Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Hero.jpg

Kompatibel med APS-C EOS-kameraer*, herunder spejlløse kameraer med brug af EF-EOS M-objektivadapter *Undtaget EOS 10D-, EOS D60-, EOS D30-kameraer

Et EF-S 18-135mm-vidvinkelzoomobjektiv med banebrydende Nano USM-teknologi

Et alsidigt EF-S-objektiv, der er velegnet til både fotos og film

Nyd enestående alsidighed fra et objektiv, der er får en fast plads i din udstyrstaske, og få ydeevne af høj kvalitet for både stillbilleder og filmoptagelser, takket være den nye Nano USM-teknologi. Hastigheden og den jævne fokus i EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM giver iøjnefaldende og spontane billeder, mens den lydløse motor sikrer, at filmens lydspor ikke forstyrres af fokuseringsstøj.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM er et fremragende objektiv til

Kompakt objektiv med høj ydeevne, der giver enestående fotos og film

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM er særdeles velegnet til alle slags optagelsessituationer, idet det har dedikerede IS-metoder, der indstilles i forhold til optagelserne, så du får jævne resultater. Nano USM-teknologien giver hurtig fokusering, der er jævn og lydløs i forbindelse med filmoptagelse.

Det kompakte og lette design gør det til et perfekt objektiv til rejser, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten, og du får fremragende farve- og kontrastgengivelse. UD- og de asfæriske linseelementer reducerer kromatisk aberration i hele det store fokusområde, både i forbindelse med film og fotos.

Nano USM-teknologi: jævn, hurtig og lydløs

Gå aldrig glip af øjeblikket

Nano USM-teknologien i EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM gør det muligt for dig at fokusere på dit motiv med enestående hastighed. Kombineret med et alsidigt fokusområde får du mulighed for at indfange dramatiske landskaber, smukke portrætter og hurtig action.

Never miss a moment
Professional quality movies made easy

Nemt at lave film i professionel kvalitet

Nano USM-fokusteknologien giver dine film et mere naturligt udseende med særdeles jævn autofokus, når du sporer motiver. Du kan dog også til enhver tid tage kontrol ved hjælp af den hurtigtreagerende manuelle fokusring.

Find ud af, hvad der gør Nano USM muligt

Inde i Nano USM-enheden sidder der en elastisk metalenhed, et keramisk spændingselement og en drevenhed. Anvendelse og justering af spænding for det keramiske element styrer drevenhedens retning og hastighed. Resultatet er et fokuseringssystem, der giver dig jævn fokus med hastighedskontrol.

Bevar roen selv i action

Det er nemt at lave knivskarpe fotos med den optiske 4-trins billedstabilisator. Den modvirker kamerarystelser og giver resultater af høj kvalitet i svagt lys eller ved brug af zoom, mens en dedikeret panoreringsmetode automatisk træder i funktion, når du følger et motiv i bevægelse.

Den dynamiske billedstabilisator sikrer jævne håndholdte filmoptagelser, ved fuld zoom eller på farten.

Stay steady amongst the action

Utrolig alsidighed i hele brændvidden

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM indfanger en række motiver uden besvær takket være dets store brændvidde. Med den korteste brændvidde kan du indfange vidtstrakte landskaber. I den modsatte ende kan du zoome ind på handlingen med telefotofunktionen og autofokus i høj hastighed. Den optiske 4-trins billedstabilisator sikrer, at dine billeder er skarpe og jævne selv ved ved maksimal zoom, når du optager i svagt lys eller optager video.

Kom tæt på detaljerne med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

0%

  Med den nye PZ-E1 Power Zoom Adapter er det nemt at lave film i professionel kvalitet

  Den nye Power Zoom Adapter tilsluttes nemt til de elektriske kontakter under EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-objektivet, så zoom betjenes via et enkelt greb (eller Wi-Fi, når den bruges med et kompatibelt EOS-kamera), hvilket konsekvent leverer præcis, jævn zoomkontrol for professionelt udseende film.

  PZ-E1 Power Zoom Adapter er brugervenlig og let og er det perfekte tilbehør til filmoptagelse i professionel kvalitet, uanset hvor du er. Følg al action, lav dokumentarlignende optagelser, eller brug zoomen for at opnå en kreativ effekt.

  lens

  lens

  Hold styr på al action, selv på afstand

  Ved at bruge PZ-E1 Power Zoom Adapter sammen med EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM udnyttes objektivets alsidighed yderligere, så du kan fjernbetjene din zoom. 

  Hvis du kombinerer dit EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-objektiv og PZ-E1 Power Zoom Adapter med et kompatibelt EOS-kamerahus med Wi-Fi, kan du fjernbetjene din zoom trådløst via din mobile enhed og Canon Camera Connect-app'en.**

  Billedgalleri

  Se galleri

  Specifikationer

  Tilbehør