagerende manuelle fokusring.

Find ud af, hvad der gør Nano USM muligt

Inde i Nano USM-enheden sidder der en elastisk metalenhed, et keramisk spændingselement og en drevenhed. Anvendelse og justering af spænding for det keramiske element styrer drevenhedens retning og hastighed. Resultatet er et fokuseringssystem, der giver dig jævn fokus med hastighedskontrol.

Bevar roen selv i action

Det er nemt at lave knivskarpe fotos med den optiske 4-trins billedstabilisator. Den modvirker kamerarystelser og giver resultater af høj kvalitet i svagt lys eller ved brug af zoom, mens en dedikeret panoreringsmetode automatisk træder i funktion, når du følger et motiv i bevægelse.

Den dynamiske billedstabilisator sikrer jævne håndholdte filmoptagelser, ved fuld zoom eller på farten.

Canon Camera

Utrolig alsidighed i hele brændvidden

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM indfanger en række motiver uden besvær takket være dets store brændvidde. Med den korteste brændvidde kan du indfange vidtstrakte landskaber. I den modsatte ende kan du zoome ind på handlingen med telefotofunktionen og autofokus i høj hastighed. Den optiske 4-trins billedstabilisator sikrer, at dine billeder er skarpe og jævne selv ved ved maksimal zoom, når du optager i svagt lys eller optager video.

Kom tæt på detaljerne med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Med den nye PZ-E1 Power Zoom Adapter er det nemt at lave film i professionel kvalitet

Den nye Power Zoom Adapter tilsluttes nemt til de elektriske kontakter under EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-objektivet, så zoom betjenes via et enkelt greb (eller Wi-Fi, når den bruges med et kompatibelt EOS-kamera), hvilket konsekvent leverer præcis, jævn zoomkontrol for professionelt udseende film.

PZ-E1 Power Zoom Adapter er brugervenlig og let og er det perfekte tilbehør til filmoptagelse i professionel kvalitet, uanset hvor du er. Følg al action, lav dokumentarlignende optagelser, eller brug zoomen for at opnå en kreativ effekt.

Hold styr på al action, selv på afstand

Ved at bruge PZ-E1 Power Zoom Adapter sammen med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM udnyttes objektivets alsidighed yderligere, så du kan fjernbetjene din zoom. 

Hvis du kombinerer dit EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-objektiv og PZ-E1 Power Zoom Adapter med et kompatibelt EOS-kamerahus med Wi-Fi, kan du fjernbetjene din zoom trådløst via din mobile enhed og Canon Camera Connect-app'en.**

Billedgalleri

Relateret tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Lens Hood EW-73B

  Undgå at få tilfældigt lys ind i objektivet, og undgå, at uønsket genskin indvirker på dine fotos.

 • Objektivtilbehør

  Blød objektivtaske LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Objektivtilbehør

  PL-C B 67 mm cirkulært polariseringsfilter

  Et polariseringsfilter til objektiver med en filtergevinddiameter på 67 mm.
 • Objektivtilbehør

  67mm objektivbeskyttelsesfilter

  Beskytter den forreste del af objektiverne mod snavs og beskadigelse. Passer til objektiver med et 67mm filtergevind.
 • Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
  Bedømmelser og anmeldelser

  Du vil måske også kunne lide…

  Fire alternative objektiver til EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, udvalgt af vores objektiveksperter.

  1. * Canon-test udført med standardværdier. Den faktiske fremføringshastighed afhænger af kameramodel og optagelsesbetingelser. Testet ved at fokusere fra uendeligt til mindste fokuseringsafstand.

   ** Se specifikationer for yderligere oplysninger.